warwolf Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Külön köszönet Tominak, J0hnny-nak, Losinak, Bazsinak a segítségért amit akkor nyújtottak nekem. :) Továbbra is nincs mit, jó buli volt.Tudom ,te annyira akkor nem élvezted! <_< Amúgy LADÁT v.ki? :) Esk. megérné..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Amúgy LADÁT v.ki? :) Esk. megérné..... légzsák nélkül kapott típusbizonyítványt? persze miért ne? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Ma integettünk egymásnak, Joeekkal... a Pennynél... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 BERLINETTA! SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Szerintem ismerkedik veled, Joe soha nem panaszkodott ilyesmire. Szerencsémre nálam nem jöttek elő ezek a dolgok. Mondjuk az is tény, hogy ilyen jellegű javítások nem voltak az 5 év alatt. Hozzám képest kicsit maximalista a srác, de mondjuk érthető mivel Németországba akarna járni vele. Mire teljesen fel lesz készítve a hosszú utakra, addigra meg úgy fest melója nem lesz kint. <_< Nincs sok szerencséje mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Nem maximalista bakker!Csak drága az olaj! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Meg ez már nem csöpögött hanem már folyt!És a csöpögés is idegesített!Meg álltam valahol tócsa maradt az autó alatt,az se volt egy szép látvány!De már rendbe vann!Kétszer szedte szét a szerelő,de csak jó lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Nem maximalista bakker!Csak drága az olaj! :) Tudod jól, hogy nem éppen erre a műveletre írtam!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Tudom töki,nincs is gond!Krisztián meg megy javítani! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Ja de van még egy apróság!A légzsák visszajelző!Ez folyamatosan világít egy ideje!De ez már csak "hal a tortán" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Továbbra is azt mondom aki klímát akar 93-as Astrába az inkább felejtse el....bekerült a fűtésbox nem kis szenvedés árán. Elmentünk egy bontóba ott kerestünk egy klímás roncsot és csináltunk egy sablont róla mivel a tűzfalon semmi előkészítés sincs. Teljesen máshol mennek a csövek egyik régi lyukat ledugóztam, amit kivágtunk flex-el azokat lekezeltem és filózok rajta, hogy valami spéci anyaggal tömíteni is fogom külön biztos ami biztos alapon. Hátra van még a kábelezés, relék elhelyezése, klímahűtő és venti beépítése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Köszönöm GSiCsaba! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Van egy garnitúra alufelnim-nyárigumival eladó!13"-os a felni,nem üt és ki van centirozva!A gumik jók még a lakkozás sérült egy kicsit!Nekem így is-úgy is bukó 20 ezerért oda adom csak menjen a garázsból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Van egy garnitúra alufelnim-nyárigumival eladó!13"-os a felni,nem üt és ki van centirozva!A gumik jók még a lakkozás sérült egy kicsit!Nekem így is-úgy is bukó 20 ezerért oda adom csak menjen a garázsból! Csinálj róla képet és vésd be ide leírást : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=2060 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 De már rendbe vann!Kétszer szedte szét a szerelő,de csak jó lett! E ööm e bódottá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Dirrrrrr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ha valaki mégis klímát akar venni akkor hozza el a szőnyeg alatti hangszigetelő betétet is, különben a hátra menő csöveket ami az ülések alatt vannak nem tudja normálisan berakni. :) Szerencsére helyi bontóban még a roncsautóban megvolt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ok köszi Joee most mutatta meg hova tegyem a képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ha valaki mégis klímát akar venni akkor hozza el a szőnyeg alatti hangszigetelő betétet is, különben a hátra menő csöveket ami az ülések alatt vannak nem tudja normálisan berakni. :) Szerencsére helyi bontóban még a roncsautóban megvolt. <_< Apró csacskaságok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ja Gepárd!Egyébként tényleg az öröm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Linkeltem be BW-s plakátot HOVA lett??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Köszönöm GSiCsaba! <_< Sok Boldog névnapot.... :) Apropó mostanában elvagy tünve!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 J0hnnynak: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 <_< Állat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Linkeltem be BW-s plakátot HOVA lett??? Írtam PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts