mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Köszi Udi! Megvan a "cucc", este viszem is be... <_< :lol: Jahaaaam, csatlakozom köszi :) Honnan lehet látni különben, hogy egy déélux ? És persze hogy kell berakni az ótóba ? :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 1. Honnan lehet látni különben, hogy egy déélux ? 2. És persze hogy kell berakni az ótóba ? :) :) :lol: 1. rá van írva, és a simához képest egy plusz 2szálas vezeték van rajta. 2. kinyitod az ajtót, beteszed (ülésre, csomitartóba, stb). <_< Az injektorsorról kell lehúzni a csatikat, és ezt kell közé iktatni. A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go. Így kínainak tűnik, de ha ott vagy akkor már világos minden, én az előbb csináltam meg. A srácoknak köszi a segítséget, ami főleg szerszám terén volt érdemi. Működik. Ja, és volt egy trabisunk is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Vasárnap megyek barkácsolni az Udihoz én is. Remélem sikerül majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Milyen állapotban van a járgány? Működik? szerintem működik, ha már el tudja a bontóba vinni, bár mittudomén <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Szerezz már infót a trabiról! Műszaki van-e rajta, évjárat? Még akár pályanapra is jó lehet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 A hőmérsékletérzékelőt hozzáfogatod a vízkör egy megfelelő (lehetőleg a termosztát elé) pontjához, testet adsz neki, és go. Lehetőleg a fűtésboxhoz menő vízcsőhöz közel a motorhoz (kis vízkör) kell berakni és ne a termosztát és a hűtő között lévő vízcsőhöz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 szerintem működik, ha már el tudja a bontóba vinni, bár mittudomén :) Van oylan bontó ami el is megy érte ha nem menne! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 ....1. rá van írva, és a simához képest egy plusz 2szálas vezeték van rajta.... Őőőőőőő mármint az, hogy deluxe ? Hol ? Nem láttam rajta ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Szerezz már infót a trabiról! Műszaki van-e rajta, évjárat? Még akár pályanapra is jó lehet. <_< "hi! azt mondja, hogy műszaki van rajta, de zk nincs. viszont nem az ő nevén van, mert örökölte, így hát eladni csak úgy tudná, ha átíratná a saját nevére, és ezt nem akarja. közvetlen az elhúnyt-tól nem lehet szerintem megvenni. ő nem akar rá pénzt áldozni. de ha valaki állja a 2 átíratást, annak oda adja csak úgy. Ő nem akar érte pénzt, csak fizetni sem szeretne. ezen kívül semmit sem tudni róla" a műszaki állapotát felméretem velük és írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 "hi! azt mondja, hogy műszaki van rajta, de zk nincs. viszont nem az ő nevén van, mert örökölte, így hát eladni csak úgy tudná, ha átíratná a saját nevére, és ezt nem akarja. közvetlen az elhúnyt-tól nem lehet szerintem megvenni. ő nem akar rá pénzt áldozni. de ha valaki állja a 2 átíratást, annak oda adja csak úgy. Ő nem akar érte pénzt, csak fizetni sem szeretne. ezen kívül semmit sem tudni róla" a műszaki állapotát felméretem velük és írok vonassa ki a forgalomból és elmegyek érte trailerrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 vonassa ki a forgalomból és elmegyek érte trailerrel abból indult az egész, hogy bontót keres kecskemét környékén, ahol kiadnák neki a bontásit, amivel ugye ki lehet vonatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 De annyiért még jó lehetnekem horgász autónak is. Szóval ne kapkodjunk azzal a kivonatással. Ja reggel fél 5-kor kaptam egy 3000Ft-os csekket, mert nem volt nálam az idei KGFB igazoló lap. Szerintem nem is kaptam, mert az előző 5 év benne van a forgalmiban. Rádión leellenőrizték, hogy rendben, de csaj azért mégis megvágott. <_< Ja, és a kollégája ahogy jött a kocsi mögül rögtön kérdezte, hogy ittam-e? Mondom: A kocsi ETANOLLAL megy, ezért van cefre szaga, szóval a szondát csak tartsa meg magának. Lúzer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Engem is ellenőriztek az "Fx2"-vel reggel 7:10-kor. Pályán is mértek Örkénynél a szokásos helyen....sok külföldit megbírságoltak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 szerelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Ja reggel fél 5-kor kaptam egy 3000Ft-os csekket, mert nem volt nálam az idei KGFB igazoló lap. Rádión leellenőrizték, hogy rendben, de csaj azért mégis megvágott. <_< De rendes volt......azért kérdezz utána, hogy megteheti-e... szerelem A rendszám alapján nem sokáig élvezték a társaságát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 A rendszám alapján nem sokáig élvezték a társaságát..... vagy most került be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Tököd érjen bokáig Pali bátyám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Isten éltessen sokáig Paja és Johnny! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Csatlakozom!!! Joee X14NZ-jébe ma reggel beraktuk a Hunflexet simán beindult vele, utána tankoltunk bele E85-öt és elmentünk tesztútra nem tapasztaltunk semmi problémát. Igazából holnap reggel a hidegindításnál fog kiderülni, hogy minden rendben van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 http://www.couchavenue.com/wp-content/uplo...rthday-sexy.gif Isten éltessen sokáig Paja és Johnny! :) <_< CSATLAKOZOM! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Joee X14NZ-jébe ma reggel beraktuk a Hunflexet simán beindult vele, utána tankoltunk bele E85-öt és elmentünk tesztútra nem tapasztaltunk semmi problémát. Igazából holnap reggel a hidegindításnál fog kiderülni, hogy minden rendben van-e. Hát, ma én is megpróbáltam beszerelni, de sajnos sikertelen művelet volt, mert a kábeltartó műanyag dobozt, (ami alatt lapulnak a csatik), nem olyan egyszerű leszedni... :) Felhívtam Bazsit, és tényleg nem olyan mint Gepárd autójában a kábeltartó doboz, így most majd megyek ki hozzá, remélem, sikerül már ott betenni a HUNFLEX-et... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Paja megnéztem a ködlámpát, a bárdinál 5000 körül van TYC, vagy te gyárit szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Omega B Beszéltem a tulajjal, olyasmi márkafanatikus mint sokan itt a klubban.Ez az Omi a 3. autó de nincs rá ideje, több mint egy éve áll nála. Ennyiért nem rossz vétel.A bal eleje volt buccos, de ezt a képek is tanusítják. Klímagondjai vannak+nincs rajta műszaki.Azért ennyi. Nálam nem játszik sajnos, fiatal autóra gyúrok. Ebként én is csatlakozom az előttem szólókhoz, Boldog Szülinapot Paja és Johnny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Omega B Ebként én is csatlakozom az előttem szólókhoz, Boldog Szülinapot Paja és Johnny! se automata váltó, se automata klíma, se tempomat full fapad...köszi de nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 se automata váltó, se automata klíma, se tempomat full fapad...köszi de nem :) Nem is neked szántam..... <_< :lol: De aki olcsón fenntartható bolondbiztos motorral szerelt autót keres, neki tökéletes lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts