hening Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 GSiCsabi és Gepárd! Kaptam választ az E85 Kft.-től: "A 2db kecskeméti Hunflexet a következő helyen lehet majd felvenni és helyben kifizetni: Csík Autoszervíz Kecskemét, Matkói út 8 " Kellene Mélykék Pista mobilszáma, hogy feltudják venni vele a kapcsolatot. Megkérdeztem, hogy központi befecskendezéses C14NZ, X14NZ, C16NZ, X16SZR motorokkal működhet-e? "Eddig már több központi injektoros Opelbe szereltünk és jól működnek." Arról nem beszéltek, hogy ezt miképp oldották meg? Esetleg nem mutattak referenciát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Megkérdeztem, hogy központi befecskendezéses C14NZ, X14NZ, C16NZ, X16SZR motorokkal működhet-e? "Eddig már több központi injektoros Opelbe szereltünk és jól működnek." Ááááááá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ismerős kérését tolmácsolom, hátha tud valaki segíteni neki "Nem tud valaki Kecskemét vonzásában olyan bontót, aki tud kiadni bontási igazolást? Az a szitu, hogy a haver örökölt egy trabit, és nem szeretne foglalkozni vele, költeni miatta pedig még úgy sem. Akár oda is viszi, akár, ha nem kell akkor elég a papír neki, aztán kidobjuk a méh telepre" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 GSiCsabi és Gepárd! Kaptam választ az E85 Kft.-től: "A 2db kecskeméti Hunflexet a következő helyen lehet majd felvenni és helyben kifizetni: Csík Autoszervíz Kecskemét, Matkói út 8 " OKS! <_< Azt nem mondták, hogy kb mikor ér ide? 1-2 nap, vagy 1 hét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 GSiCsabi! Gondolom majd szólni fognak nekem, hogy mikor lehet átvenni. Délután küldtél valamilyen SMS-t de nem jött át mivel Motorola mobilom van, nem kompatibilis a tiéddel. Mélykék Pistának kellene a telefonos elérhetősége, aki tudja küldje el nekem pü-ben. Hening! Referencia nincs róla, Joee X14NZ-jével fogom tesztelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ....Mélykék Pistának kellene a telefonos elérhetősége, aki tudja küldje el nekem pü-ben.... Én tudom, én tudooooooooooooooooooooooooom <_< Elküldtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 GSiCsabi! Gondolom majd szólni fognak nekem, hogy mikor lehet átvenni. Délután küldtél valamilyen SMS-t de nem jött át mivel Motorola mobilom van, nem kompatibilis a tiéddel. Mélykék Pistának kellene a telefonos elérhetősége, aki tudja küldje el nekem pü-ben. Rendben! Az sms-ben, mélykék Pista telószáma volt... :) De akkor már nem küldöm újra, ha Píííísta elküldte <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Köszi.... <_< Közben összejött a következő 3-as megrendelés is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Köszi.... :lol: Közben összejött a következő 3-as megrendelés is... :lol: ha egy üzlet beindul... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Van 6 hengeres verzió is 28000 Ft+Áfa áron... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 ... Hening! Referencia nincs róla, Joee X14NZ-jével fogom tesztelni. Oks. Ha műxik akkor én is vevő leszek egyre, a hidegindítós fajtából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Ok, rendben. Remélem még lesz időnk rendelni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Köszi.... :) Közben összejött a következő 3-as megrendelés is... :) ez azt jelenti, hogy küldjek pü-t? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Amennyiben rendelni akarsz akkor igen.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Amennyiben rendelni akarsz akkor igen.... :) elvileg ott volt a nevem a listán, szóval ja <_< na, akkor mindjárt írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Amennyiben rendelni akarsz akkor igen.... <_< Mit lehet rendelni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 ismerős kérését tolmácsolom, hátha tud valaki segíteni neki "Nem tud valaki Kecskemét vonzásában olyan bontót, aki tud kiadni bontási igazolást? Az a szitu, hogy a haver örökölt egy trabit, és nem szeretne foglalkozni vele, költeni miatta pedig még úgy sem. Akár oda is viszi, akár, ha nem kell akkor elég a papír neki, aztán kidobjuk a méh telepre" Én megszívtam eladttam a golfom a sóginak, az a kukifej meg amikor már tönkretette , ledta a méh-be! <_< nembaj mondom akkor amit kaptál érte fizetheted az apeh-nak büntire,,, adásvételi nemvolt , és bontási papírtsem tudttam rendezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Én megszívtam eladttam a golfom a sóginak, az a kukifej meg amikor már tönkretette , ledta a méh-be! <_< nembaj mondom akkor amit kaptál érte fizetheted az apeh-nak büntire,,, adásvételi nemvolt , és bontási papírtsem tudttam rendezni! apeh? :) Tán' adóköteles a MÉH-től kapott pénz, vagy WTF??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 GSiCSabi és Gepárd! Lehet menni a Hunflex-ért (H-P) reggel 8 és délután 4 között bármikor. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 apeh? <_< Tán' adóköteles a MÉH-től kapott pénz, vagy WTF??? Az átírás...illeték,,, de ha bontási papír lenne akkor nem kellene kifizetni,,, bontás papír meg csak alvázszámmal... Aztmeg ez a fax bezuzatta :) Így megszíta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 viszont még továbbra is érdekelne, hogy tud-e valaki segíteni bontó ügyben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 viszont még továbbra is érdekelne, hogy tud-e valaki segíteni bontó ügyben <_< Milyen állapotban van a járgány? Működik? GSiCSabi és Gepárd! Lehet menni a Hunflex-ért (H-P) reggel 8 és délután 4 között bármikor. :) Köszi a közreműködést, Csabi ment a cuccért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Wolfinak, Ivannorbi hsz-e a viccek topicból: " A gazdasági válság idején induló Új szakmák listája (Vezetői hírlevél ) Talicskatoló - Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus. Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens. Ablakmosó - Síküveg restaurátor. Gondnok - Háztömb manager. Portás - Front door manager. Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai supporter. Árokásó ? Okleveles nyeles lapát technikus Disznópásztor ? Élelmiszeripari alapanyag előkészítő koordinátor Pénzbehajtó ? Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző Verőlegény ? Nyeles testápoló-gép kezelő technikus Rakodómunkás - Anyagmozgatási szakreferens. Parkoló őr - Forgalombiztosítási szakmenedzser. Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember. Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési eladó. Utcaseprő - Köztisztasági, tárca nélküli asszisztens. Kukás ? Hulladék managelési szakreferens. Autómosó - Gépjármű optikai karbantartó. Bérgyilkos ? Humánerőforrás létszám leépítési ügyintéző Szódás - Szikvíz termék menedzser. Raktáros - Termékpozíció optimalizálásért felelős logisztikai manager. WC-s néni - Anyagcsere manager" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 GSiCSabi és Gepárd! Lehet menni a Hunflex-ért (H-P) reggel 8 és délután 4 között bármikor. :) Köszi a közreműködést, Csabi ment a cuccért. Köszi Udi! Megvan a "cucc", este viszem is be... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Van 6 hengeres verzió is 28000 Ft+Áfa áron... :lol: Tominak 8 hengerese van.4 a VANban, 4 a hapciban! :) Wolfinak, Ivannorbi hsz-e a viccek topicból: Raktáros - Termékpozíció optimalizálásért felelős logisztikai manager. Asszem módosítom az Önéletrajzomban ish! :) :lol: Ebként drakula az új pozícióhoz! <_< Viszont látnod kellett volna, hogyan folyt a termelési csarnokba az esővíz a neon armatúrákról ill. a füstjelzőkből!Olyan igazi katasztrófafilm feeling..... A sok idiót@ meg mászkált abban a vízben, ami a kapcsolószekrényről folyt le.Hátt nagyongratula a műszakvezetőknek akik nem áramtalaníttatták az egész csarnokot.Kb. nullára voltak attól, hogy v.ki meghaljon áramütéstől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts