Udi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Nem jó, neki automata kell!!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Udi! A mi flextech cuccunkról hol találok leírást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Udi az ezermester! Ha beszélsz ezekkel a flexfuelesekkel kérdezz már rá, hogy a hidegindítósat adják-e ennyiért. Ha igen akkor én vagyok a 3. aki rendel. Ebben az esetben a régit eladom 15-ért akinek kell. Amúgy hívtam a bontót de persze már nem volt klímájuk, így egyelőre marad az ablak le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 J0hnny! A Flextek azóta már második generációs lett és Digiflex néven fut tovább, digitális chipes áramköre van és nincs rajta kapcsoló. Bővebb leírást itt találsz róla http://www.flextek.com Gepárd! Hunflex De Luxe készüléket adják ennyiért, bővebb infót róla itt talász az áraknál: http://www.e85kft.hu/ Beszélni fogok velük, mert valamelyik forgalmazó szerint központishoz is jó lehet. Klímát majd keresünk máshol ha láttok elfogadható áron akkor hívni foglak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Tommiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) nem automata <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nem jó, neki automata kell!!!!! :) nem automata <_< És tudja, és tudja, és tudja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 pistinek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Mintha te nem tudnál csemegézni innét..... <_< Udi akkor kell a cucc, a leírás szerint ez már hidegindítós verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nahhhhh, csak összejött az a három db. <_< Udi hogy's mint legyen az összeg kiegyenlítése ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Szerintem mindenki küldje el a címét nekem pü-ben és persze a csatlakozó típust! Megrendelem és egyből odaküldik utánvéttel a csomagot, de holnap megkérdezem a pontos menetét ennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Udi! Ami Pistinek van az jó az enyémbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Kontárként én azt látom, hogy ha jó bele akkor mindkettő jó, csak teszelni kellne hozzá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Név Mennyiség Csatlakozó típus 1. GsiCsabi 1 db Bosch EV1 2. Mélykék 3. Gepard 1 db Bosch EV1(szerintem, szopás volt a rugó miatt a le-felszerelés) 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én előbb fent voltam listán mint te eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Joee! Tesztelni kellene és ki fog derülni....van rá esély, hogy működni fog. Beszerelését vállalom egyik talin megoldjuk. <_< Mélykék Pista! Kérlek küld el a szállítási címet és a megfelelő csatlakozó típusát (valószínűleg Bosch EV1 lesz), utána megrendelem és mindenkinek kiküldik. Gepárd! Ki és beszerelést vállalom emlékszem rá, hogy sokat szenvedtünk a csatikkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ...Mélykék Pista! Kérlek küld el a szállítási címet és a megfelelő csatlakozó típusát (valószínűleg Bosch EV1 lesz), utána megrendelem és mindenkinek kiküldik. ... Pistyutyutyunál manapság sosem lehet tudni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Joee! Tesztelni kellene és ki fog derülni....van rá esély, hogy működni fog. Beszerelését vállalom egyik talin megoldjuk. :) Mélykék Pista! Kérlek küld el a szállítási címet és a megfelelő csatlakozó típusát (valószínűleg Bosch EV1 lesz), utána megrendelem és mindenkinek kiküldik. Gepárd! Ki és beszerelést vállalom emlékszem rá, hogy sokat szenvedtünk a csatikkal. :) Elküldtem, köszzii <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 UDI! Küldtem én is a címet pü-ben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Joee! Tesztelni kellene és ki fog derülni....van rá esély, hogy működni fog. Beszerelését vállalom egyik talin megoldjuk. <_< Köszi UDI! Beszélek Pistivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Akkor ezt jól megbeszéltük. <_< Bár én előbb írtam pü-t mint itt hsz-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Megrendeltem e-mailben az első 3 db Hunflexet, remélem hamarosan mindenki megkapja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Azt nem mondták, hogy kb: mennyi idő? Vagy keresnek előtte telón, mint a futárok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Várom a visszaigazolást, majd megkérdezem tőlük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 GSiCsabi és Gepárd! Kaptam választ az E85 Kft.-től: "A 2db kecskeméti Hunflexet a következő helyen lehet majd felvenni és helyben kifizetni: Csík Autoszervíz Kecskemét, Matkói út 8 " Kellene Mélykék Pista mobilszáma, hogy feltudják venni vele a kapcsolatot. Megkérdeztem, hogy központi befecskendezéses C14NZ, X14NZ, C16NZ, X16SZR motorokkal működhet-e? "Eddig már több központi injektoros Opelbe szereltünk és jól működnek." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts