Gepard Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 A szusin 2 éve se bizti,se műszaki,megdicsérte a rendőr... Terpeszben ment haza? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Terpeszben ment haza? :lol: :D Én simán cipóra vertem volna a fejét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Én simán cipóra vertem volna a fejét! Én kitéptem volna a gerincét! a verés ezeknek semmi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Klímás gépet ennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Fx-ben is hamarosan lesz klíma.....már nem bírom tovább műszerfal szerelés nélkül. :D Elvonási tüneteim vannak!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Fx-ben is hamarosan lesz klíma.....már nem bírom tovább műszerfal szerelés nélkül. :D Elvonási tüneteim vannak!!! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Fx-ben is hamarosan lesz klíma.....már nem bírom tovább műszerfal szerelés nélkül. :D Elvonási tüneteim vannak!!! :lol: Az enyémben zörög valami a középkonzolnál. Ha gondolod... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Milyen sebességnél? :lol: Nem hinném, hogy ez a szokásos 64 km/h... Vagy ha igen, akkor van a raktérben egy 5tonnás atombiztos páncélszekrény :lol: Dúva! máris egy kis kieg. Az előbbi nem a t3 töréstesztje volt, hanem maga a pálya tesztje. Nincsenek se dummiek, se időmarkerek. Többletsúlyt raktak a t3-ba. ÉS itt van néhány t3 törésteszt. ( Legalábbis az én olvasatom szerint ) ui. nem dolgozom a VW-nek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 ... ui. nem dolgozom a VW-nek :lol: Tudjuk. A Suzukinak dolgozol :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Tudjuk. A Suzukinak dolgozol :lol: :lol: Beszótá' ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Beszótá' ? :lol: Pofon lesz. Nemnagykicsidesok :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pofon lesz. Nemnagykicsidesok :D :lol: :lol: Rossz mesében vagy, Aladdin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Rossz mesében vagy, Aladdin :lol: Csak le ne essen a fejedről a kalap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Csak le ne essen a fejedről a kalap :D Rád ne hajtogassam a matchboxodat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nézd már a szájhősöket!! Majd szeliden legyen hangotok, amikor eltévedtek az itineren! Udi! Enyémben nem szerelünk még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Rád ne hajtogassam a matchboxodat :lol: Belefért az izomzizi az alufólia csomagtartójába? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nézd már a szájhősöket!! Majd szeliden legyen hangotok, amikor eltévedtek az itineren! ... Nekem volt akkor is: "hol a faxban vagyunk?" Meg a traktoros csávót is megkérdeztem a mezőn, de fogalma sem volt a gémeskútról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pedig ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pedig ott volt. Hát a traktornál biztos nem :lol: De amúgy megtaláltam én is, ráadásul 2 is van arra, csak az egyik egy betonkerítés mögött, úgyhogy arról csak nekem van képem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Belefért az izomzizi az alufólia csomagtartójába? ;) :D Szűkösen, kellett a hely a 4 mázsa cementnek, amit azért tartok, hogy kicsit csökkentsem a LE / kg arányt, és ne előzzek le mindenkit :lol: :D Pedig ott volt. A traktoros? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Gepárd! Opelbontóban van X16XE klímaszett 35 eFt-ért ha minden igaz... :lol: http://www.opelbonto.hu/?id=1052 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pénteken megyek fel, lehet, hogy beugrom hozzájuk. Mit kell elhoznom, mire figyeljek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pénteken megyek fel, lehet, hogy beugrom hozzájuk. Mit kell elhoznom, mire figyeljek? Bazd szájba a tulajt helyettem is a hülye idegesítő zenés oldala miatt!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Egyéb kívánság? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts