Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 nekem is kell, ú nem jó diesel :lol: Neked jó a meki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Stefan! Köszi az infót GsiCsabinak is kell szerintem talán Mélykék Pistának is....biztosan meglesz a minimális 3 db. Lehet,hogy lakótársamat is érdekli a vw poloba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Indítok egy listát be kellene írni a csatlakozó típust is, amit itt lehet megnézni: http://www.e85kft.hu/connectors.pdf Csak hengerenkénti befecskendezéses autóhoz használható, NZ-hez sajnos nem. Hunflex De Luxe megrendelés, akciós vételár 4 hengeres kivitel (min. 3 db-tól) 20000 Ft+Áfa (Június 30-ig) Név Mennyiség Csatlakozó típus 1. GsiCsabi 1 db Bosch EV1 2. 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 :lol: :D :lol:Fütyülsz b@mmeg ! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Stefan! Köszi az infót GsiCsabinak is kell szerintem talán Mélykék Pistának is....biztosan meglesz a minimális 3 db. Én akkor kérek 1et :lol: De lehet, hogy lesz még, tehát várjunk egy kicsit a vásárlással pls. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 J0hnnynak Ken Block kimaradt jelenetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Én akkor kérek 1et :lol: De lehet, hogy lesz még, tehát várjunk egy kicsit a vásárlással pls. :D Ok, rendben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Akkor jöjjön egy kis offtopik :lol: szarvájling Igazán tehetséges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Akkor jöjjön egy kis offtopik :D szarvájling Igazán tehetséges :lol: csen még majdnem jobb képei vannak mint wiwen bár onnan is lehet szemezgetni és van huga is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Hunflex De Luxe megrendelés, akciós vételár 4 hengeres kivitel (min. 3 db-tól) 20000 Ft+Áfa (Június 30-ig) Ez az ami az enyémben is van? Holnap megkérdem fatert. Paja bácsi! El van készítve a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Paja bácsi! El van készítve a cucc. Köszi, holnap este réd csörgök, hogy mehetek-e érte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Elvihető bármikor. Nem kell, hogy itthon legyek. A Lányok úgyis itt vannak egész nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Akkor jöjjön egy kis offtopik :lol: szarvájling Igazán tehetséges :D Tangamánián is találsz róla képeket,ha annyira kiváncsi vagy a kiélt fejére,ami olyan mint egy kistaposott kozák kucsma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Jé, most hogy mondod... Van feje! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Tangamánián is találsz róla képeket,ha annyira kiváncsi vagy a kiélt fejére,ami olyan mint egy kistaposott kozák kucsma! :lol: Mx respect. :D Jé, most hogy mondod... Van feje! :lol: Inkább így...van feje?????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Tangamánián is találsz róla képeket,ha annyira kiváncsi vagy a kiélt fejére,ami olyan mint egy kistaposott kozák kucsma! :D :lol: ez odabaszott :D Amúgy a fejét ne nézd :D BTW, láttam erről a csajról képet, "Szopnék" feliratú pólóban ;) Inkább így...van feje?????? ;) Szia Karcsibácsi! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Udi! Nem jó a most péntek, úgylátom ügyeletes vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Joee! No problem....hétvégén egyik nap Kecskeméten leszek akkor is megtudjuk csinálni. :lol: Gepárd! Ez ugyanolyan Hunflex ami neked van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Tangamánián is találsz róla képeket,ha annyira kiváncsi vagy a kiélt fejére,ami olyan mint egy kistaposott kozák kucsma! :lol: Lecserélte a régi képeit? Nem is szólt. :lol: :D Udi kösz, majd érdeklődöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 ... LOL :lol: Felrakom én is a Surdásat aztán lassan fel is léphetünk valahol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 LOL :lol: http://kepfeltoltes.hu/090611/szobiszorp_w...ltoltes.hu_.png Felrakom én is a Surdásat aztán lassan fel is léphetünk valahol :D Vázzé... Én legalább vállalom :lol: Most látom csak.. Szobiszörp néven vagyok nálad aposztrofálva? ;) Te kis rohadék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 ... Most látom csak.. Szobiszörp néven vagyok nálad aposztrofálva? ;) Te kis rohadék :lol: Miért zavar? Mert édes? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Miért zavar? Mert édes? :lol: :D :lol: "I am sweet enough" - Brick Top - :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Együtt érzünk Anyucival.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 :lol: Jól áll! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts