J0hnny Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Itt már megint pitypang. Ide jön valaki? Ha minden oké én viszem a családot, ha nem megy jól, akkor csak a fiamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Stefi, itt van a barátnőnk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Stefi, itt van a barátnőnk! Milyen cuki kis nyelve van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Kipróbáltam, milyen lenne ültetve a gép..... Nem a rugókat cseréltem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Kipróbáltam, milyen lenne ültetve a gép..... Az elejét is kéne ültetni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Az elejét is kéne ültetni :D :lol: Gödörbe kell állni az első kerékkel, és máris ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ide jön valaki? Ha minden oké én viszem a családot, ha nem megy jól, akkor csak a fiamat. Én is tervezem hogy megyek, csak kellene még valaki, aki eljönne velem, "navigátornak" ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én is tervezem hogy megyek, csak kellene még valaki, aki eljönne velem, "navigátornak" ! :lol: Keress valami csini csajszit. :lol: Ha másként nem Alsónémedinél veszünk fel 1-2-őt. Ma is volt pár egész jólcituált'. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Keress valami csini csajszit. :lol: Ha másként nem Alsónémedinél veszünk fel 1-2-őt. Ma is volt pár egész jólcituált'. :lol: Milyen csajozós duma lenne már: "Te figyu, gyere már el velem navigátornak! Olyan tehetségesnek tűnsz." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Milyen csajozós duma lenne már: "Te figyu, gyere már el velem navigátornak! Olyan tehetségesnek tűnsz." :lol: - 5000-ért mit vállalsz? - Szopok, nyalok, gombot varrok.... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 - 5000-ért mit vállalsz? - Szopok, nyalok, gombot varrok.... :lol: :D :lol: - Oké, akkor pattanj be, megyünk betonozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Figyeld meg rögtön itt lesz Xray Laci is az ilyen mondatok után. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 a Csajokra majd addig vigyázok én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Figyeld meg rögtön itt lesz Xray Laci is az ilyen mondatok után. :lol: :D Vagy a kalapos Suzukis. Valamelyik mindíg beszól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Megjelent a potyaleső. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 - Oké, akkor pattanj be, megyünk betonozni :lol: Na ennyi eszed van hogy betonoztatnál csóri leánnyal ! :D Inkább legózz te is tovább! :lol: :D 5000 é én kuplungot meg fékbetétet cseréltetnék vele de nyujtott lábbal kell levegye a kereket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Gondolom miniszoknyában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Sztem veszett faxa az a mélyláda! biztos jó a sub nyílása! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Gondolom miniszoknyában. :lol: Azzal sok a meló , csak tanga alég! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Sztem veszett faxa az a mélyláda! biztos jó a sub nyílása! :lol: :D :lol: De biztos nagy az áramfelvétele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 De biztos nagy az áramfelvétele. Én szívesen kiolvasztanám benne a biztit!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én szívesen kiolvasztanám benne a biztit!!! :lol: :D Akarom mondani engem "leszíhatna" és tudná milyen a bio aksi ,,, ő szína én merülnék! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Kiverné a biztosítékot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Kiverné a biztosítékot. :lol: Én meg alaktomos módon hagynám is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts