Berlinetta Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Közös nyalás mi? :lol: Szép,már el is adtatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Szép,már el is adtatok. még nem De Blitzen kiárulunk minden porcikáddal együtt :D:D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Tomi! Ez a te számod! :lol: :D Egyébként hatalmas szám...imádom! http://www.youtube.com/watch?v=d8m8sQ6U57E ez is hattalmas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Biztos jó, de nem megy a link. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Biztos jó, de nem megy a link. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=d8m8sQ6U57E Quimby - Ajjajjaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 még nem De Blitzen kiárulunk minden porcikáddal együtt :D:D :lol: ;) :D Addig szálkásítom magamat,hogy tökéletes formában legyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 :lol: Addig szálkásítom magamat,hogy tökéletes formában legyek. :D Le van zsírozva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Sziasztok!Ismét tanácsra lenne szükségem!Azon gondolkodom le cserélném az autót egy benzinesre!Vagy ugyan erre az F Astrára vagy B Vectrára!Arra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van ezekkel a modellekkel!És beszámítás esetén mennyit bukhatok a mostanin!Vagy érdemesebb ezt teljesen rendbe rakatni?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Sziasztok!Ismét tanácsra lenne szükségem!Azon gondolkodom le cserélném az autót egy benzinesre!Vagy ugyan erre az F Astrára vagy B Vectrára!Arra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van ezekkel a modellekkel!És beszámítás esetén mennyit bukhatok a mostanin!Vagy érdemesebb ezt teljesen rendbe rakatni?Köszi F Astra C20XE fórever,,, nekem nagyon kellemes élményeim vannak , semmi gondom nemvolt vele eddíg. kop... kop...kop... Alkatrész ocsó (bontva is van sok) fogysztás is jó ha akarom és veszettül dinamikusan lehet autózni vele.... városban nem éri meg elindítani ezt mindenki tudja... A maga kategóriájában egy F Astra GSi egy remek járgány mellesleg ebben a C20XE az opel egyik leg eltaláltabb motorja dübörög benne,,, ugyhalottam a tervezésbe a Lotus keze is benne volt! Nekem ennyi a kommentem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Sziasztok!Ismét tanácsra lenne szükségem!Azon gondolkodom le cserélném az autót egy benzinesre!Vagy ugyan erre az F Astrára vagy B Vectrára!Arra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van ezekkel a modellekkel!És beszámítás esetén mennyit bukhatok a mostanin!Vagy érdemesebb ezt teljesen rendbe rakatni?Köszi B vectra nagyon szép, nagyon kényelmes, de ha belenyúlsz, akkor zsebbe nyúlsz. Azzal óvatosan. Hiába "öreg", sajnos magasak a specifikus alkatrészek árai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Sziasztok!Ismét tanácsra lenne szükségem!Azon gondolkodom le cserélném az autót egy benzinesre!Vagy ugyan erre az F Astrára vagy B Vectrára!Arra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van ezekkel a modellekkel!És beszámítás esetén mennyit bukhatok a mostanin!Vagy érdemesebb ezt teljesen rendbe rakatni?Köszi minden esetben buksz! Akkor már inkább B Vectra De azon az áron már Omegát is mérnek, akkor már inkább a nagyobbat, hátha vinni kell egy beton keverőt! és ha már omega akkor automata. Na ott már lehet szívás rendesen de ekkora autót fent is kell tudni tartani :lol: és 3 fontos dolog: 4 kerék 5 méter 6 henger... az autó benzinnel megy... a kézi váltó az autógyártás szégyene... tehát Omega :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 és 3 fontos dolog: 4 kerék 5 méter 6 henger... az autó benzinnel megy... a kézi váltó az autógyártás szégyene... tehát Omega :lol: Akkor Neked miért nem ilyen van?! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Akkor Neked miért nem ilyen van?! :lol: :D :D Jogos :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 tehát Omega :lol: Azért ezt szemmel kell tartani: "A nagy teljesítményű autóknál a 125kW-175kW teljesítményű autók vagyonadója a normál gépjárműadó kétszerese, 175-200kW közötti járműnél két és félszerese, 200kW teljesítményű autónál pedig háromszorosa. Az így számolt adó összegéből a normál gépjárműadó levonható. Van mentesség és kedvezmény is." Emmiat anyázok most keményen. 170 LE felett kell vagyonadózni, a Senator pedig 180 LE. Hát b@sszák meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Jogos :D ;) ;) :D De nem?? :D A mostani autója is TOM-nak: diesel, kézi váltós, 4 hengeres, és nincs 5 méter... :lol: Egyedül a 4 kerék stimmel... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Egyedül a 4 kerék stimmel... :D :lol: Nincs pótkereke? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 De nem?? :D A mostani autója is TOM-nak: diesel, kézi váltós, 4 hengeres, és nincs 5 méter... :lol: Egyedül a 4 kerék stimmel... :D :lol: Lélekben Omegás, elvi síkon Omegás :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Tegnap voltam Morgó Cartársnál. Bevittük a bazi nagy 420L akváriumot... :D ;) Utánna lecseréztük az olajat a corsámba. Közben rájöttünk mi az a csilingelő fémes hang a jobb hátsó keréktől... :lol: A fékbetét kopásjelzője hallatszott... szvl, most az első után cserés lett a hátsó is.. :lol: LOSI, majd ez ügyben keresni foglak ;) Néztem neten, a TRW betétek, 12E ft... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Nincs pótkereke? :lol: Na látod, ezt nem tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Lélekben Omegás, elvi síkon Omegás :D :lol: :D :lol: Egyébként folyamatosan nézegetem az omegákat hotha leesik egy alkalmi vétel ;) úgy is olyanom lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 :lol: Egyébként folyamatosan nézegetem az omegákat hotha leesik egy alkalmi vétel :D úgy is olyanom lesz :D Ocsóé javítjuk majd a futóművét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Ocsóé javítjuk majd a futóművét! :lol: Szerintem,még mást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 LOSI, majd ez ügyben keresni foglak :lol: Oda vannak a héten a Bakonyban. Ne keresd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Tegnap voltam Morgó Cartársnál. Bevittük a bazi nagy 420L akváriumot... Utánna lecseréztük az olajat a corsámba... Akváriumba engeditek az olajat? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Bár betettem a videok közé is...Isten király, amit Ken Block művel a Subaruval! Gymkhana Practice II. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts