Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Sziasztok!Ismét tanácsra lenne szükségem!Azon gondolkodom le cserélném az autót egy benzinesre!Vagy ugyan erre az F Astrára vagy B Vectrára!Arra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van ezekkel a modellekkel!És beszámítás esetén mennyit bukhatok a mostanin!Vagy érdemesebb ezt teljesen rendbe rakatni?Köszi

Megosztás:

Sziasztok!Ismét tanácsra lenne szükségem!Azon gondolkodom le cserélném az autót egy benzinesre!Vagy ugyan erre az F Astrára vagy B Vectrára!Arra lennék kíváncsi kinek milyen tapasztalata van ezekkel a modellekkel!És beszámítás esetén mennyit bukhatok a mostanin!Vagy érdemesebb ezt teljesen rendbe rakatni?Köszi

F Astra C20XE fórever,,, nekem nagyon kellemes élményeim vannak , semmi gondom nemvolt vele eddíg. kop... kop...kop... Alkatrész ocsó (bontva is van sok)

fogysztás is jó ha akarom és veszettül dinamikusan lehet autózni vele.... városban nem éri meg elindítani ezt mindenki tudja...

A maga kategóriájában egy F Astra GSi egy remek járgány mellesleg ebben a C20XE az opel egyik leg eltaláltabb motorja dübörög benne,,, ugyhalottam a tervezésbe a Lotus keze is benne volt! Nekem ennyi a kommentem!

Megosztás:

B vectra nagyon szép, nagyon kényelmes, de ha belenyúlsz, akkor zsebbe nyúlsz. Azzal óvatosan. Hiába "öreg", sajnos magasak a specifikus alkatrészek árai.

Megosztás:

minden esetben buksz! Akkor már inkább B Vectra De azon az áron már Omegát is mérnek, akkor már inkább a nagyobbat, hátha vinni kell egy beton keverőt!

és ha már omega akkor automata. Na ott már lehet szívás rendesen de ekkora autót fent is kell tudni tartani :lol:

és 3 fontos dolog:

4 kerék 5 méter 6 henger...

az autó benzinnel megy...

a kézi váltó az autógyártás szégyene...

tehát Omega :D

Megosztás:

tehát Omega :lol:

Azért ezt szemmel kell tartani:

"A nagy teljesítményű autóknál a 125kW-175kW teljesítményű autók vagyonadója a normál gépjárműadó kétszerese, 175-200kW közötti járműnél két és félszerese, 200kW teljesítményű autónál pedig háromszorosa. Az így számolt adó összegéből a normál gépjárműadó levonható. Van mentesség és kedvezmény is."

Emmiat anyázok most keményen. 170 LE felett kell vagyonadózni, a Senator pedig 180 LE. Hát b@sszák meg...

Megosztás:

Tegnap voltam Morgó Cartársnál. Bevittük a bazi nagy 420L akváriumot... :D ;)

Utánna lecseréztük az olajat a corsámba. Közben rájöttünk mi az a csilingelő fémes hang a jobb hátsó keréktől... :lol:

A fékbetét kopásjelzője hallatszott... szvl, most az első után cserés lett a hátsó is.. :lol:

LOSI, majd ez ügyben keresni foglak ;) Néztem neten, a TRW betétek, 12E ft... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.