Gepard Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 GSiCsabi! Megkérdezem, hogy nekem mennyiért adják...anno tőlük vettem a Flexteket, gondolom kapok egy kis kedvezményt. :lol: Lehet, hogy kell majd mégegy. Fater ma veszi át az ignácot. Ha jó áron van kell majd neki is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Van A-Corsás is? :lol: Zsoca azt mondta van pár féle,elkérem majd tőle a file-okat és Tomi csinál párat jóárasítva,ha szépen megkérjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 GSiCsabi! Megkérdezem, hogy nekem mennyiért adják...anno tőlük vettem a Flexteket, gondolom kapok egy kis kedvezményt. :lol: Oké, köszi előre is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Zsoca azt mondta van pár féle,elkérem majd tőle a file-okat és Tomi csinál párat jóárasítva,ha szépen megkérjük. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Csabi! Beszéletem tegnap Zsocával,kell neked corsa klubos matrinya? Melyikük a Zsoca ? Hát ő ott ! Vezess már oda ! :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Melyikük a Zsoca ? Hát ő ott ! Vezess már oda ! :lol: :D :lol: :D Annyi kocsibuzi közé nem merek egyedül bemenni! ;) Egyébként mint kiderült ismerem a skacot,csak nem tudtam,hogy ő a Zsoca! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 GSiCsabi! Megkérdezem, hogy nekem mennyiért adják...anno tőlük vettem a Flexteket, gondolom kapok egy kis kedvezményt. :D Akóóó kérdezd úgy pls. hogy 1-2-3 estén mennyi lenne darabja. Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Tomi! Ez a te számod! :lol: :D Egyébként hatalmas szám...imádom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Zsoca azt mondta van pár féle,elkérem majd tőle a file-okat és Tomi csinál párat jóárasítva,ha szépen megkérjük. Mondjuk mindegy, mert én amúgy sem szeretnék semmilyen matricát a kocsira :lol: Viszont, ha Corsaclubos pólóból lenne A-Corsás, az nem lenne rossz. Most csak B-s van. Csere érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Annyi kocsibuzi közé nem merek egyedül bemenni! :lol: ... Aha, persze... még a kezemet is meg akartad fogni (meg még ki tudja mit...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Aha, persze... még a kezemet is meg akartad fogni (meg még ki tudja mit...) :lol: MEgcsalsz, vazze? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Most csak B-s van. Csere érdekel :D Nam kapsz két nagy pofont és nekem adod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Nam kapsz két nagy pofont és nekem adod! :lol: Ne nagypályázz, úgysem éred fel :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ne nagypályázz, úgysem éred fel :lol: :D :lol: :D Majd Futó Gabitól elkérem a gyerekülést,arról csak felérem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Nem akarom feszegetni, de... Losi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor ne feszefgesd...szerintem ez sok péz érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor ne feszefgesd...szerintem ez sok péz érte! Ok. Akkor csak érdekességképpen, annak, aki még nem látott ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ok. Akkor csak érdekességképpen, annak, aki még nem látott ilyet :D Még én sem láttam. Mindazonáltal tetszik, csak nekem kicsi lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Majd Futó Gabitól elkérem a gyerekülést,arról csak felérem! :lol: Hányszor mondjam még ? Sámlit használ ahhoz, hogy felérje a kormányt :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ok. Akkor csak érdekességképpen, annak, aki még nem látott ilyet :lol: Hát itt a városban is szaladgál belőle vagy 3. Meg ha jól tudom akkor Morgó faterjának is van(volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Meg ha jól tudom akkor Morgó faterjának is van(volt) Hétfőn voltam Náluk, akkor még megvolt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 It's My life hárrriii people!!!!! Pisti : Intéztem szabit BW-re szal ha addíg nem döglök meg és nem jön közbe semmi ottleszünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 It's My life hárrriii people!!!!! Pisti : Intéztem szabit BW-re szal ha addíg nem döglök meg és nem jön közbe semmi ottleszünk! :lol: Király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Na ennek örülök SugarRay! :D Akkó má dj lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts