mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Te ne ezzel foglalkozz,hanem huzz le a garázsba keresni...tudod mit! :lol: Nem tudlak lehúzni a garázsba, mert nincs garázs, a pincében meg szerintem nem férnél már el :D :lol: :D ;) Lehet Misinél van, bár nem hiszem, csak melesz valahol ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 De nem találjátok ki, hogy kivel. :lol: Na jó talán... -Mikor?Melyiket? -Há' mikor melyiket... by Hofi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nem tudlak lehúzni a garázsba, mert nincs garázs, a pincében meg szerintem nem férnél már el :D :lol: :D ;) Lehet Misinél van, bár nem hiszem, csak melesz valahol ;) :D Lassan olyan mint a jóisten: mindeki tudja,hogy létezik,de senki nem látja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ez én lennék? :lol: Nem :D Isti DTI,de már elment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Lélekben már előtte is ez voltál. :lol: Mész te a 'csába,nem jöttél velem inni! :lol: Te falusi csúcsdurung! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nem :lol: Isti DTI,de már elment. Na ebből nehezen jössz ki. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mész te a 'csába,nem jöttél velem inni! :lol: Te falusi csúcsdurung! :lol: Még nem, de hamarosan. Júliusban költözöm Kálozra, ami egy falu. :D A legjobb, hogy van egy kerekeskút az udvaron. Kapásból lestipistopiztam sörhűtőnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mire gondolsz? Szeritem engem hanyagol,mer köcsög nagyképű pesti paraszt lettem! :lol: Negatív hozzáállásod miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Anna én még lógok neked a taliból egy kis visszajáróval. Persze olyanok is vannak akik nekem lógnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Anna én még lógok neked a taliból egy kis visszajáróval. Tudom,majd oda adod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Tudom,majd oda adod. :lol: Elfagyizzátok :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Negatív hozzáállásod miatt. :D Látszik,hogy nem ismersz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Elfagyizzátok :lol: :D :lol: Te is jössz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Te is jössz? :D Tömeges nyalás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Elfagyizzátok :D :lol: :D Közös nyalás mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ma reggel Fx megkapta a zöldkártyáját, elég érdekes arcokat láttam mérés közben, majd a talin elmesélem. :lol: Egyébként aki nem tudná én is István vagyok..... :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Csináljunk új szekciót. Opeles Pisták Clubja -> OPC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Csináljunk új szekciót. Opeles Pisták Clubja -> OPC :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Helló UDI! Néztem hunflexet EZEN AZ OLDALON! Itt érdemes beszerezni, vagy Te tudsz másik, jobb helyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Csabi! Beszéletem tegnap Zsocával,kell neked corsa klubos matrinya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Csabi! Beszéletem tegnap Zsocával,kell neked corsa klubos matrinya? JAJA.. kell ám! :lol: a mostani úgysem sokáig lesz már fent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 JAJA.. kell ám! :D a mostani úgysem sokáig lesz már fent :lol: Az nem baj, ha B-Corsa van rajta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Az nem baj, ha B-Corsa van rajta? :lol: Nem csak olyan van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Nem csak olyan van... Van A-Corsás is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 GSiCsabi! Megkérdezem, hogy nekem mennyiért adják...anno tőlük vettem a Flexteket, gondolom kapok egy kis kedvezményt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts