szobikari Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Kár lenne az adottságaiért, ha tényleg komolyan gondolja :D Buta vagy. Ebben dupla biznic van. Egyrészt be van harangozva, mint az állat, a playboy ( sports illustrated, fhm, akármi ) fog fizetni egy kis pénzt a hölgynek, hogy várja meg a 18at és vetkőzzön le, még a műtét előtt. Majd megcsinálja a műtétet ( már ha komolyan gondolja, bár szerintem ekkora kannák már azért jócskán rontják a gyorsulását :lol: ), játszik pár évet, és ha nem megy, műtét vissza, nagyobb lesz, mint valaha, és megint mehet fényképeztetni magát. Esetleg a két műtét között is, kisebb mellekkel. Ki van ez találva, hidd el :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nagy a csend "KOMA szinten"..... :lol: Istvánok elvesztek ?... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nagy a csend "KOMA szinten"..... :lol: Istvánok elvesztek ?... :lol: Szia! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Szia! :lol: :D Szevasz Pista et. :D Vagy jobban szeretnéd, ha ő integetne Neked? :lol: :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Szevasz Pista et. :D Vagy jobban szeretnéd, ha ő integetne Neked? :lol: :-) Inkább az utóbbi :lol: Amúgy ez a Dzsangal nem szerepelt valami filmben? Ő volt a kis gonosz diktátor nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Inkább az utóbbi :D Amúgy ez a Dzsangal nem szerepelt valami filmben? Ő volt a kis gonosz diktátor nem? Dzsangel :lol: Még egy ilyen, és jön érted a koreai titkosszolgálat, és elveszik a mecsbokszodat! :lol: Amúgy nemtudom, gondolom, van pár holivúdi alteregója Kim Dzsong Il-nek, elvégre nem hinném, hogy személyesen őt kérnék meg, hogy játssza már el a gonosz hőst valamelyik rambo-s filmben :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Dzsangel :lol: Még egy ilyen, és jön érted a koreai titkosszolgálat, és elveszik a mecsbokszodat! :lol: Amúgy nemtudom, gondolom, van pár holivúdi alteregója Kim Dzsong Il-nek, elvégre nem hinném, hogy személyesen őt kérnék meg, hogy játssza már el a gonosz hőst valamelyik rambo-s filmben :D) Meg is van. Itt láttam. Qiun Quichan a neve. Vagy a Kum Jing az? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Meg is van. Itt láttam. Qiun Quichan a neve. Vagy a Kum Jing az? :D Őszintén szólva nem tudom. :lol: Most jön a headshot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Őszintén szólva nem tudom. :lol: Most jön a headshot? :D Hát az attól függ milyen kapcsolatban vagy a koreai titkosszolgálattal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Offmesterek..... :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Offmesterek..... :lol: ;) :D :D Te kezdted ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Offmesterek..... :lol: :D ;) :D Stefan, szégyelld MAgad! :lol: Hát az attól függ milyen kapcsolatban vagy a koreai titkosszolgálattal :D Én lenni magyar nép naaagy-naaagy barátja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Lehet, de én a KOMA Istvánjait keresem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Lehet, de én a KOMA Istvánjait keresem..... :D az egyik szuzukis a másik dolgozik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Lehet, de én a KOMA Istvánjait keresem..... :D Én is. Gepard,Losi hol vagytok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Halihó! Valaki szólított? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Halihó! Valaki szólított? :lol: Helló! Igen :D Losival mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Elvileg melózik, de amúgy jól van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Szarik ránk nagy ívben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Szarik ránk nagy ívben... :lol: Gondolom,hogy miért. :lol: Helló Isti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Gondolom,hogy miért. :D Mire gondolsz? Szeritem engem hanyagol,mer köcsög nagyképű pesti paraszt lettem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mingyáááá 1200 :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mingyáááá 1200 :D :lol: :D ;) Te ne ezzel foglalkozz,hanem huzz le a garázsba keresni...tudod mit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Helló Isti! :lol: Ez én lennék? :D Amúgy Tomi volt ma délután nálam. De nem találjátok ki, hogy kivel. :lol: Na jó talán... Mingyáááá 1200 ;) ;) :D :D Ezt már én is lestem délután. De messze van még a gsi-s offmerterekéhez képest. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mire gondolsz? Szeritem engem hanyagol,mer köcsög nagyképű pesti paraszt lettem! :lol: Lélekben már előtte is ez voltál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts