Stefan Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Randi? Mennyünk házhoz? Mennyi lenne a tiszteletdíjunk? <_< Örüljél, hogy még nem neked kell fizetned :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Örüljél, hogy még nem neked kell fizetned :lol: :lol: <_< Ebből látszik Pitta, hogy eltérőek a kompetenciáink, nálad alap, hogy fizetned kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fimre Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Új vagyok a fórumon, segítséget szeretnék kérni. 10 év után szeretnénk lecserélni Ladánkat egy 4-5 éves G Astrára. Mivel nem értek az autókhoz, mindenféleképpen szeretném átnézetni vásárlás előtt. Kecskeméti lévén a Tormási szervizre gondoltam, tudtok esetleg még valakit ajánlani? Mire figyeljünk vásárláskor? Mennyire jellemző a rozsdásodás a G szériára? Illetve a kötelező dolgok cseréje (szíjak, olajak, szűrők stb.) kb mennyibe kerül ennél a típusnál? Előre is kösz a válaszokat, üdv: fimre Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Új vagyok a fórumon, segítséget szeretnék kérni. 10 év után szeretnénk lecserélni Ladánkat egy 4-5 éves G Astrára. Mivel nem értek az autókhoz, mindenféleképpen szeretném átnézetni vásárlás előtt. Kecskeméti lévén a Tormási szervizre gondoltam, tudtok esetleg még valakit ajánlani? Mire figyeljünk vásárláskor? Mennyire jellemző a rozsdásodás a G szériára? Illetve a kötelező dolgok cseréje (szíjak, olajak, szűrők stb.) kb mennyibe kerül ennél a típusnál? Előre is kösz a válaszokat, üdv: fimre Üdv! Egy használtautó szerintem mindenképpen zsákbamacska, hiába nézed meg tudományosan, mérsz a rétegmérővel, méretsz sűrítési végnyomást, ugyanúgy lehet sírás a vége, mint ha csak beleugrasz egybe. Amit én biztos megnéznék egy autón kicsit tüzetesebben: motor, futómű, karosszéria. Nem rohad-e, nem folyik, nem habos az olaj, nincs a kiegyenlítő tartályban olaj, nem látszik-e rajta sérülés, javítás, a futómű nem lóg-e nagyon, fényezés nem üt-e nagyon el a különböző elemeken... ( + még ezer dolog ezen kívül... :lol: ) És azért egy kompressziót ( sűrítési végnyomás <_< ) + egy rétegvastagságot biztos méretnék :lol: És talán elkísérhet egy ismerős is, aki jobban ért az autókhoz. Bővebb infókat találsz még itt is: Astra G technikai topik üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 .... Miért nem vótál talin ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Miért nem vótál talin ? Tán hiányoltál? <_< :lol: De majd PÜ-ben leírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 ..... Bővebb infókat találsz még itt is: Astra G technikai topik Szebben le sem lehetett volna írni. No comment. Pistáé elég bőven. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Tán hiányoltál? <_< :lol: De majd PÜ-ben leírom. Hát én pont megkérdeztem hogy hol van az uj kolegina! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 majd átmegyek, ha kész a manta vagy nemsokára kész lesz vagy sokára mert a terv az terv addig is húzd a kurzort a tehénre http://www.polwerk.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 majd átmegyek, ha kész a manta vagy nemsokára kész lesz vagy sokára mert a terv az terv addig is húzd a kurzort a tehénre http://www.polwerk.hu/ Ergo soha nem jösz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Hol a a hiba a képen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Hol a a hiba a képen? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/91..._1242641267.jpg sz@r az avatarja a usernek aki linkelte <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 sz@r az avatarja a usernek aki linkelte <_< :lol: Jah,mer nem a kereket bámulja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Szebben le sem lehetett volna írni. Valami rosszat írtam? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Valami rosszat írtam? <_< Épp ellenkezőleg, szerintem kimerítő volt a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Tán hiányoltál? <_< :lol: De majd PÜ-ben leírom. én meg azért hívtalak, hogy miért nem jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Hol a a hiba a képen? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/91..._1242641267.jpg A sárvédő ívek és az indexek F Astra, a motorháztető G Astrás, az első lámpák viszont maradtak Kadettek, ráadásul az Vauxhall embléma, de bal kormányos, és nem tetszik pirosban. Nyertem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 És a Kadett lámpa is rosszul áll a G Astra mocitető alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 És a Kadett lámpa is rosszul áll a G Astra mocitető alatt. Jaja. Épp módosítottam a Hsz-t, mire írtad. :lol: Egyébként szerintem nem is áll rosszul neki az a süllyesztett lámpa. Olyan Geo Metro-s. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 ...... Olyan Geo Metro-s. :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Hol a a hiba a képen? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/91..._1242641267.jpg Szerintem szépen összerakta. Már múlt héten is akartak jönni vele Lurdyhoz csak lerobbantak valahol :lol: Na, itt van egy kis hűűű meg hááá!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 én meg azért hívtalak, hogy miért nem jössz? De jó hogy ennyire aggódsz értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 De jó hogy ennyire aggódsz értem. ...vártunk... Pisti még egy kancsó vizet is a széke mellé tett hátha lesz vizes póló verseny <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Szerintem szépen összerakta. Már múlt héten is akartak jönni vele Lurdyhoz csak lerobbantak valahol :lol: Na, itt van egy kis hűűű meg hááá!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 ...vártunk... Pisti még egy kancsó vizet is a széke mellé tett hátha lesz vizes póló verseny <_< :lol: :lol: Én meg szőke vagyok és el is hiszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts