tomi023 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hogyhogy ő IS ? <_< :lol: :lol: :lol: de má mikóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 szeretem én az opelt de ez volt az utolsó. ez kurv@ra nem az autó hibája.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ez kurv@ra nem az autó hibája.... Jajj má' tudod, hogy csak az opel romlik el, a többi nem, soha... :lol: <_< Amúgy én máskor 2000-ért vettem új gyújtáskapcsolót, és azóta is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 De hogy témánál maradjunk: új autót kellene venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Aki lemaradt az múltkori időjárásról. Már a cicásban is linkelték. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Rossz oldalon van a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Két barát beszélget: - Ti próbáltátok már a másik lyukat a barátnőddel? - Nem, még nem akarunk gyereket. Az USB az USA továbbfejlesztett változata? Xray Lacinak: 8 ok, amiért jó atomerőmű mellett lakni 1. Nincs szükség mikrohullámú sütőre, az ételt elég beletenni egy fazékba, és ha az erőmű felől fúj a szél öt perc alatt ropogós. 2. A közeli tavacskánál télen is kellemes strandidő van. 3. Nem terem parlagfű, mert a gyakori tüntetések alkalmával mindet letapossák a környezetvédők. 4. Háború esetén nem kell azon izgulni, hogy vajon minket is bombáznak-e. 5. Olcsó az ingatlan, mégse veszik meg németek. 6. Izgalmasabb a kertészkedés, és hatlábú kutyánkkal szerepelhetünk a Fókuszban. 7.Sose fogy ki a melegvíz. 8. Ha véget ér a tévéműsor, valamit akkor is sugároznak. A kismajom egyszer nagy majom lesz, a kismalac pedig disznó. Csak az ember olyan külonleges lény, hogy egy kis alkohol hatására bármelyikké válhat. Kapcsolódó indián közmondás: József azték, de Pál inka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Xray Lacinak: Két napja raktam a viccek topicba. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Két barát beszélget: - Ti próbáltátok már a másik lyukat a barátnőddel? - Nem, még nem akarunk gyereket. Az USB az USA továbbfejlesztett változata? Xray Lacinak: 8 ok, amiért jó atomerőmű mellett lakni 1. Nincs szükség mikrohullámú sütőre, az ételt elég beletenni egy fazékba, és ha az erőmű felől fúj a szél öt perc alatt ropogós. 2. A közeli tavacskánál télen is kellemes strandidő van. 3. Nem terem parlagfű, mert a gyakori tüntetések alkalmával mindet letapossák a környezetvédők. 4. Háború esetén nem kell azon izgulni, hogy vajon minket is bombáznak-e. 5. Olcsó az ingatlan, mégse veszik meg németek. 6. Izgalmasabb a kertészkedés, és hatlábú kutyánkkal szerepelhetünk a Fókuszban. 7.Sose fogy ki a melegvíz. 8. Ha véget ér a tévéműsor, valamit akkor is sugároznak. 9. A Nők 3 mellel rendelkeznek így a 3-as ikrek és vagy a 3 fejü gyermekeknek is jut "Itt nem marad éhes száj jeligére"! 10. Férfiasság 4 here 2 bot , és mint az éjszakai horgászatnál : Fluoreszkáll a sötétben ezzel is segítve a nők munkályát! <_< :lol: :lol: ez kimaradtt! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Rossz oldalon van a kormány. "Na sűrgősen rakjanak rendet ebben a gépjárműben!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Két napja raktam a viccek topicba. :lol: Na jó, de épp akkor nem volt itt. Montázsi messze van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 kábelkötegelő ?? --> a táblákhoz, Vagy ha esetleg Stefannak sürgős szerelnivalója ( ő tuningolásnak hívja <_< ) támad :lol: A Skoda értékesítési igazgatójának népítélete :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Vagy ha esetleg Stefannak sürgős szerelnivalója ( ő tuningolásnak hívja <_< ) támad :lol: neki elég a sziloplaszt is meg szaloncukros papír,,,, nemsok luk van a teknőn... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 neki elég a sziloplaszt is meg szaloncukros papír,,,, nemsok luk van a teknőn... <_< Stefan-féle univerzális szerelési egységcsomag / tuningkit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Meg valamim, ilyen is! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Stefan-féle univerzális szerelési egységcsomag / tuningkit <_< http://kepfeltoltes.hu/090513/stef_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az az ÉRDI SHUFNI TUNING TEAM! És az 1 személyes klubjában ő a főnök! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Meg valamim, ilyen is! http://barkacs.bigplaza.hu/images/ARUKEP/0201010007.jpg :lol: :lol: :lol: Ááá, ez nekem már túl profi kit. Szobikari összeállítása már jobban közelít a valósághoz, csak a pajszert lefelejtette, meg a gémkapocsból sem jó a szigetelt :lol: Meg mi az a Master-es flakon? Azt nem ismerem <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Ááá, ez nekem már túl profi kit. Szobikari összeállítása már jobban közelít a valósághoz, csak a pajszert lefelejtette, meg a gémkapocsból sem jó a szigetelt :lol: Meg mi az a Master-es flakon? Azt nem ismerem <_< :lol: Ne haragudj Pitta, nem tudtam, hogy ilyen beruházások mentek nálad végbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Két napja raktam a viccek topicba. :lol: Mer én azt látom is...okos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Mer én azt látom is...okos! :lol: Azt is csak a klubtagok látják, mint a www.nyasgem.hu-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Ne haragudj Pitta, nem tudtam, hogy ilyen beruházások mentek nálad végbe <_< Muszáj volt, ha már a CS-re is beregisztráltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 ... csak a pajszert lefelejtette, meg a ... ...baltát, és a kerti slagot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 végbe <_< A hova? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A hova? <_< :lol: :lol: Már megint szerelmes vagy? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts