Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Akkor majd igyekszem lerontani :lol: :lol: neked az könnyen megy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 és a legbosszantóbb, hogy sehol egy mell vagy kettő <_< Képeket elnézve kívánságod teljesült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< Képeket elnézve kívánságod teljesült. :lol: Na hidd el fantáziáll is , hogy mit is tudna kezdeni velük ! :lol: Ha nekem ilyen anyám lenne, még mindíg anyatejet szopiznék az tuti! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Na hidd el fantáziáll is , hogy mit is tudna kezdeni velük ! :lol: A középsőre rácuppan a másik kettőt meg markolássza. :lol: <_< Aprópopó! Valaki látta ma az időjárás jelentést a tv2-őn? Milyen idő lesz? Gaál Noémit elnézve jó idő lesz, de mást nem láttam. :lol: :lol: Utána Timi megtörölte a számat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 A középsőre rácuppan a másik kettőt meg markolássza. :lol: <_< Aprópopó! Valaki látta ma az időjárás jelentést a tv2-őn? Milyen idő lesz? Gaál Noémit elnézve jó idő lesz, de mást nem láttam. :lol: :lol: Utána Timi megtörölte a számat. :lol: hétfő- Kedre mond valami hirtelen zuhit de aztsem 100% -ra szal jó időnk lessz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Aprópopó! Valaki látta ma az időjárás jelentést a tv2-őn? Milyen idő lesz? Időjárás előre jelzés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Bénák! Ti sem ezt néztétek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Pedig ez nem is szőke! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Bénák! Ti sem ezt néztétek! Há most , az időjárás kell nézni vagy az új szilikon ciciket ??? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Há most , az időjárás kell nézni vagy az új szilikon ciciket ??? :lol: <_< Mostanában mindenki a melleket hiányolta... :lol: És azt tényleg nem néztem az este, hogy szőke-e vagy sem, mert abszolút más volt ami lekötötte a figyelmem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 És azt tényleg nem néztem az este, hogy szőke-e vagy sem, mert abszolút más volt ami lekötötte a figyelmem. :lol: Fociztál? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Fociztál? <_< kapura is lőttél vagy csak mellé figyelmeztetőleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 kapura is lőttél vagy csak mellé figyelmeztetőleg? <_< Azt nem én szoktam... Reggel láttam GsiCsabi kocsiját a ......téren, elköltözött? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Bénák! Ti sem ezt néztétek! www.nyasgem.hu :lol: én azt gondoltam, hogy a jöv7végre az időjárás érdekel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Reggel láttam GsiCsabi kocsiját a ......téren, elköltözött? :lol: :lol: Rosszul láttad ... <_< :lol: :lol: Nem költöztem el.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 www.nyasgem.hu :lol: én azt gondoltam, hogy a jöv7végre az időjárás érdekel <_< itt csak a mellek számítanak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 itt csak a mellek számítanak <_< Akkor itt van újabb három. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hát igen, inkább maradtak volna a főzésnél.....mert az autóik..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Oszt' egy ilyen ? Stefan, fogadjunk, te odavernéd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ma lecserélték az olajat a jansik emberei igaz nekem kellett figyelmeztetni őket, hogy az olajszűrő házat új tömítésekkel kell összerakni, mert azért adják hozzá. Délutánra elért az átkuk, és a gyújtás kapcsolóm adta meg magát. Most Feri keres nekem egy másikat... szeretem én az opelt de ez volt az utolsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Oszt' egy ilyen ? Stefan, fogadjunk, te odavernéd <_< Persze! Egynégyí páwer! De akkor ő is csak az első kereket használhatja hajtásnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Tomi! Ajánlom figyelmedbe, ha esetleg nem olvasgatnál mindenhol vissza <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Tomi! Ajánlom figyelmedbe, ha esetleg nem olvasgatnál mindenhol vissza <_< a műsorvezető lány is igen kedves :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hogyhogy ő IS ? <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts