Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Csabi reszkess! Lelopom a felnijeidet! :lol: http://www.corsasport.co.uk/carimages/8252/field_12.jpg :lol: Szép lenne B-n is :lol: Azért az a Fiesta sem néz ki rosszul a háttérben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ráizgultál a mókusra mi? <_< Stefan! Miért voltam biztos benne 100%-ig, hogy te fogsz elsőként reagálni a mókusszexre? :lol: Tán' féltékeny vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Stefan! Miért voltam biztos benne 100%-ig, hogy te fogsz elsőként reagálni a mókusszexre? <_< Tán' féltékeny vagy? :lol: Örülök, hogy nem okoztam csalódást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Örülök, hogy nem okoztam csalódást! <_< Miért akarsz ennyire a kedvemben járni? Gyanús vagy te nekem :lol: :lol: Legközelebb virágot kapok? vagy motorolajat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Miért akarsz ennyire a kedvemben járni? Gyanús vagy te nekem <_< :lol: ... Má mé akarnék?! Na, inkább maradjunk a melleknél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Megpróbálok itt is egy értelmes kérdést feltenni: Soltvadkertre lesz pénteken valami konvojozás? A Vadkerti topikban már próbáltam ezt kideríteni, de nem sikerült <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Megpróbálok itt is egy értelmes kérdést feltenni: Soltvadkertre lesz pénteken valami konvojozás? A Vadkerti topikban már próbáltam ezt kideríteni, de nem sikerült :lol: Miért, ha lesz, extra hűtőt szerelsz a corsaba, vagy gyorsan direktre közöd a hűtőventit, hogy ne főzd meg a mocit? :lol: Valld be, hogy ezért kérdezed! :lol: ( Bocs, hogy nem értelmes választ írtam az értelmes kérdésre :lol: <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Miért, ha lesz, extra hűtőt szerelsz a corsaba, vagy gyorsan direktre közöd a hűtőventit, hogy ne főzd meg a mocit? :lol: Valld be, hogy ezért kérdezed! :lol: ( Bocs, hogy nem értelmes választ írtam az értelmes kérdésre :lol: <_< ) Ezt nem vágom. Miért főne meg a moci? :lol: Csak szimplán bandázni szeretnék :lol: Mondjuk nem is vártam értelmes választ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ezt nem vágom. Miért főne meg a moci? :lol: Csak szimplán bandázni szeretnék <_< Mondjuk nem is vártam értelmes választ :lol: Hát konvojban általában lassabban, szinte lépésben halad az ember, és próbáltam egy vicces-ironikus megjegyzést tenni ótód hűtési rendszerének állapotára... :lol: Úgy látszik, nem sikerült... Természetesen te vagy a hibás, nem érted a tréfát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Hát konvojban általában lassabban, szinte lépésben halad az ember, és próbáltam egy vicces-ironikus megjegyzést tenni ótód hűtési rendszerének állapotára... <_< Úgy látszik, nem sikerült... Természetesen te vagy a hibás, nem érted a tréfát :lol: Vagy csak simán nem vagy jól tájékozott az autóm hűtőrendszerének állapotáról :lol: És különben is hideg van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Vagy csak simán nem vagy jól tájékozott az autóm hűtőrendszerének állapotáról :lol: És különben is hideg van <_< Vagy csak simán jól tájékozott vagyok az autód hűtőrendszerének állapotáról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 mókus csokival Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 mókus csokival megéheztél? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 mókus csokival Csak nehogy bevágja a durcit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 A mókussal csak az a baj, hogy túl szőrös. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Azért létezik már mókus borotva. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ez megnyugtató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 No, meg is találtam! Misi mókus apja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Vagy csak simán nem vagy jól tájékozott az autóm hűtőrendszerének állapotáról :lol: <_< Ahol baltával méretre vágott 3/4"-os locsoló tömlő kerül a rendszerbe ott nem lehet semmi bibi..... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A mókussal csak az a baj, hogy túl szőrös. :lol: Milyen válogatósak vagytok ti! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ahol baltával méretre vágott 3/4"-os locsoló tömlő kerül a rendszerbe ott nem lehet semmi bibi..... :lol: :lol: <_< :lol: De most miért?! Működött nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 De most miért?! Működött nem? <_< Stefan, úgy látom, te sem ma kezdted a kókányolást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Stefan, úgy látom, te sem ma kezdted a kókányolást <_< Akinek nem volt Corsája az ezt nem értheti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Akinek nem volt Corsája az ezt nem értheti :lol: Illetve aki nem volt jelen, az sem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 szétoffolják a vidékiek a kecskeméti topicot <_< és a legbosszantóbb, hogy sehol egy mell vagy kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts