tomi023 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 írogatok... a feje nem , de van vödör... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Öööööjjj micsoda tőgyek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 4 embertől így meghajlott a sas teteje? ;) Ámokfutó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Nem is veszekszünk. Csak próbáljuk egymást megtéríteni ;) ;) Ez a részedről lehtetlen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 4 embertől így meghajlott a sas teteje? ;) Ámokfutó Simán. Gondolj csak az őzre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ez a részedről lehtetlen! ;) Jó én alapból kötözködök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Keblemre! ;) Nem lenyúlni az én dumámat, hé! Kicsit nem vagyok itt, és kihagytok a polémiából? Nagy ötlet viszont a mellekre való visszatérés, engem a fűzős megoldás is érdekelne Annával kapcsolatban. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Nincs valakinek kölcsön 1 órára Vodafonos Mobil Internete? Garaci Gabinál kellene megnézni hogy van-e HSPDA, mert t-mobile-nál vagy nem volt jel vagy nagyon gyenge. Ha vodafone-nak sem lesz akkor marad a micro. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 4 embertől így meghajlott a sas teteje? ;) Ha jól láttam az 1 szusi volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Kezdődik, kezdődik, apa kezdődik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ha jól láttam az 1 szusi volt... ;) Azt ott nem annak hívják,de azért így elhajlani 4 gyalogostól...valami mást is fogott az szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ebéd után hebrák Morgónál,aki akar jöjjön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Tud valaki ma dél körülre sos be egy trélert, lehetőleg egy tengelyeset, mert ha jól tudom b-s jogsival csak azt lehet vontatni? Csak egy kasztnit kellene elhozni, de lehetőleg még ma. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Bérelj egy nagy futót.Műkert sétányon vagy a wéber ede u elején van utánfutó kölcsönző. Tegnap este la verde után még mentem egy kört bent,erre összeakadtam egy piros 1.3 16V egyes szusival.Szarul kaptam el a rajtot a cifrapalotánál,kaptam tőle egy jó autónyit,de a kanyarban nagyon durván utolértem az sztk-nál,fékeznem kellett hogy ne toljam meg.Aztán az északitérfalnál már jobban figyeltem és ott kapott egy autót kb,a kanyartól és a körforgó után meg már nem is láttam hol van. :lol: Szal gyorsulásban kb egál a két takony,de kanyarban sehol nincs,vagy nem bevállalós a srác. Szeretem a BfGoodrich gumákat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Bérelj egy nagy futót.Műkert sétányon vagy a wéber ede u elején van utánfutó kölcsönző. Béreltünk a Tassytól, de csak két tengelyes volt sajna..., de azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hazafelé én sem unatkoztam, Bowling Centernél lévő piros lámpánál mellém gurult egy piros VW Golf diesel csoda nagy füst volt ablakokat felhúztam. :lol: A mocsok már sárgára indult ezért kaptam tőle fél autót de váltáskor már én adtam neki 1 autót.... nyomtam 64-ig amikor megláttam szembe a rend őreit. Észrevette ő is besorolt utánam és az első lehetőségnél lefordult balra, majdnem neki ment egy szembejövő autónak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Bérelj egy nagy futót.Műkert sétányon vagy a wéber ede u elején van utánfutó kölcsönző. Tegnap este la verde után még mentem egy kört bent,erre összeakadtam egy piros 1.3 16V egyes szusival.Szarul kaptam el a rajtot a cifrapalotánál,kaptam tőle egy jó autónyit,de a kanyarban nagyon durván utolértem az sztk-nál,fékeznem kellett hogy ne toljam meg.Aztán az északitérfalnál már jobban figyeltem és ott kapott egy autót kb,a kanyartól és a körforgó után meg már nem is láttam hol van. :lol: Szal gyorsulásban kb egál a két takony,de kanyarban sehol nincs,vagy nem bevállalós a srác. Szeretem a BfGoodrich gumákat! :lol: Azért Zsolti lehet tudna meglepetéseket okozni :lol: Mondjuk ő nem is tartozik a normális sofőrök közé <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 engem a fűzős megoldás is érdekelne Annával kapcsolatban. <_< :lol: Rendben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 engem a fűzős megoldás is érdekelne Annával kapcsolatban. <_< :lol: Megfűzni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Megfűzni? <_< nem bakancs,,,, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 nem bakancs,,,, :lol: Az ki van taposva! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Béreltünk a Tassytól, de csak két tengelyes volt sajna..., de azért köszi. B jogsival is húzhatsz 2 tengelyest, csak a tengelytáv ne legyen nagyobb 1 méternél. Már ha jól emlékszem, plusz még a súllyal is van valami kitétel. Anna szia! Rég taliztunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Anna szia! Rég taliztunk. Szia István! Talán jövő héten érkezem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Micsoda verbális petting megy itt kérem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts