Berlinetta Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Térjünk vissza a melledre.... ;) Nagyon jól vannak ;) Tőlem mehet a téma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Nagyon jól vannak ;) Tőlem mehet a téma. ;) vadkerten csinálunk vizespóló versenyt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 vadkerten csinálunk vizespóló versenyt ;) Fűzőben leszek és nem fog látszódni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Fűzőben leszek és nem fog látszódni ;) akkor Diszkvalifikálunk! elkezdődik az astra tuning...hétfőn megy kárpitoshoz, utána Árpi megcsinálja a klímát, egy gyors olajcsere még a héten aztán vezérlés Beszéltem Hic-kollégával hátha marad valami az övéből, meg felhívtam Morgót neme visszavásárolhatnám a rádióm ;) ez nagyon klassz lenne mert akkor csak egy első szett kell és kész ;) most alufelnit is keresgélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 .... meg felhívtam Morgót neme visszavásárolhatnám a rádióm ;) . vagyis az én rádióm-at... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Hic kartárs 16-os gurigái ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 vagyis az én rádióm-at... ;) ;) azt is el kell rendeznünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Igazad van.Nekem is ki kellett cserélnem a 15 éves autómon a gyári lengőkart.Horribilis áron.Szilentekkel, és talpassal együtt volt 5e.ft. Sógorom 20 éves Corollájához is horror áron volt a hátsó lengéscsillapító.Volt vagy 11e.ft a SACHS.Ő is még a gyárit szedte ki belőle. Kellett hozzá féktárcsa+betét.Az is v.mi 20e.ft volt mindennel.Ja ige, a vezérlése is belekerült vagy 15e.ft-ba+hawerje kicserélte. Hozzátenném, lassan 5 éve használja, és megjárta vele Hollandiát, Németországot.Gond nélkül. De sem én, sem pedig Ő nem küzd pl. AGR gonddal, gyújtótrafóval, alapjárati léptetővel, mindenféle agyonbaxott szenzorral. Ha mégis kellene, goo to internet, és láss csodát, van belőle bontva.Csak a szentendrei japánautó bontót kell elkerülni, mert idiót@k. A vallási identitásom pedig magánügy. ;) ;) Mégmindig nem érted,min akadtam fenn...mindegy.Megint másról beszélsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Nagyon jól vannak ;) Tőlem mehet a téma. ;) Mellesleg semmi kifogás?? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Mellesleg semmi kifogás?? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 akkor Diszkvalifikálunk! Nincsen vizuális képességed? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 vadkerten csinálunk vizespóló versenyt :D Csak nehogy ilyen legyen a vége ;) Mellesleg semmi kifogás?? ;) :P A mellén keresel fogást? Jól hallottam? :P ;) Nincsen vizuális képességed? :D Az már olyan, mint a guminő, meg az alkoholmentes sör -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 ... ;) ;) Ebben mi a visszavonulás? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Most már fejezzétek be a veszekedést. Nem is veszekszünk. Csak próbáljuk egymást megtéríteni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ebben mi a visszavonulás? ;) Nem voltál régebben politikus? Kormányszóvivő? Sikkasztó TSZ-elnök? -_- :P Jól van, nem éreztem hol a határ, emiatt bocsánatot kérek Lositól! ;) Ez nekem annak tűnik... ;) Amúgymeg: van nálam egy irgalmatlan nagy pofon, nem kéred véletlenül? :D Most már fejezzétek be a veszekedést. Make love not war :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Nem vagyok rá kíváncsi, hogy ők hogy mékelik a lávot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Most már fejezzétek be a veszekedést. Te csak ne osszál ki minket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Nem voltál régebben politikus? Kormányszóvivő? Sikkasztó TSZ-elnök? ;) ... Kamikaze pilóta. De csak egyszer -_- ... Amúgymeg: van nálam egy irgalmatlan nagy pofon, nem kéred véletlenül? ;) Majd lejáccuk! :D :D ;) ... Make love not war :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Te csak ne osszál ki minket! :P J0hnny világszemlélete: "mindenki kussoljon!" ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Majd lejáccuk! :P -_- ;) "Nem szívesen bántanálak." :D A lávot én nőkkel szeretem mékelni ;) ( Sanyi után szabadon... ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 "Nem szívesen bántanálak." :P A lávot én nőkkel szeretem mékelni ;) ( Sanyi után szabadon... ;) ) Ne kötöccköggyé, mer énse akarlak bántani! ;) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 J0hnny világszemlélete: "mindenki kussoljon!" ;) ;) ;) Álmaim netovábbja! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Álmaim netovábbja! ;) Csak egy hang szól a világon mii ? Bólogatni szabad azért ? ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Csak egy hang szól a világon mii ? Bólogatni szabad azért ? ;) ;) ;) :P Szeretnék mindent gondolatokkal elintézni,de akkor csak terhes nők és halott emberek lennének! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Losi! Fater kezd felépülni, remélem 1-2 héten belül lefesti a dolgokat. :D Királyság, már nagyon várom.Ha kell menni csiszolni v. ilyenek, légyszi szólj. ;) Mégmindig nem érted,min akadtam fenn...mindegy.Megint másról beszélsz. Akkor csicseregjél bazzegg..... ;) Amúgymeg: van nálam egy irgalmatlan nagy pofon, nem kéred véletlenül? ;) Hagyd, inkább menjünk beszélgetni a mieinkhez.! :P Amúgy kaptam infót, hogy kell ablaktörlő lapátot hackelni, hogy ne csúfoskodjon az ablak közepén.Asszem ma délután meg is csinálom.... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts