Isti DTI Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Térdre is,mert nem hiányzik egy keresztszalag szakadás. Hát az az egyik legrosszabb dolog a világon. Nekem lassan 5 éve volt de az ellenségemnek sem kívánnám főleg a rehabilitációs részét... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Hát az az egyik legrosszabb dolog a világon. Nekem lassan 5 éve volt de az ellenségemnek sem kívánnám főleg a rehabilitációs részét... ;) Én is túl vagyok egy térdműtéten,lassan már 5 éve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én is túl vagyok egy térdműtéten,lassan már 5 éve. ;) Én csak egy teljes bokszalag és részleges achillesín szakadást tudok felmutatni még anno 17 éves koromból.Az időjárás változásra azóta is érzékeny.....olyankor leülök kicsit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Jó vicc ;) Volt már térdműtéted? Egyik tüdeje már rég nincs meg,kellett a hely a májának! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 megveszem a védőfelszerelést, mert a lányom térdvédője éppen jó a könyökömre, de nem áll jól a bíborlila sajnos! :P Pedig milyen kis cukcsi lehetsz benne! -_- Én ma lecseréztem haver fosvágenyében az olajat(castrol-t kapott),iszonyat sz.pás levenni az olajszűrőt a mocijáról,gyakorlatilag megint nőgyógyászkodni kellett.A motor elején van,a kipuftorok,a szervószivattyú és a klima csövek között.A tervezőjével cseréltetném ki naponta többször... ;) Szegény srác kezd rájönni,hogy nem is olyan tip-top ez a gép,minél többször van nálam a sas,annál több hibát találok. Ma befeküdtem a gépe orra alá,aztán láttam,hogy bizony az első futómű sem az igazi,stabrúd bekötők cserések lesznek lassan,no meg a hosszbordásszíja is,mert elég foghíjas már.A kuplung pedál szorul,nem tudtam a problémán segíteni,a bowden önbeállós,a pedál pedig full műanyagból van,még pedál gumi sincs rajta!!! ;) Egy valami viszont tuti.Hátsó lengéscsillapítókat sürgősen cserélni kell,mivel olyan mértékben sz@rok,hogy ha 50-nél nagyobb kátyúba mész bele,szabályossan arrébb teszi a valagát a sas menet közben.Ijesztő micsoda kitörésekre képes így,én még csak csak kezelem,de haver a friss jogsival necces...11ropi hozzá a cucc per stück,de nem lesz egyszerű a csere,mert a foxin hátul is gólyaláb van a merev hátsó hídhoz,nem olyan mint az opel.Hogy mivel fogom azt a hátsó mini rugót összehúzni még nem tudom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Jó kis balhé...2.6misi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Szegény srác kezd rájönni,hogy nem is olyan tip-top ez a gép,minél többször van nálam a sas,annál több hibát találok. Látod, látod?Ha pl. Mitsu Coltot vagy ilyesmit vett volna, nem kellene ilyesmivel sz.pni! ;) Te meg minden xart elvállalsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Én csak egy teljes bokszalag és részleges achillesín szakadást tudok felmutatni még anno 17 éves koromból.Az időjárás változásra azóta is érzékeny.....olyankor leülök kicsit. ;) Az időjárás változást én is megérzem,de már nem vészes.Viszont a klimát nem csipem 2 éve szépen megfázott ;) ,akkor volt az hogy a fájdalomtól legszívesebben lekapartam volta a vakolatot a falról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Én is túl vagyok egy térdműtéten,lassan már 5 éve. ;) nekem nemrégiben a Long throatik merve az az a hosszanti bordizom idege sérült kb 2 éve , műteni kelett volna (tudod mikor turjon bele a nyaakamnál a majom orvos ;)) de már gyógyulok sztem még lessz vagy 2 év mire 100% lessz de szépen lassan a kövi hónaptól go vissza az edzőterembe! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Tegnap volt valami találkozó a centrum parkolóban? Volt ott egy pár "tunning" g astra. ;) Az egyikre másfél autót vertem a görög udvartól a malomig, viszont kanyarban erős, mert ültetve is van meg vagy 205 ös kerekek vannak rajta. Van valakinek tipp arra hogy lehet egy combo-t úgy ültetni hogy megmaradjon a teherbíró képessége, de egy pár centit közeledjen is a földhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Megnéztem a corsa forumokat, Combo hírből nincs köztük. A forgalmiban corsa c combo van, mégsem jegyzik sehol a kisautóm és társait, vagy ennyire egyedül vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Látod, látod?Ha pl. Mitsu Coltot vagy ilyesmit vett volna, nem kellene ilyesmivel sz.pni! ;) Te meg minden xart elvállalsz! ;) Hagyámá,a micu colton nem kopik a szíj? ;) Na meg annak a lengéscsillapítója jobban bírja ezeket az utakat? Nem hiszem. Használtautó.Ennyi! Csak ha én is ott lettem volna a vételnél,még ma sem lenne autója valszeg. A coltnak meg ronda a belseje! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ... A coltnak meg ronda a belseje! ;) Jaja, olyan lőporos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Megnéztem a corsa forumokat, Combo hírből nincs köztük. A forgalmiban corsa c combo van, mégsem jegyzik sehol a kisautóm és társait, vagy ennyire egyedül vagyok? Én sem találtam semmit . ;) Indítani kell új témát,mert lehet hogy többen is keresik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Mna ma elhoztam keverő pultot amit demóval bizniceltem nagyon prof 4+1 csatorna mindenféle "bizbasz csillagszóró" van sok tekerő meg csuszka! ;) :P Már csak egy Prof hangkarit kell vennem és nem kell Dj konzol! ;) Lepróbáltam , nagyon fain! ;) Melleslek ma piszok jót autóztam Hajós return Paks közt -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Mna ma elhoztam keverő pultot amit demóval bizniceltem nagyon prof 4+1 csatorna mindenféle "bizbasz csillagszóró" van sok tekerő meg csuszka! ;) -_- Már csak egy Prof hangkarit kell vennem és nem kell Dj konzol! ;) Lepróbáltam , nagyon fain! :P http://kepfeltoltes.hu/090426/DSC01573_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090426/DSC01575_www...ltoltes.hu_.jpg Melleslek ma piszok jót autóztam Hajós return Paks közt :D Demó ilyenekkel is foglalkozik? Beleraktátok az Astra motorját? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Tegnap volt valami találkozó a centrum parkolóban? Volt ott egy pár "tunning" g astra. ;) Mi nem vegyülünk "azokkal" a népekkel! ;) Amúgy péntek este van a hivatalos tali időpont a piactérnél az El Bundinál.Ott szoktunk kommunikálni. :P Na meg annak a lengéscsillapítója jobban bírja ezeket az utakat? A coltnak meg ronda a belseje! -_- Erről ne kezdjünk el vitatkozni......sztem.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Térdvédőt is szerez be. :P és szeress nem is merem kiírni mert még valaki visszaidézi ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Tomi! Lebuktál. ;) Ugye Te nem szoktál visszaolvasni? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Tomi! Lebuktál. ;) Ugye Te nem szoktál visszaolvasni? ;) :P Csak a képeket nézegette ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Erről ne kezdjünk el vitatkozni......sztem.... ;) Ne is,mert szerintem ha coltot vett volna azon is találnék hibát,sőt még a te bevásárlókocsidon is találnék! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Lehet, hogy eladom az Fx-et minden extra nélkül gyári állapotban és veszek egy Fx2-öt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Lehet, hogy eladom az Fx-et minden extra nélkül gyári állapotban és veszek egy Fx2-öt... ;) ;) Kár volt akkor annyit költeni rá nem? Amúgy G lenne az Fx2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ugyanolyan lenne mint az Fx.... X14NZ, ma fogom megnézni. Karosszéria miatt cserélném le... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ugyanolyan lenne mint az Fx.... X14NZ, ma fogom megnézni. Karosszéria miatt cserélném le... ;) Unod a rendőrautót, vagy ez is az lenne? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts