Stefan Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Mailben küldjem el? ;) Dalban mondom el... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Dalban mondom el... ;) Stefan. Neked nincs más dolgod? :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Stefan. Neked nincs más dolgod? :P ;) ;) Van! De nem adok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Mailben küldjem el? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090415/johnny_e85_w...ltoltes.hu_.jpg Hol lehet rendelni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Hol lehet rendelni? ;) várjunk a tömeg gyártással, a megrendelő nem véleményezte, lehet nem is erre gondolt csak én ezt vettem ki a szavaiból ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Lökheted itt a rizsát nekem órákig,engem nem b@szol át,jobban ismerlek annál. ;) Én láttam az ábrázatod,amikor nagy blokkos gépben fülig ért a szád,engem ne kábíts. ;) Jó volt meg minden, de utána az élet bebizonyította, hogy nem nekem való egy ilyen játékszer. Ha most lenne pénzem, bizony fiatal és JAPÁN autót vennék.Nekem nem létszükséglet a heremasszírozó hosszútávon sem, hiszen a gyerekek miatt amúgy is sűrűn meg kell állni. A törésteszt pedig engem nem izgat.Ne gondold, hogy a te Corsa A alapjaira épített bölcső nélküli Corsa B-d nem gyűrődne galád módon össze egy esetleges frontális crash-nél.Volt már rá precedens, lásd mikor a céges autótokat pitsán verted.Pedig nem nagy sebességgel koccoltál vele.....S, hidd el, ezzel is az úton lehet maradni, csak tudni kell vezetni.Semmivel sem rosszabb futóművileg, mint a Corsa.Sőt, ha figyelembe vesszük a merev hátsó híd vs. független kerékfelfüggesztés dolgot, bizony előrébb jár a Swift II., mert az enyém bizony az, lévén a Swift I. a kocka Swift volt. A Micu nekem pedig továbbra is bejön.Úgy a régi, mint a jelenlegi ill. az egyel ezelőtti Lancer. Majd 1X te is megunod az állandó szögelést, és veszel normális autót. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 ... Majd 1X te is megunod az állandó szögelést, és veszel normális autót. ;) ;) Úgysem térítesz meg minket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Úgysem térítesz meg minket! ;) Nem is akarok én senkit megtéríteni, rábeszélni semmire.Remélhetőleg tanultok más hibájából.Ha nem........az nem az én dolgom. ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090415/johnny_e85_w...ltoltes.hu_.jpg Nem így gondoltam,majd megcsinálom a vázlatott otthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Részeben Wolfinak és J0hnnynak is igaza van. Asszonynak én is azért vettem szusit, mert kellett egy igénytelen gép, ami elviszi városon belül oda ahova akarja. Megvan már egy éve, de asszem 1x kellett hozzá nyúlni kuplung ügyileg, de azt sem fájt 5000nél többe. Jön-megy teszi a dolgát. Kis sebességnél még néha játszani is lehet vele ;) Viszont ha hosszú távra megyünk, akkor csakis az astra marad. Igazából erre a célra amíg tehetem tartok legalább ekkora autót, vagy nagyobbat. Valahogy nagyobb biztonságban érzem benne a családom, főleg ha esetleg majd jön egy trónörökös. Viszont költeni már többet költöttem rá, mint a szusira. Bár lehet ez a múltja miatt van, de az árába belefér ;) Mindennek megvan a maga előnye és hátránya. (szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Viszont ha hosszú távra megyünk, akkor csakis az astra marad. Igazából erre a célra amíg tehetem tartok legalább ekkora autót, vagy nagyobbat. Ha megtehetném, én is tartanék egy Mitsubishi Sigmát, Toyota Camry-t, Nissan Maximát, vagy neadj Isten egy Audi 100/A6-ot.De nem tehetem meg.Hosszú távra ritkán megyünk.Főleg városban használom a gépet.Erre pedig tökéletesen alkalmas.Az évi 1db kirándulás pedig kibírható. ;) Legalább abban biztos lehetek, hogy nem rohad le alattam mindentől távol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Mi van itt ? " Opel szapulók chat" Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Mi van itt ? " Opel szapulók chat" mer' mér'??? ;) Legyen ez a végszó....... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Mi van itt ? " Opel szapulók chat" Én nem szapúúútam! Asszem ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 mer' mér'??? ;) Legyen ez a végszó....... ;) ;) Kicsit nyithatnál néha az újak felé is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Én nem szapúúútam! Asszem ;) ;) Te Joee!Nemjó az aláírásod..... :P Kicsit nyithatnál néha az újak felé is: Ez nekem má' kicsit sok.A fentiek még számomra fontos dolgokról muzsikáltak.Ezek az újak meg.......szóval nembejönnek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Ilyenre gondoltam! ;) Vagy ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Te És mi a tuning benne ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Te És mi a tuning benne ? ;) Itt nem sárkányos matrica van, hanem kihajtott egy levél az "i" betűből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Te Joee!Nemjó az aláírásod..... ;) Valóban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Úgysem térítesz meg minket! ;) Én azért kacsingatok a Suzuki egyház tanai felé. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090415/johnny_e85_w...ltoltes.hu_.jpg Ilyenre gondoltam! ;) Vagy ez: http://kepfeltoltes.hu/090415/johnny_e85_w...ltoltes.hu_.jpg de ebbe hol van az avatarképed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Valóban ;) Most már igen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Én azért kacsingatok a Suzuki egyház tanai felé. ;) Nocsak, újabb megvilágosodás? ;) Énekeljük el testvéreim a halleluja-t, 3x!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts