Gepard Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nem szívesen lennék nálatok családtag ;) A kis perverz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nem szívesen lennék nálatok családtag ;) Ráadásul ha kicsit játszik, még agresszív is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Stefan! Nézegettem a gyorsulási eredményedet, nem nagyon értem hogy ott a közepén milyen adatok vannak megtennéd hogy elmagyarázod :lol: Tudom béna vagyok de hát ez van. Amúgy én is szívesen gyorsulnék egy ilyenen hogy megtudjam hogy mit bir a szekér, de félek nagyon gáz lenne és sokan röhögnének ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Ez mókás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 A kis perverz. ;) :lol: Ne hízelegj :lol: Bár itt divat az offolás :P, de itt van valami, amit mindenkinek meg kell néznie :lol: http://belsoseg.blog.hu/2009/04/07/fuj_csu...alaz_skandallum :) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Stefan! Nézegettem a gyorsulási eredményedet, nem nagyon értem hogy ott a közepén milyen adatok vannak megtennéd hogy elmagyarázod :) Tudom béna vagyok de hát ez van. Amúgy én is szívesen gyorsulnék egy ilyenen hogy megtudjam hogy mit bir a szekér, de félek nagyon gáz lenne és sokan röhögnének ;) Van GPS-es PDA-ra egy progi, amivel félmásodpercnél pontosabban nem lehet mérni, ráadásul az eredmények igen erősen függenek a GPS jel pontosságától is (ezért fordulhatott elő, hogy az 1.4i 1sec alatt gyorsult 70-ről 160-ra :lol: ), szóval nem kell készpénznek venni, de sokszor egész reális adatok jönnek ki (ha megvárom míg megtalálja rendesen a műholdakat). A diagramokon nem tudom mit magyarázzak. Arra volt beállítva, hogy a 400m-t mennyi idő alatt futja a gép. A grafikonon az idő függvényében (x tengely) nézi a gyorsulást (acceleration [g]), a távolságot (distance [m]) és a sebességet (speed [km/h]). Én is éjszaka próbáltam amúgy, amikor nem látták, meg üres volt az út is :lol: szerk.: most nézem, hogy te a timeslip-re gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Úgy látom,mindenkire jó hatással van a tavasz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 szerk.: most nézem, hogy te a timeslip-re gondolsz? :lol: jaja ;) igazából a 60' a 330' meg az 1000' érdekelne hogy micsoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 jaja ;) igazából a 60' a 330' meg az 1000' érdekelne hogy micsoda. Távolság lábban (feet) megadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Távolság lábban (feet) megadva. Így már értem. Ez is olyan amiból átvett téma, mert ezen a földrészen nem tudtunk kitalálni mást ;) Amúgy meg élnek halnak a láb használatáért, a rövidebb távokat a gps is lábban mondja be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Így már értem. Ez is olyan amiból átvett téma, mert ezen a földrészen nem tudtunk kitalálni mást :lol: Amúgy meg élnek halnak a láb használatáért, a rövidebb távokat a gps is lábban mondja be. Ennyi erővel más távolságokat is bevezethetnénk az európai drag-racingben. Szerinted miért pont 402 méter a táv? :lol: Onnan ered, hát tisztelik a hagyományokat, szerintem semmi gond nincs ezzel. Az, hogy a GPS, hogyan mondja be, az meg a programtól függ. Az iGo simán méterezik nekem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 a kinti gps re értettem volt szerencsém az államokban vezetni egy pár ezer mérföldet (hogy legyünk stílusosak), és engem bekavart a láb mert ugye az kb egyharmad méter, és ha azt mondja a gps hogy 100 láb után balra akkor az már nagyon közel van :lol: Na de a lényeg az hogy kipróbálnám milyen a gyorsulási verseny, csak égni nem lenne nagyon jó ;) Mikor lesz legközelebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Ráadásul ha kicsit játszik, még agresszív is ;) látom ku..va ráérsz a melóhelyeden, majd íroka főnöködnek egy mailt.... bázzz medíg kerested vissza ezt a hsz-em!? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 látom ku..va ráérsz a melóhelyeden, majd íroka főnöködnek egy mailt.... bázzz medíg kerested vissza ezt a hsz-em!? :lol: :lol: :lol: Véletlenül bukkantam rá. Eredetileg Anti CoD-os képét kerestem (de azt is megtaláltam végül ;) ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Én már csak belső locsolást tartok! ;) :lol: Hmmm.... Ha azért is fizetnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 UDI! Pénteken leszel meeten? mert lehet be tudom vinni este 8 körülre az omit, amiről már beszéltünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Hmmm.... Ha azért is fizetnek... ;) De csak hazai pályán! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 De csak hazai pályán! ;) :lol: Abból is meg lehet élni, ahogy látom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Abból is meg lehet élni, ahogy látom ;) Legalábbis főznek rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Legalábbis főznek rá ;) jaja :lol: . Diétázni nem kell neki!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Legalábbis főznek rá ;) te beszélsz? 28 évesen még a szüleiden lógsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 jaja ;) . Diétázni nem kell neki!! :lol: Na hess.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Családi kombi v.kinek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 te beszélsz? 28 évesen még a szüleiden lógsz! :lol: Anyámmal élek, macskám is van, Corsával járok és ne legyek kemény? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 jaja ;) . Diétázni nem kell neki!! :) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts