Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 ÓÓÓ csak az igazat, csakis az igazat!!! :( "Szemben igen. Node a hátad mögött... Hujjuj! B) " Psztttt! tudod jó ha az ember bevágódik a Dj-nél. pláne buli előtt ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Psztttt! tudod jó ha az ember bevágódik a Dj-nél. pláne buli előtt ;) Én eddig úgy tudtam, hogy az embernek a fodrászával, és a fogorvosával kell jóban lennie. De úgy látom kiterjed ez már a DJ-re is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Én eddig úgy tudtam, hogy az embernek a fodrászával, és a fogorvosával kell jóban lennie. De úgy látom kiterjed ez már a DJ-re is. ;) Tudod már 2009-et írunk, fejlődik a világ. Régen minden másképp ment, ma már én is elcsodálkozok a boltban, hogy mi a fene az az iPOD :lol: . Ma már ide fejlődik az emberiség, hogy a DJ-nket is meg kell válogatnunk. :lol: Ez néha sikerül , néha nem :lol: . De szerintem most jól jártunk. Zenél is, és még a villannyal sem lesz gondunk!!! Igaz akkor akadok le majd teljesen, ha X-ray rámnéz, és megmondja, hogy 13 éve melyik csontomat törtem el. AKkor már dokihoz sem kell menjek ezekután.Teljesen jól járunk. 3in1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Igaz akkor akadok le majd teljesen, ha X-ray rámnéz, és megmondja, hogy 13 éve melyik csontomat törtem el. AKkor már dokihoz sem kell menjek ezekután.Teljesen jól járunk. 3in1 És ha épp nem a törött csontod nézem??? :lol: :lol: Hanem mást! ;) :P :lol: :) :( B) Ez magas labda volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Néhány gyöngyszem a Construmáról.... :lol: :lol: ;) XXI századi megoldás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 És ha épp nem a törött csontod nézem??? :lol: :lol: Hanem mást! :lol: :P :) :( B) :P Ez magas labda volt! :P Ki tudja, lehet, hogy az egyik bordája volt elől eltörve. Mondjuk úgy középtájon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isti DTI Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Végül is minden csak pénz kérdése.... asszem olyan 100 ezer körül már lehet kapni ilyet! (talán) ;) 2-3 éve már 50 ért is lehetett rendelni netről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 2-3 éve már 50 ért is lehetett rendelni netről na majd utána nézek, de ezek uj tipusok lehet annyiért nem kapok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Ki tudja, lehet, hogy az egyik bordája volt elől eltörve. Mondjuk úgy középtájon. ;) NEm szabad tippelni :lol: . Pláne hogy az embernek kb 206 csontja van, kissé sokáig fog tartani mire kitalálja. De súgok: nem bordám tört. :lol: nade x-ray nem x-man szóval nem biztos, hogy az erőműben történő munkavégzés, emberfeletti képességekkel ruházza fel a mi Dj-nket :lol: . De azért a próbalámpát a kezibe adjuk. Hátha .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Mik derülnek ki Xray-ról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Ezt X-Ray-nek ;) (ha esetleg valaki nem tudná honnan ered...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Motorka ma úgy döntött, nem hoz haza a melóhelyről.A Mindszenti/5-ös út keresztetződése előtt leállt.......és nem is indult újra.Tolhattam hazáig sötétben, a nem túl bizalomgerjesztő Mezei utcán/központon keresztül.Kicsitsenemparáztam....áááá dehogy.... Most meg kissé......nemkicsit zabos vagyok.Fenevinnéel.... ;) Ma este szétszedtem, és kértem telefonos segítséget a szerelőtől.Kiderült, kissé túl sok olajat kap a gyöngyöm, ezért rondán beköpte a gyertyát.Na ezért állt meg mint a szög.Kis féktisztító, és fémtiszta lett. Most minden műxik rajta, a tesztkör is megvolt.Kivi leszek mi lesz még. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Olvasom a Totalcaron a Cevi Cruse-ról a tesztet, tetszik is meg nem is.Aztán jött egy kép a motortérről és......szóval kár érte... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Olvasom a Totalcaron a Cevi Cruse-ról a tesztet, tetszik is meg nem is.Aztán jött egy kép a motortérről és......szóval kár érte... ;) akkor eljött az ideje az következő autóvásárlásodnak? Tavasz van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 akkor eljött az ideje az következő autóvásárlásodnak? Tavasz van. ;) Nem igazán tetszik az a felirat rajta..... ECOTEC Amúgy van autóm.Normális is, nem kell állandóan szögelni mert hibakódot dobott vagy csak 1Xűen megállt.Minek vegyek másikat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Nem igazán tetszik az a felirat rajta..... ECOTEC Amúgy van autóm.Normális is, nem kell állandóan szögelni mert hibakódot dobott vagy csak 1Xűen megállt.Minek vegyek másikat? :lol: Hát megveszed és kicseréled DOHC 16V feliratúra ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Nem igazán tetszik az a felirat rajta..... ECOTEC Amúgy van autóm.Normális is, nem kell állandóan szögelni mert hibakódot dobott vagy csak 1Xűen megállt.Minek vegyek másikat? :lol: Hihetetlen ez a lustaság! ;) Amúgy az Omi kész van,talpra tettük,de a vákumszivattyúja KO.Szal azt szerválok hozzá majd a héten pöstről. A corsán kicseréltük a fékerőszabályzót,de 6 fékcsövet ki kellett csrélni,mert nem lehetett megmenteni.Kalandos volt,de ok a fék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hát megveszed és kicseréled DOHC 16V feliratúra ;) :lol: :lol: Nem rossz gondolat! :lol: De az SFi doboz nem fog elférni, szal kell hozzá majd egy Power Cup! :) :( Hihetetlen ez a lustaság! B) Amúgy az Omi kész van,talpra tettük,de a vákumszivattyúja KO.Szal azt szerválok hozzá majd a héten pöstről. A corsán kicseréltük a fékerőszabályzót,de 6 fékcsövet ki kellett csrélni,mert nem lehetett megmenteni.Kalandos volt,de ok a fék. :P Nézz szét a www.autósszaki.hu -n is, hátha szürkebontásban olcsóbban hozzá lehet jutni, mint legál bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nézz szét a www.autósszaki.hu -n is, hátha szürkebontásban olcsóbban hozzá lehet jutni, mint legál bontóban. Nem sok siker,inkább majd körbetelefonálok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem sok siker,inkább majd körbetelefonálok.... Racing-Bazar? Ill. ha egyezik a motor a BMW 525 TDS-sel, akkor a bömbölősöknél is szét lehente nézni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Kisit félresikerált baráti puszmák, a francia és az amerikai elnökfeleségek között..... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Kisit félresikerált baráti puszmák, a francia és az amerikai elnökfeleségek között..... ;) B) http://images.huffingtonpost.com/gen/72847...HELLE-large.jpg Csak francia nyelvlecke, meg amúgy is ápolni kell a diplomáciai kapcsolatot :lol: Nem rossz gondolat! :lol: De az SFi doboz nem fog elférni, szal kell hozzá majd egy Power Cup! :lol: :) ... Részletkérdés, majd hegesztetek valamit rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Ma voltam okmányirodában és végre kijavították a GL 1.7-et 1.4-re a forgalmiban, új törzskönyvet meg postán küldik. Unatkozni fogok közúti ellenőrzésnél, nem kell mindig mocitetőt nyitni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Ma voltam okmányirodában és végre kijavították a GL 1.7-et 1.4-re a forgalmiban, új törzskönyvet meg postán küldik. Unatkozni fogok közúti ellenőrzésnél, nem kell mindig mocitetőt nyitni... ;) Ááá, ilyen izgalmaktól megfosztotani magad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Csak francia nyelvlecke, meg amúgy is ápolni kell a diplomáciai kapcsolatot :lol: Mindenesetre érdekes kép! :) Részletkérdés, majd hegesztetek valamit rá :lol: Asszem, mire oda kerül a sor, hogy ez a gép is hackelhető lesz, a C20XE-nek se híre, se hamva nem lesz már.... ;) Ma voltam okmányirodában és végre kijavították a GL 1.7-et 1.4-re a forgalmiban, új törzskönyvet meg postán küldik. Unatkozni fogok közúti ellenőrzésnél, nem kell mindig mocitetőt nyitni... :lol: Ezt elkerülendő, mielőtt oda adnád a forgalmit, felnyitod a gépháztetőt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts