kadi418 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 nem tud valaki 2 db 195/ 50 R15 nyári gumit jó áron, ami nem csak egy szezont bír ki? sürgős lenne mert még téli van fent de nem tudom lecserélni mert vászonszakadásos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ... Ha megtalálom, tuti kiszedem a kocsiból...csak a rendszámát nem láttam, de felismerem, az 100% Ezek szerint cserbenhagyott? ;) Ő okozta, úgyhogy rajta kell behajtani a javítási költséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 látom ez már a te melled ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 látom ez már a te melled :lol: tudsz valamit?! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Tomi miből jöttél rá?? ;) mondjuk nem sokan hordanak rajta körbe zárt villámot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 nem tud valaki 2 db 195/ 50 R15 nyári gumit jó áron, ami nem csak egy szezont bír ki? sürgős lenne mert még téli van fent de nem tudom lecserélni mert vászonszakadásos :lol: Ma megyek a gumis barátomhoz megkérdezem neked hátha van valami elfekvőben! ;) Tavaly, nekem 4 db Yokot adott ugy hogy 5000 km volt benne 195/50*15" 32 papírért szereléssel együtt! :lol: :lol: Délután tudok mit modani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ma megyek a gumis barátomhoz megkérdezem neked hátha van valami elfekvőben! ;) Tavaly, nekem 4 db Yokot adott ugy hogy 5000 km volt benne 195/50*15" 32 papírért szereléssel együtt! :lol: :lol: Délután tudok mit modani! :lol: oké, köszi, én meg átvizsgálom hogy elég e a kettőt lecserélni, mert az biztos hogy 2 nagyon rossz, de nem tudom azon van e a pukli vagy a jobbikon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Tomi miből jöttél rá?? :lol: mondjuk nem sokan hordanak rajta körbe zárt villámot :lol: Csak kicsit lejjebb kellett volna állítani a képet. Persze, csak, hogy a kép közepére kerüljön az Opel jel :) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Tomi miből jöttél rá?? :lol: mondjuk nem sokan hordanak rajta körbe zárt villámot :lol: tényleg nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 tényleg nem ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/01/30/13.jpg Ha nem is körbe villám, de témába vágó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ha nem is körbe villám, de témába vágó. :lol: Sanyi! Ez komolyan mondom, a világ legszebb férfimellkasa :lol: És az a szexi mellbimbó, ott a rája uszonyának, vagy miének a csücskében ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Melleket akartak, megkapták! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Melleket akartak, megkapták! :lol: :) :( Először azthittem napoztál , de jobban megnéztem és mást láttam ! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Na már nem is vagyok éhes,elment az étvégyam! ;) A sörhas kellett volna még rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ... A sörhas kellett volna még rá! :lol: Ne adj neki ötleteket! ;) :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Hehe!Én már nyertem vele egy reksz sört! ;) Hajni is benne volt a zsüriben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Életem legszarabb napja volt, ne emlékeztess rá! :lol: :lol: :) ;) (Azért három üveg sört én is kaptam :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Egyik helyezés sem rajtam múlt akkor ;) a zsűri többi tagja egyből szagot kapott, hogy elfogult vagyok, mert mindenkinek maximumot adtam - de legalábbis feltűnően nagy pontokat a többiekéhez képest :lol: ki lettem közösítve! :lol: :) De nyugi, ahogy itt elnézem a női fórumozók folyamatosan növekvő számát, lassan kiharcolhattok egy vizespólós versenyt is :lol: aztán meg lehet nézni, hogy csak virtuálisan ilyen nagy a kacérkodás, vagy élőben is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Egyik helyezés sem rajtam múlt akkor ;) a zsűri többi tagja egyből szagot kapott, hogy elfogult vagyok, mert mindenkinek maximumot adtam - de legalábbis feltűnően nagy pontokat a többiekéhez képest :) ki lettem közösítve! :lol: :( De nyugi, ahogy itt elnézem a női fórumozók folyamatosan növekvő számát, lassan kiharcolhattok egy vizespólós versenyt is :lol: aztán meg lehet nézni, hogy csak virtuálisan ilyen nagy a kacérkodás, vagy élőben is B) Támogatom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Mi a fődíj? Fullextrás Manta? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Mi a fődíj? Fullextrás Manta? :lol: kocka sör, de együltő helyedben bekell nyelned ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Mi a fődíj? Fullextrás Manta? ;) Az már nem manta, ami full extrás :lol: de mindenesetre hárompedálosnak kell lenie :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 kocka sör, de együltő helyedben bekell nyelned ;) :lol: :lol: Majd szurkolunk, hogy "nyeld le!" :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Fullextrás Mantáért bármit. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Az már nem manta, ami full extrás ;) de mindenesetre hárompedálosnak kell lenie :lol: Jó nekem az automata :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts