Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 :huh: :) :D ezt csak klubtagok láthatják :D :D Azta ku--vAAAAAAAAAAAAA! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Szép hideg esténk van. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Majd viszünk távcsövet kukkolni, mint Al Bundy a Rém rendesben Jennifer Aniston melleihez. Közben rájöttem, hogy ez félreérthető. Szóval Al Bundy távcsővel nézte a tv-ben a Jóbarátokat, mert úgy jobban kivehető volt, hogy nem hord melltartót Jennifer, blablabla.... De aki látta a kérdéses részt az tudja miről van szó. Csabi: ők Í.J. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 itt épp makettezem pssszt! Na elhoztam az atrat de gondolom ez senkit nem érdekel a melleim után :huh: ugyan olyan szar, nem csináltak semmit, és már dobott is hibakódot. Majd kiolvasom és megjavítom. Elegem van. Befejeztem. Ha nem akarják megjavítani számíttasd be egy másikba. Viccet félretéve a generátort sos meg kell javítani mert mindent hazavág és az húzós játék. Egyébként ezért nem szabad elkapkodni az autóvételt de remélem erre te is rájöttél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Egyébként ezért nem szabad elkapkodni az autóvételt de remélem erre te is rájöttél. Sztem éppen sokadjára..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sztem éppen sokadjára..... :huh: Szerintem te csak hallgass! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Szerintem te csak hallgass! :) Nah, még egy bagoly mondja user! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Szép hideg esténk van. :) :D A reggel sem kimondott tavaszias.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Fx tegnap este megkapta az alapozót, (a maszkolást, szétszedést én csináltam) ma délelőtt Feri haverom lecsiszolja és ha minden jól megy akkor délután fater lefesti. Szombaton kell összerakni, vasárnap már másik autót várnak a műhelybe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Fx tegnap este megkapta az alapozót, (a maszkolást, szétszedést én csináltam) ma délelőtt Feri haverom lecsiszolja és ha minden jól megy akkor délután fater lefesti. Szombaton kell összerakni, vasárnap már másik autót várnak a műhelybe. Fehér lesz? Vagy design festés? Mindegy a lényeg, hogy hamarosan kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 :huh: Mi folyik itt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ugyanolyan fehér lesz mint volt, majd ha jobb idő lesz akkor talán kap egy teljes fényezést pl. fehér gyöngyházfényt stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 :huh: Mi folyik itt? :) Olvass vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hát bakker visszaolvastam... hihetetlen, hogy oldalakon keresztül mellekről dumáltok. Berlinetta igen szerencsés, hogy ennyi oldalon keresztül érdeklődést tud fenntartani a melleivel kapcsolatban, amit még soha nem láttatok, ha jól sejtem :) Bámulatos mértékben tapadtok a melltémára :D bár ilyenkor mindig a kedvenc mondásom jut eszembe: a legjobb nőt is unja valaki... hát még a nem jót... :huh: Egyébként ha már ennyire leköt a téma, akkor beszélgethetnénk a sörcsöcsökről is, ami leginkább a férfiaknál fordul elő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 ... Egyébként ha már ennyire leköt a téma, akkor beszélgethetnénk a sörcsöcsökről is, ami leginkább a férfiaknál fordul elő :) Tomival kapcsolatban elő is jött a téma :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ugyanolyan fehér lesz mint volt, majd ha jobb idő lesz akkor talán kap egy teljes fényezést pl. fehér gyöngyházfényt stb. Jól fog kinézni. Egyik Kadett Cabriós cartársnak is ilyen színű az autója és szép színkombináció szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 amit még soha nem láttatok, ha jól sejtem :huh: Legalábbis kicsomagolva, még nem sokan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Legalábbis kicsomagolva, még nem sokan. :huh: De a kezemet már fogtad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 De a kezemet már fogtad. :) Legalább azt igen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Imike20-nak Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 De a kezemet már fogtad. :) Tudod mikor kérik meg a nő kezét? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 De a kezemet már fogtad. :D Én a csajok fülét szeretem fogni! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Sógor után szabadon : "Fogom a fülit -nyomom a szemit "...... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Sógor után szabadon : "Fogom a fülit -nyomom a szemit "...... :huh: :) :D meg sem merem kérdezni mért kell nyomni a szemét! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Stefan! Ez a szín nekem is tetszik, ilyen lesz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts