Gepard Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Én 26 ért vettem 10MPX es panasonik lumixot! nemtom megéri e javítani! Na ezért gondolkodom a vaterán. De majd nézelődök még másfele is. Amíg nem láttuk mekkorák, addig nem kell nagyobbíttatni. Utána meg majd eldöntjük, hogy kell-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Xray ez megint egy újabb X-akták.. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 :huh: :) :D http://kepfeltoltes.hu/090319/35405666_www...ltoltes.hu_.jpg Azonnallliii moderációt követelek :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Uhh Stefan, ez durva volt, még jó hogy nem Tomi cicijei az egyetlenek a képen. :D :huh: De a legpirosabbak az tuti. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Uhh Stefan, ez durva volt, még jó hogy nem Tomi cicijei az egyetlenek a képen. :P :huh: De a legpirosabbak az tuti. :) :D :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Uhh Stefan, ez durva volt, még jó hogy nem Tomi cicijei az egyetlenek a képen. :D :huh: De a legpirosabbak az tuti. :) :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Piros cicik menekülés közben. Persze rossz nyelvek mást is bele szoktak magyarázni a képbe :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Lehet, hogy Tomi tényleg jobban jár, ah nem olvas vissza :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Én ebbe a témába már bele sem merek szólni...túl köcsög vagyok én ehhez... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Azonnallliii moderációt követelek :huh: :) :D :D Most mééén :lol: :D :D szégyenlős vagy? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Xray ez megint egy újabb X-akták.. :huh: :) gyanus! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 itt épp makettezem pssszt! Na elhoztam az atrat de gondolom ez senkit nem érdekel a melleim után :huh: ugyan olyan szar, nem csináltak semmit, és már dobott is hibakódot. Majd kiolvasom és megjavítom. Elegem van. Befejeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Most mééén :huh: :) :D szégyenlős vagy? :D :lol: :D Minális szépérzékemet is lerombolod egy ilyen képpel ? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 itt épp makettezem pssszt! Na elhoztam az atrat de gondolom ez senkit nem érdekel a melleim után :huh: ugyan olyan szar, nem csináltak semmit, és már dobott is hibakódot. Majd kiolvasom és megjavítom. Elegem van. Befejeztem. Akkó marad ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Uhh Stefan, ez durva volt, még jó hogy nem Tomi cicijei az egyetlenek a képen. :lol: :huh: De a legpirosabbak az tuti. :) :D Kiszívogatnád neki egy hűvős reggelen mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Én ebbe a témába már bele sem merek szólni...túl köcsög vagyok én ehhez... :huh: :) Neked is egyből ez ugrik be ugye ? :D http://videa.hu/videok/film-animacio/focim...Z4qvHl4SEVnvYMX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Minális szépérzékemet is lerombolod egy ilyen képpel ? :D :lol: :D :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 ....itt épp makettezem pssszt!.... És Hajni és Laci mit szól ehhez ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 jah marad ez... :huh: egy cikk: Persze nem zörög a haraszt? így az ismereteink szerint tárgyalások folynak a Jansik kereskedéssel ? mint Hovány Márton elmondta ? ugyanis a Volvo-t a Hovány cégcsoport már Szegeden és Békéscsabán értékesíti, így hamarosan egy kecskeméti kereskedésben is. forrás:http://hirosindex.hu/regio/kecskemet/a_kecskemeti_peugeot_is_hovany_lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Losi! Meg tudlak érteni az éjjeles meló kapcsán, csak annyi, hogy én már hozzá vagyok szokva. Közel 10 éve 3 műszakozom. A helyzet az, hogy nem lenne gondom ha volna értelme.De pl. amit ma éjszaka megcsináltam, az bőven belefért volna egy délutános műszakba is, mert efektíve max. 1 órás meló volt..Tehát a létjogosultságát firtatom erősen ami bennünket illet. Mondjuk ma már rájöttem, hogy mi a jó benne.A kutya se b@szogat, nincs rohangálás, semmi.1Xűen nyugi van. Losi!Kevés volt az időm és véleményem szerint aki elsőre nem végez 100% munkát, vagy nem ellenőrzi le a saját munkáját oda többet nem megyek. Ennek ellenére jó hely....fotelből nézhetem a szerelést...Tominak való! :huh: Én tuti a hajukra kentem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mancival mentünk egy kört. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Bővebben...milyen volt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Bővebben...milyen volt? :huh: Gondolom elment.... :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Köszi a jókívánságokat mindenkinek!!! Más: Beszéltünk a kerti grill tulajával és jövő héten hétfőn nyitnak. Változnak, pizzéria és pub lesznek. Valamennyi étel azért maradt az étlapon, de nemsok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Bővebben...milyen volt? :) Nagyon jó,automata teszi a dolgát.Szerelem ami csak erősödik kettőnk közt. :D Most újból szerelni kell mert szétdurrant a vízpumpa. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts