warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 jóvanna, de azért próbálkozni lehet ..:) Ha nem sajnálnám rá a zsét, az enyémet is megküldeném!Mekkora röhögés lenne máár! :D Amúgy Valkainak sikerült a halálba küldeni a 8V-t.Eddig bírta.Most már orrán/száján okádja a füstöt a motorja.Valszeg v.mi dugattyútörés v. ilyesmi játszott be neki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 ....Ezt kell életben tartani egy darabig.........sajnos.De a célnak megfelel.(mindigezzelvígasztalommagam) :).... Idővel úgyis eljön ismét a feljebblépés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Idővel úgyis eljön ismét a feljebblépés :) A dolgok jelen állása szerint max. a kövi évben lesz előrelépés.Hamarabb nem hinném.De szeretném megtartani második autónak.Ide a városba nincs ennél jobb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 :D :D :huh: :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Losi! Meg tudlak érteni az éjjeles meló kapcsán, csak annyi, hogy én már hozzá vagyok szokva. Közel 10 éve 3 műszakozom. Valami statisztika szerint ez már vagy 2 évet levett a max. életemből. A vegyipar megint vagy 2-3-at, szal qrva jól állok! :huh: Viszont még mindig jobb, mint várni az "álláskeresők támogatását". :) Csak a nyögdíjas kort nem fogom lehet megérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 :) :huh: nem igazán létracuccolós autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tomi! Mikor leszel bent? Első szélvédő matrinyát kellene cserélni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Amúgy Valkainak sikerült a halálba küldeni a 8V-t.Eddig bírta.Most már orrán/száján okádja a füstöt a motorja.Valszeg v.mi dugattyútörés v. ilyesmi játszott be neki. :huh: :) :D :D Meg is érdemli,hülyef@sz!Rányomtam az átkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tomi! Mikor leszel bent? Első szélvédő matrinyát kellene cserélni! :huh: gyere amikor tudsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 JOEE! PJOC! Boldog Névnapot! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Csatlakozom... Boldog névnapot PJOC-nak és JOEE-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Losi! Kevés volt az időm és véleményem szerint aki elsőre nem végez 100% munkát, vagy nem ellenőrzi le a saját munkáját oda többet nem megyek. Ennek ellenére jó hely....fotelből nézhetem a szerelést...Tominak való! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 fotelből nézhetem a szerelést...Tominak való! :) én is jártam már ott párszor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Losi! Kevés volt az időm és véleményem szerint aki elsőre nem végez 100% munkát, vagy nem ellenőrzi le a saját munkáját oda többet nem megyek. Ennek ellenére jó hely....fotelből nézhetem a szerelést...Tominak való! :huh: Nekem is másképp áll a kormány ha a nyári vagy a téli kerék van fent, de nem tudom miért. Majd rákérdezek, ha állítjuk. Xray! Nálam vannak a felnik, de képet nem tudok csinálni, mert behalt a canon. A Józsefeknek boldog névnapot! Hozhatnák a meleget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Xray! Nálam vannak a felnik, de képet nem tudok csinálni, mert behalt a canon. Nagyon király vagy :huh: lessz is sörike érte Köszi mégegyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Nagyon király vagy :huh: lessz is sörike érte Köszi mégegyszer :) Nincs mit, szivesen. Közben beszéltem egy szervízzel (csak pesten javítják) elvileg íriszhibás a gép. A javítás nagyjából 10-15.000 Ft lesz. Szerintem megnézem a vaterán, hogy esetleg árulnak-e ilyet nem túl drágán. Canon Powershot A 430 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mi volt itt este???? :) Ennyit nem olvasok vissza :huh: Gepard köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Nincs mit, szivesen. Közben beszéltem egy szervízzel (csak pesten javítják) elvileg íriszhibás a gép. A javítás nagyjából 10-15.000 Ft lesz. Szerintem megnézem a vaterán, hogy esetleg árulnak-e ilyet nem túl drágán. Canon Powershot A 430 Én 26 ért vettem 10MPX es panasonik lumixot! nemtom megéri e javítani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mi volt itt este???? :) Ennyit nem olvasok vissza :huh: nelegyé má olyan mint tomi :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 nelegyé má olyan mint tomi :huh: :) :D Jaja, kár lenne a cicikért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Jaja, kár lenne a cicikért :huh: Az marad,de még nem kerestem plasztikai sebészt,hogy nagyobbak legyenek. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Jaja, kár lenne a cicikért :D Tomi azért nem olvas vissza, hogy ne kelljen megmutatnia a melleit ? :huh: :) :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Az marad,de még nem kerestem plasztikai sebészt,hogy nagyobbak legyenek. :huh: :) ja psze azt fejbe vered vele a pasidat azt 1 hétig tejről álmodik majd! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tomi azért nem olvas vissza, hogy ne kelljen megmutatnia a melleit ? :huh: :) :D :D :lol: :D Kitudja milyen titkai vannak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tomi azért nem olvas vissza, hogy ne kelljen megmutatnia a melleit ? :huh: :) :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts