mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Dini! Alkudjááá ráááá gyorsba! :huh: De is ok lenne... Hát a második jobban néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Atommanó,mélykék 76 Ez nem gsi topic tovább ott lehet folytatni :huh: Ejnye, miért ez a nagy morcosság ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ejnye, miért ez a nagy morcosság ? :huh: Szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szerinted? Nem tudom, ezért kérdeztem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Nem tudom, ezért kérdeztem :huh: Értelmetlen dolgokat vesésztek!! De lehet azóta megváltoztál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Értelmetlen dolgokat vesésztek!! De lehet azóta megváltoztál :D :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 ....Értelmetlen dolgokat vesésztek!!.... Amennyiben ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Amennyiben ? :) Nem írok............................. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szeretjük ha van olyan hölgy a közelben aki vevő a hülyeségeinkre. Most ők is megtaláltak, és itt ragadtak. Ez neked köszönhető. Ezzel nem arra célzok, hogy te vagy a baj forrása sokkal inkább arra, hogy jelenléteddel felpezsdítetted a topicot, ami nagyon jó dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Szeretjük ha van olyan hölgy a közelben aki vevő a hülyeségeinkre. Most ők is megtaláltak, és itt ragadtak. Ez neked köszönhető. Ezzel nem arra célzok, hogy te vagy a baj forrása sokkal inkább arra, hogy jelenléteddel felpezsdítetted a topicot, ami nagyon jó dolog. Látom és tudom,hogy azóta van élet a fórumon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Látom és tudom,hogy azóta van élet a fórumon. :D Megy ugye.....itt a tavasz, zümmögnek a méhecskék...... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Látom és tudom,hogy azóta van élet a fórumon. :) És még szerény is. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 És még szerény is. :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 És még szerény is. :huh: :D :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Akkor most mi lesz a mellekkel, vagy hanyagoljuk a témát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Akkor most mi lesz a mellekkel, vagy hanyagoljuk a témát? :huh: Megígérte, szal........ :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Akkor most mi lesz a mellekkel, vagy hanyagoljuk a témát? :huh: Finom kezdés után, gyors betámadás :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hát a második jobban néz ki :) Sztem is, de a fekete autón nem biztos, hogy annyira jól fog mutatni.Bár pl. azoktól a kínai bówli kinézetű Lexus optikás lámpáktól 100X különb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Tudom most Off leszek mert nem a méhecskék nemi életéről írok.... :D :) Ma voltam Kecskeméten futóműbeállításon, 15 perc alatt végeztek vele, különösen ügyeltek a kormánygömbfejek egyenes állására. Mondtam nekik, hogy a kormányon is kell állítani, mert 11 óra állásban megy egyenesen az autó. Beállították, most meg 1 óra állásban megy egyenesen, nem vittem vissza majd itthon leszedem a kormányt és beállítom. Röviden tényleg jó hely, de sajna itt sem végeztek 100%-os munkát. Biztos bennem van a baj, túl igényes vagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Tudom most Off leszek mert nem a méhecskék nemi életéről írok.... :D :) A kocsmai életükről pedig már írtál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Tudom most Off leszek mert nem a méhecskék nemi életéről írok.... :D :) Ma voltam Kecskeméten futóműbeállításon, 15 perc alatt végeztek vele, különösen ügyeltek a kormánygömbfejek egyenes állására. Mondtam nekik, hogy a kormányon is kell állítani, mert 11 óra állásban megy egyenesen az autó. Beállították, most meg 1 óra állásban megy egyenesen, nem vittem vissza majd itthon leszedem a kormányt és beállítom. Röviden tényleg jó hely, de sajna itt sem végeztek 100%-os munkát. Biztos bennem van a baj, túl igényes vagyok. :huh: Szia Udi nem benned van a hiba. Tudod semmi sem tökéletes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 ....Tudom most Off leszek mert nem a méhecskék nemi életéről írok.... :lol: :huh:.... Mindig csak a gond van veled :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Akkor most mi lesz a mellekkel, vagy hanyagoljuk a témát? :huh: Na itt vagyok csak akció volt :D Mehet tovább a téma :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Na itt vagyok csak akció volt :D Mintha Tomit hallanám. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Mintha Tomit hallanám. :D :D :huh: De ezt Én Én mondtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts