Gepard Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ez hogy jön ide amikor a mellemmel vagyunk elfoglalva???? Tetszik a téma egyébként. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Megjelent az év albuma!!!!!!!!!!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Pisti! Vedd ki a vadkerti hirdetésből a nevem. Amit mondtam komolyan gondoltam,majd főz más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nincsen OPC Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom Z20LEH. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Astrákra, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opelekben vannak a legjobb motorok! Opel, én így szeretlek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opelekben vannak a legjobb motorok Ezt azért ne mond el egy Suprásnak..... :huh: :) :D Ennek már lehet mondani, hogy: BASSZAD NEKI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nincsen OPC Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom Z20LEH. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Astrákra, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opelekben vannak a legjobb motorok! Opel, én így szeretlek. EZ NAGYON OTTVAN! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Micsoda tavaszi zsongás van itt a fórumon, miközben én az Fx-el szívok, de rendesen. :huh: Termosztát cserével indult amiből lett kormánygömbfej és toronycsapágy csere is azonnal mert életveszélyes állapotban voltak. Jobb oldalon 2-3 cm-es holtjátéka volt kormánygömbfejnek és a torony csapágyak kinyomták a gumi szilentet és alig tudott forogni mivel teljesen felfeküdt. Most már csak 1 jó, maximálisan megbízható mester kellene aki beállítaná a futóművet, a kormányközepet stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Micsoda tavaszi zsongás van itt a fórumon, miközben én az Fx-el szívok, de rendesen. :huh: Termosztát cserével indult amiből lett kormánygömbfej és toronycsapágy csere is azonnal mert életveszélyes állapotban voltak. Jobb oldalon 2-3 cm-es holtjátéka volt kormánygömbfejnek és a torony csapágyak kinyomták a gumi szilentet és alig tudott forogni mivel teljesen felfeküdt. Most már csak 1 jó, maximálisan megbízható mester kellene aki beállítaná a futóművet, a kormányközepet stb. Ady Endre utca Kecskemét!Losinak megvan a számuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ady Endre utca Kecskemét!Losinak megvan a számuk. 0676/494-939 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 0676/494-939 :huh: vagy: 30/955-22-73 Laci száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Köszönöm az infókat... este még légszűrőt is kivettem nem semmi só mennyiséget találtam az aljába homokkal keverve. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Köszönöm az infókat... este még légszűrőt is kivettem nem semmi só mennyiséget találtam az aljába homokkal keverve. :huh: a karbantartás teljes hiánya :) :D :D de beszéljünk inkább a mellekről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 a karbantartás teljes hiánya :huh: :) :D de beszéljünk inkább a mellekről! Éhes DISZNÓ MAKKAL ÁLMODIK.... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Tomi023! Találtam neked reggelire MAKKOT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 De Putyora Úrnak is találtam valami frankót A SÖRÖM!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 De Putyora Úrnak is találtam valami frankót A SÖRÖM!!! A kurv@eget!Nem is tudom melyiket.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 De hogy kedves Berlinetta kisasszony se maradjon ki a jóból; kegyed számára is ajánlanék egy kedves EGYVELEGET! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Feri! Nincs elektromos tetőabalakhoz műanyag borításod,akár törött is? A cikkszám kellene róla,mert más mint a kézi hajtásúé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Feri! Nincs elektromos tetőabalakhoz műanyag borításod,akár törött is? A cikkszám kellene róla,mert más mint a kézi hajtásúé. 90 452 349 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 István, erről van szó :huh: : NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!! Majd akkor köszönd, ha a Gsi alatt lesz. A kurv@eget!Nem is tudom melyiket.... :huh: Ha így szemből nézzük akkor a bal oldalit, mert az a hideg! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ... Ha így szemből nézzük akkor a bal oldalit, mert az a hideg! :D :huh: Tényleg, mintha a bimbó is keményebb lenne fölötte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Kiskasza ezek nem férfiak.Kell a francnak egyik se normális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na valahogy ígyfog kinézni : István, Látod már a GSI alatt is van! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts