Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hát aki nem jött az bánhatja, majd ha meglátjátok a képeket akkor ............ Szóval faca volt minden, a programok egy részéről lecsúsztunk, mert más programunk volt. ;) :lol: Zoli és a kajálások :lol: :( :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Kopi nyugodtan gyere el pénteken Kecskemétre,szivesen látunk,19:30kor lesz tali a központban! Ott leszek, azért a központot egy kicsit pontosítsuk! ;) valamennyire ismerem Kecskemétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Centrumot tudod hol van? De ha esetleg eltévedsz akkor felhívsz és kimegyünk eléd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Centrumot tudod hol van? De ha esetleg eltévedsz akkor felhívsz és kimegyünk eléd. Inkább utcát v. teret azt térképen megtudom nézni. A Centrum az nem az Alföld áruház ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Nem az Alföld, de ha az megvan akkor már jófele jársz. Szóval elmégy az Alföld előtt a körúton és Bp felé haladsz a táblák után. Amikor elhagyogy az Alföld-et akkor még átmégy 3 lámpán, és a harmadik után szinte azonnal (10 méter) be jobbra a parkolóba, mi a parkoló végében szoktunk tanyázni. Horváth Cirill tér és Kiskőrösi utca között, a Jókai utca felé eső részén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Nos akkor hölgyek, urak!!! Új taggal bővült kicsiny szekciónk KoPi cartárs személyében. Üdv a csapatban! Remélem jól fogod(játok) érezni magad(tokat) közöttünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Üdv KoPi! ;) Mi nagyon jól éreztük magunkat, jó volt beszélgetni, jókat enni (főleg a vasárnapi közös reggeli ), konvojozni, barátok közt lenni..! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 ;) :lol: Zoli és a kajálások :lol: :( :D :D ;) Mit kérsz? Túróst vagy tejszinest? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szóval cartársak, király volt veletek konvojozni.Jó kis tali volt, nagyon tetszett.Anyuka, és ém is qva jól éreztük magunkat veletek.Bár igaz, és a szombat estét GSITomi és Aztec társaságában töltöttem, előbbivel mint kiderült, együtt voltunk katonák,Aztecot meg még nem ismertem személyesn.Hát van egyféle beszélőkéje a srácnak.Jó fejek mind2n. Szupi volt a Balatonban fürdeni, nem tudom, hogy Johnny nyavajája elmúlt-e,vagy lázasabb mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Vasárnap már jobban volt, legalábbis azt mondta......! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szóval cartársak, király volt veletek konvojozni.Jó kis tali volt, nagyon tetszett.Anyuka, és ém is qva jól éreztük magunkat veletek.Bár igaz, és a szombat estét GSITomi és Aztec társaságában töltöttem, előbbivel mint kiderült, együtt voltunk katonák,Aztecot meg még nem ismertem személyesn.Hát van egyféle beszélőkéje a srácnak.Jó fejek mind2n. Szupi volt a Balatonban fürdeni, nem tudom, hogy Johnny nyavajája elmúlt-e,vagy lázasabb mint volt. Jelentem segített a Balcsivíz! ;) Már kutyabajom,csak a hangomon lehet hallani még egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Itt egy kép azoknak akik nem tudják miről maradtak le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Ők nekem is "megvoltak"! :smt016 :smt055 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Ők nekem is "megvoltak"! :smt016 :smt055 Ha még meg is lettek volna ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Itt egy kép azoknak akik nem tudják miről maradtak le. ezt látta már az asszony is?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 http://img.tar.hu/gepard/size2/15422611.jpg ezt látta már az asszony is?? ;) Igen látta és megvolt a véleménye is, de azzal érveltem, hogy gyereke egyiknek sem lesz tőlem 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 KÖZELI élmény! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 KÖZELI élmény! ;) :lol: :lol: nekem a másik kishölgy jobban tetszett ezen a képen viszont a háttér mindent visz 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Szerintem is ez a szöszi a nyerő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 nekem a másik kishölgy jobban tetszett ezen a képen viszont a háttér mindent visz 8) 8) 8) Osszuk be Redi! Tiéd a másik,enyém ez a szöszibaba,a hátsó pudvaládát meg eladjuk bontóba! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 KÖZELI élmény! most küldte el ezt a képet a kocsi előző tulaja is ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Úgy látom, a lánykákat meg kell híni a következő kecskeméti talira!! ;) :lol: Csak ki festene rájuk.....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Úgy látom, a lánykákat meg kell híni a következő kecskeméti talira!! :lol: :( Csak ki festene rájuk.....? Sztem mindenki szívesen bevállalná................ ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts