warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Gsi Csabinak is elkelne egy sárkányos matrica, +3LE tegnap taliztunk a cégemnél és nem hitte el, hogy én a turboval hamarabb értem oda mint ő :blush: Olajkályha.... :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Attól függ ki honnan indult... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Attól függ ki honnan indult... :blush: Csabi írjál má valamit!!! én indultam messzebbről! Udi a Zoli nem hívott vissza délután a tetőcsomagtartó miatt Kell neki vagy megoldotta? Meg valami ajtót el kell hoznom neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 ... én indultam messzebbről! ... Nem csak a távolság, hanem az indulási idő is számít :blush: :lol: :) :D :D Amúgy talán ez az egyetlen jól eltalált formájú GEO.A többi eléggé silányul nézett ki amiket láttam. Mivel a többi úgy néz ki, mint egy Suzuki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Mivel a többi úgy néz ki, mint egy Suzuki :) :lol: Nemnem.A "Mi" Swiftünkre hajazó gépek még egész formásak.De többi........az nagyongázzzz..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 én indultam messzebbről! A Jókairól.... :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Csabi írjál má valamit!!! én indultam messzebbről! Udi a Zoli nem hívott vissza délután a tetőcsomagtartó miatt Kell neki vagy megoldotta? Meg valami ajtót el kell hoznom neked? Zoli beszélt veled MSN-en, hogy sikerült megoldani a szállítást Merci kisbusszal. Ajtóval kapcsolatban J0hnny-val kell egyeztetni, őt kértem meg, ő beszélt az eladóval és nála van a pontos cím. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Csabi írjál má valamit!!! VALAMI :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 A Jókairól.... :blush: :lol: :) amúgy, ez nekem is gyanús, mert OBI-nál voltam, mikor hívtam, akkor mondta, hogy Csillánál van kint,és indul... én még bementem a benyakútra kerekeket luftolni, és utánna kiskörút felé mentem a jókaira... erre Tomi már ott volt .... De mind1, majd lacházán megnézzük kinek is kell +3 lóerő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 De mind1, majd lacházán megnézzük kinek is kell +3 lóerő :D Vagy inkább 53? :lol: :) :D Addig kölcsön adom az én 3 hengeremet..... :D Az pont annyi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Paja szereztem árlistát,majd fénypostával küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Attól függ ki honnan indult... :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 :blush: Kihalccság...... (eztmindigellehetsütni...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 :blush: Kihalccság...... (eztmindigellehetsütni...) Hát igen mindenki dolgozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 :blush: Kihalccság...... (eztmindigellehetsütni...) Mindenhol,,,, ezek a szürke hétköznapok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Hát igen mindenki dolgozik :D Én pl. nem.......meg sztem a többiek is inkább már punnyadnak.Kivéve persze aki du. műszakban nyomja.... :blush: Mindenhol....... ezek a szürke hétköznapok :lol: Nem beszélve arról a fontos tényről, hogy ez egy hétfői hétköznap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Értem Szuper. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Szuper. :blush: Akkor oké :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Akkor oké :lol: Jó az avatarkép...... :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Jó az avatarkép...... :blush: :D Micsoda bók :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Micsoda bók :blush: :) Nem hagyhattam ki......amint lesz rá lehetőség, meg fogom nézni élőben is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Nem hagyhattam ki......amint lesz rá lehetőség, meg fogom nézni élőben is. :blush: Oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Oké Feltéve, ha megengeded persze..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Feltéve, ha megengeded persze..... :blush: Losi , ne pirulj vazze inkább aszond meg vadkertre jössz e?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts