tomi023 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: :lol: :) :D Tomi023! Gerber Zoli kollégám vevő lenne a csomitartóra, mobilon fog keresni. keresett Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 keresett de nem vetted fel :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nem járunk össze minden nap betonkeverőzni! :blush: Csapatépítő tréning? :lol: :) :D Közben találtam egy érdekes kipuff hangot..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Gepard hol vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Gepard hol vagy? Dolgozik 1000rel........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Dolgozik 1000rel........ :blush: Én is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Én is..... Látszik! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Gepard hol vagy? Itt vagyok, hiányzom? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Itt vagyok, hiányzom? :blush: Igen :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Este lesz valami? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :DLátszik! :blush: :lol: :) na :D nyomom az ipart :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Este lesz valami? :blush: Ez jó kérdés... Már másik topikba én is felvetettem, de semmi reakció... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Ez jó kérdés... Már másik topikba én is felvetettem, de semmi reakció... :blush: lehet,hogy csak nekünk nem mondják meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 lehet,hogy csak nekünk nem mondják meg :blush: szét is vágom akkor a bandát :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 szét is vágom akkor a bandát :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 lehet,hogy csak nekünk nem mondják meg :blush: Már beírtam amott, hogy a szokott hely. Anna ha jössz akkor gyere egyenesen be a városba, ha a vasúti átjárón átérsz akkor a lámpánál tovább egyenesen amíg el nem kell fordulni jobbra vagy balra. Na ott balra kanyar, és utána meg jobbra az első helyen, a sarkon lesz nyitva az El Bandi nevű toporgó, ahol gyülekezni szoktunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Losi! Ezt nézd végig! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 ASTRA G VAN! Sztem 1.7 DTI lehet :) még mi sem láttuk :blush: :lol: Én már igen mert olajat és szűrőket kellett cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Gepárd köszi a könyvet, aranyat ér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Lám, nem csak Astrából volt GSi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Lám, nem csak Astrából volt GSi...... Egy volt kolleganőmnek ilyen volt, csak gyöngyház kék és automata váltós :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Egy volt kollegámnak ilyen volt, csak gyöngyház kék és automata váltós :blush: Nem túl sok eladó darab van belőle.Egyetlen darabot találtam, 1.6-os motorral. Amúgy az enyémből kiindulva egy másik fórumon kerestem infót, mert Chevrolet Sprint néven futott belőle 1.0 Turbó, ill. kapcsolatban van a Daihatsu Charade GTi Turbo 1.0-val is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Tényleg elég ritkák ezek az amerikai Suzukik, pláne a GSi. Nem tudom, hogy meg van e még a csajnak a verda, mert egyszer mintha el akarta volna adni, de nagyon szerette a kis járgányt: Persze a sárkányos matrica nem hiányozhat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Gsi Csabinak is elkelne egy sárkányos matrica, +3LE tegnap taliztunk a cégemnél és nem hitte el, hogy én a turboval hamarabb értem oda mint ő :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Tényleg elég ritkák ezek az amerikai Suzukik, pláne a GSi. Nem tudom, hogy meg van e még a csajnak a verda, mert egyszer mintha el akarta volna adni, de nagyon szerette a kis járgányt: http://kepfeltoltes.hu/090301/user_9183738...ltoltes.hu_.jpg Persze a sárkányos matrica nem hiányozhat :blush: Amúgy talán ez az egyetlen jól eltalált formájú GEO.A többi eléggé silányul nézett ki amiket láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts