tomi023 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 mivan,miva?? mi ez a negatív hozzáállás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Akinek nem inge... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Adja kölcsön nekem egy hétre,majd én kikormolom. :blush: Mi vagy te, kéményseprő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ne veszekedjetek fiúk,semmi értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok! Tud-e valaki olyanban segíteni, hogy szakdolgozatot kell írnom egy kereskedelmi vállalat marketingstratégiájáról. Az Opel áll a szívemhez legközelebb, legszívesebben erről írnék, de ehhez kellene segítség egy kereskedéstől, ahol kb. heti 1 alkalommal segítenének kb. április 15-ig. Ha valakinek van valami tippje ahol segítőkész emberek vannak és Szolnokról jól megközelíthető akkor írjon légyszi, ha lehet e-mailt gigi24 @ citromail.hu Lehetőleg még ezen a héten, mert ha nem jön össze akkor még időben témát kell módosítanom. Zsuzsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok! Tud-e valaki olyanban segíteni, hogy szakdolgozatot kell írnom egy kereskedelmi vállalat marketingstratégiájáról. Az Opel áll a szívemhez legközelebb, legszívesebben erről írnék, de ehhez kellene segítség egy kereskedéstől, ahol kb. heti 1 alkalommal segítenének kb. április 15-ig. Ha valakinek van valami tippje ahol segítőkész emberek vannak és Szolnokról jól megközelíthető akkor írjon légyszi, ha lehet e-mailt gigi24 @ citromail.hu Lehetőleg még ezen a héten, mert ha nem jön össze akkor még időben témát kell módosítanom. Zsuzsa Egy kis segítség: Opel marketing! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Egy kis segítség: Opel marketing! :blush: hát igen lenne miről írni de a segítségük nélkül nem megy, arról pedig úgy néz ki lemondhatok. És voltam ma a pözsónál meg fiatnál, később adnak választ attól félek írhatok arról, de még a típusaikat sem ismerem. Az Opelnek meg még a történelmét is. Na mindegy nem az életem múlik rajta majdcsak feldolgozom. Csak gondoltam próbálkozok még ezen a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hát igen lenne miről írni de a segítségük nélkül nem megy, arról pedig úgy néz ki lemondhatok. És voltam ma a pözsónál meg fiatnál, később adnak választ attól félek írhatok arról, de még a típusaikat sem ismerem. Az Opelnek meg még a történelmét is. Na mindegy nem az életem múlik rajta majdcsak feldolgozom. Csak gondoltam próbálkozok még ezen a héten. Írjál nekik email-t! Vagy a Peugeothoz meg a FIAT-hoz hasonlóan nézz be egy Opelhez is. Csak van a környéken. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hát mielőtt a negatív csí teljesen átjár és homokba dugod a fejed, HÍVJ VISSZA! és megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Írjál nekik email-t! Vagy a Peugeothoz meg a FIAT-hoz hasonlóan nézz be egy Opelhez is. Csak van a környéken. :blush: írtam de a csaj visszaírt hogy már van 2 tanulója ez ügyben és nem tud vállalni. itt meg nem férek be az idejükbe, a szalon vezetője megtiltotta hogy ilyennel foglalkozzanak. rettentő sok dolguk lehet mikor felére esett vissza az autóvásárlás. ilyen hozzáállással fog még lentebb is. nem ide írok először, csak már végső elkeseredésemben, próbálkoztam én már több helyen de protekció nélkül úgy látom ez se megy, mint sok minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 mielőtt a negatív csí teljesen átjár és homokba dugod a fejed, HÍVJ VISSZA! és megoldjuk. Nem tollbamondást kért Zsuzsa! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 mielőtt a negatív csí teljesen átjár és homokba dugod a fejed, HÍVJ VISSZA! és megoldjuk. nem jár át teljesen, sok mindent túléltem már életem rögös útján. max. írok valami olyanról amit egyedül meg tudok oldani, csak akkor meg időben be kell adnom a módosítási kérelmet Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem tolbamondást kért Zsuzsa! :lol: hmmm nem is rossz ötlet :blush: lediktálja az 50 oldalt és meg van oldva Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok! Tud-e valaki olyanban segíteni, hogy szakdolgozatot kell írnom egy kereskedelmi vállalat marketingstratégiájáról. Az Opel áll a szívemhez legközelebb, legszívesebben erről írnék, de ehhez kellene segítség egy kereskedéstől, ahol kb. heti 1 alkalommal segítenének kb. április 15-ig. Keress inkább egy Suzuki márkaker.t.Ott még mindig nagyobb az élet! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hmmm nem is rossz ötlet :lol: lediktálja az 50 oldalt és meg van oldva Eltudom képzelni azt a diktálást. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Keress inkább egy Suzuki márkaker.t.Ott még mindig nagyobb az élet! :blush: háááát ..... elég nehéz lenne olyanról írni amit hogy is mondjam... "nem szeretek" igen zajlik az élet náluk hiszen minden swiftet visszahívnak 2005-2008-ig :lol: van munkájuk rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hmmm nem is rossz ötlet :) 50x tollbamondani :blush: :lol: na ez a nekem való Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Eltudom képzelni azt a diktálást. :) :blush: :lol: telefonon gondoltam teeeee :D az a biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 50x tollbamondani :blush: :lol: na ez a nekem való :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kapok holnap egy kicsit sérült fordszámérős km-órát. W számot nem tudta a srác, inkább elhozza Zsoltinak. Viszont a plexi repedt, de az van masik. A szamlap sarka van meg felpenderedve, de meg nem lattam eloben. Nincs valakinek elfekvoben szamlap hozza, ha veletlen a tobbi stimmelni fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kapok holnap egy kicsit sérült fordszámérős km-órát. W számot nem tudta a srác, inkább elhozza Zsoltinak. Viszont a plexi repedt, de az van masik. A szamlap sarka van meg felpenderedve, de meg nem lattam eloben. Nincs valakinek elfekvoben szamlap hozza, ha veletlen a tobbi stimmelni fog? Tomi tud csinálni ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kapok holnap egy kicsit sérült fordszámérős km-órát. kit érdekel most a tuning amikor tollba kell mondani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Tomi tud csinálni ha kell. Johnny fent van még az embléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 50x tollbamondani :lol: :) na ez a nekem való inkább menj vissza fürdeni :blush: nekem meg marad a munka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 kit érdekel most a tuning amikor tollba kell mondani! na akkor a feladat kiosztva: mindenki ír 5 oldalt és 2 hét múlva leadjátok nekem, ezzel hozzájárulva a tanulmányaimhoz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts