warwolf Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Be is raktam megfigyelésre. 15-éert jó lenne elhozni. Ehez kell még valami, vagy minden benne van ami kell nekem? Sztem nem.Ez minden. :blush: Be kell építeni és örülni neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sztem nem.Ez minden. :) Be kell építeni és örülni neki! :D Meg majd 1 kp-zár... :D :blush: Joee! CD! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Átmentünk tegnap félegyházára IHM koncertre. ... Anyuka kicsi fia talaj részeg volt és csupa csóré. :) A kis szent bárány fekete bárány lett. :D Akkor tényleg jó buli lehetett :D Hazaértem épségben. A kis ribanc is jól viselkedett. Nagyon érezni a különbséget. Nem véletlenül van F20 az XE-ken. Fura, hogy pont egy fokozattal lejjebb pörgi ugyanazt, mint az F16. Kb. 2200-on negyedikben 66 Km/h óra szerint (városi cirkálós :D ). Az F16-tal ötödikben ment ugyanennyit. A kipufogó is marha jó, végre nem dugult be a fülem mire hazaértem, meg az a hang 4000 környékén... (ssszzzvúúúúúúúú!!!) :lol: :P Amikor Kecsóról mentünk, megnéztük Kecelen azt a hadi magángyűjteményt, igaz csak kívülről, de nem semmi mennyi cumó van ott. Volt jó kis hotrodos páncélos is: a gumi széle fehérre volt festve :D Szóval jó kis hétvége lett volna, ha apu nem zúzza le a pirosat :blush: Hálégnek nem volt vészes és ami fontos: senki sem sérült. A "betétlapot" is sikerült elintézni a pár házzal lejjebb lakó szomszéddal, akinek a Skodájáról "lepattant". Az első lökös esett le a hűtőmaszkkal meg persze a rendszámtáblával. A jobb sárvédő horpadt be és persze azon az oldalon az indexet meg a lámpát cserélni kellett. Még jó, hogy volt tartalékban itthon egy szett. A visszarakás mondjuk nem volt egyszerű, mert kicsit kalapálnom kellett a ráhorpadt sárvédőn, de végül is bent van és lehet vele közlekedni. A hűtő sem sérült és úgy a próbakör után úgy éreztem, hogy a futómű sem mászott el. Azért egy futóműveshez el kell majd vinni, de legalább lehet vele közlekedni. A lököst meg a maszkot még nem raktam vissza, de meglepően egyben maradtak, úgyhogy azokból sem kell másik, csak valahogy majd vissza kell csavarozni, mert a műanyag stiftek elengedtek. Egyelőre annyira lett összedobva, hogy anyu tudjon vele menni holnap dolgozni. Szóval kicsit stresszes volt a hétvége, de a nehezén túl vagyunk, meg a jó dolgok jobban megmaradtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Meg majd 1 kp-zár... :D :blush: Joee! CD! :lol: Értettem. Kp-zár tervbe van, de majd csak tavasszal. Fene szedi darabokra ilyen hidegben. Akkor majd kap egy kp-zárat, riasztót, lehet még egy elektromos ablakot is. Beszereljük a kis mély ládát is, mert igencsak hiányzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_5_ajtos_..._128898996.html Szerintetek ér ez ennyit? Ha igen akkor leütöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Udi nem tud esetleg.....nekem is ő intézett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_5_ajtos_..._128898996.html Szerintetek ér ez ennyit? Ha igen akkor leütöm. Nekem 2 éve, még Udi vett a corsába, 1 pár emelő szerkezetet, kárpit nélkül, és az volt 15 péz... szvl, szerintem megér anyit, ha a kárpitokat is adja hozzá... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 :) vigyori... :lol: amúgy, tegnap szembe jött velem,Márti a kékkel... csodálkoztam is, hogy nem Te vezeted... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Pjoc! Kárpittal együtt megér annyit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 na itt vagyok. Volt valami érdekes, vissza kell olvasnom? ez a wellness nagyon tetszik nekem....3hét múlva megint megyek :lol: volt Thai masszázs is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ...volt Thai masszázs is :blush: Hason vagy háton feküdtél? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 na itt vagyok. Volt valami érdekes, vissza kell olvasnom? ez a wellness nagyon tetszik nekem....3hét múlva megint megyek :lol: volt Thai masszázs is :blush: Öcsé,tombol a válság ez meg melegvizben áztatja a golyókat. Volt happy end is a masszázs végén? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Kivittük ma Bazsiékhoz ősem Lacettijét, mert magas volt a fogyija .Bazsi szokásához híven az atyaÚristent is megnézte rajta, egy eldugult vacoumcsövet talált ami a MAP szenzorhoz megy, azt kitisztította, ill. egy csődarabot rendelt meg hozzá. Így legalább őseim is megnyugodhatnak, hogy nincs semmi baj a géppel, valamint a lelkükre kötötte Bazsi is és én is mondtam, hogy mivel ez 16V, tessék pörgetve használni.Nem fog tönkre menni.Na nem Valkai módszerrel persze! :blush: Ebként én vezettem, nekem nagyon tetszett a gép, főleg a Stifthez képest a nyugalom és komfort szigete volt. Jó kis autók ezek, csak Opel rokon lévén vannak rákfenéik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Öcsé,tombol a válság ez meg melegvizben áztatja a golyókat. hol van válság??? happy end? 4 csillagos szállóban ahol már ott az 5. csak nem rajzolták fel? szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Téged, vagy legalább is a Corsát láttam mikor a Tosmásinál álltunk, éppen mentél ill. jöttél a Jansiktól..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Téged, vagy legalább is a Corsát láttam mikor a Tosmásinál álltunk, éppen mentél ill. jöttél a Jansiktól..... jah intéztem a másikat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 jah intéztem a másikat... Insigna Combo? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 jah intéztem a másikat... Akkor a jelek szerint nem VAN lesz......Vagy legalább is nem Opel VAN.....nincs.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Losi amien ügyi vagyok sikerült Paja számát egy mozdulettal kitörölnöm. Remélem meg voltatok elégedve a munkámmal. Szerintem nincs semmi baja a Lacettinek csak jól meg kell hajtani a lelkét és kitisztítja magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Losi amien ügyi vagyok sikerült Paja számát egy mozdulettal kitörölnöm. Elküldtem újra. :lol: Remélem meg voltatok elégedve a munkámmal. Szerintem nincs semmi baja a Lacettinek csak jól meg kell hajtani a lelkét és kitisztítja magát. Maximálisan.Apu látta, hogy érted is amit csinálsz, és azt is látta, hogy ennél többet nem lehetett tenni vele.Én is a megküldős dolgot javasoltam nekik. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Maximálisan.Apu látta, hogy érted is amit csinálsz, és azt is látta, hogy ennél többet nem lehetett tenni vele.Én is a megküldős dolgot javasoltam nekik. :blush: Adja kölcsön nekem egy hétre,majd én kikormolom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Öcsé,tombol a válság ez meg melegvizben áztatja a golyókat. és még sírnak a vállalkozók... jajj de sajnálom Őket... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 és még sírnak a vállalkozók... jajj de sajnálom Őket... :blush: :lol: Sajnálja a fene a sok adócsalót! :) Hugom mesél érdekes dolgokat mióta könyvelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sajnálja a fene a sok adócsalót! Hugom mesél érdekes dolgokat mióta könyvelő. Az adótörvények csak és kizárólag a dolgozó emberre vonatkoznak.A vállalkozásoknak megvannak a kiskapui.Ezt így csinálták, hogy mindenkinek jó legyen.De főleg inkább kizárólag nekik..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts