Bohom Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hát az nem jó. Most lelépek, mert várnak a többiek. Hali mindenkinek . Kezdek ismerkedni a fórummal. Tomi jól nézd meg mit veszel. Nehogy megint fél év mulva eladd mert kicsi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hali mindenkinek . Kezdek ismerkedni a fórummal. Tomi jól nézd meg mit veszel. Nehogy megint fél év mulva eladd mert kicsi. :) Mutattam én neki szebbnél szebb, jobbnál jobb járgányokat, de teherautót akar...... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ne tegyél le rólunk, a jövő héten akár ott is ehetünk. :lol: Szerintem ha megbeszéljük még most időben akkor nem lesz akadálya. Jézusom,csak tomi ezt meg ne tudja! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hali mindenkinek . Kezdek ismerkedni a fórummal. Tomi jól nézd meg mit veszel. Nehogy megint fél év mulva eladd mert kicsi. :blush: Szia Bazsi! Felhívtam havert az 1.9TD úgyben,hát nem örült neki,de ez van. 75EKm után KO. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 nakérem. nem tudom sokkal jobban megnézni, mit veszek, hibakód már nincs, csak az akkufeszre panaszkodott. töltés OK holnap utazom, majd onnan írok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Tomi! Ilyet szerezz olcsóé! :blush: Mp3 kazettán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Joee! http://www.vatera.hu/opel_astra_f_komplett..._131147897.html :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 ROTFL! Anna profilja: Utolsó látogatók Gepard Tegnap, 19:29 tomi023 19 Feb 2009 - 7:38 Xray 11 Feb 2009 - 22:16 Sanci 10 Feb 2009 - 20:24 warwolf 8 Feb 2009 - 15:13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Mi az JOhnny? Nem tetszik a szemem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Mi az JOhnny? Nem tetszik a szemem? ....sztem igen..... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Így járt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Igy járt :lol: Így kép alapján nekem ish..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Így kép alapján nekem ish..... :blush: lesz másik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 lesz másik :D Ez is klafa.....de az a szem.... :lol: :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Ez is klafa.....de az a szem.... :lol: :blush: :D ez marad ő a SZERELMEM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 ez marad ő a SZERELMEM :blush: Családi a vonás. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Családi a vonás. :blush: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Szia Bazsi! Felhívtam havert az 1.9TD úgyben,hát nem örült neki,de ez van. 75EKm után KO. Szia Johhny. Sajan ez van aki Fiat Dieset vesz annak számolnia kell ezzel a problémával is a többi baj mellett. Látod igaza volt a németnek. Tudod minek a rövidítése németüla Fiat szó. A pontos írását nem tudom németül de a lényeg lefordítva: hibás minden alkatrésze. :lol: Ja a képeket megkaptad? :blush: Ha igen hogy tetszett? :) Ma lett kész az összeszerelése ujra működik mindene csak mostmár tiszta mint az uj. Így néz ki ha szétszedek egy autót. A tiédel csak játszuttunk Udival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Jó játék volt a dieselben nincs is annyi kábel... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 J0hnny! Köszi még egyszer a fuvart! Remélem nem kavartam nagyon bele a családi programba! Húgodat is üdvözlöm! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Asszem 7végén meglesz a "szórakozásom".Kinyomócsapágyam beadta at unalmast.Szerencsére nemdrága dolog, és nem nehéz lebontani a váltót. Mákom volt.Miután megtaláltam megboldogult Swiftem kezelési kézikönyvét (DGC-897), kiderült belőle, hogy az 1.0-1.3-as motorral szerelt verziók váltóolaj feltöltési normája 2.2-2.4L.Nos, az enyémben jó ha max. 1.1L olaj volt, mert a múltkori féltengelymahinálás után nem lett feltöltve olajjal.Szal nem csoda, hogy zajos volt a váltó.CSak a csörömpölés volt olyan természetű, hogy akár a kinyomócsapágyra is gyanakodhattam. Úgyhogy öntöttem a váltóba olajat, és lőn csönd. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Nekem is mázlim van! :lol: Találtam olyan Spal klímaventit aminek a vastagsága közel fele a gyárinak és teljesítményben ugyanazt tudja. Természetes árban is kb. feléből kijön. :) Keresés közben meglepően sok Honda Civic tuning cuccot találtam nagyon olcsó áron, pl: rozsdamentes, ploírozott 4-2-1 leömlő csavarokkal, tömítéssel 28 eFt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 J0hnny! Köszi még egyszer a fuvart! Remélem nem kavartam nagyon bele a családi programba! Húgodat is üdvözlöm! :blush: Hazaértél sikeresen? Nem volt semmi gond,csak most iszonyat másnapos vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Átmentünk tegnap félegyházára IHM koncertre. Gondoltam egy kis klub buli lesz,jó vidéki hangulatban. Hát emberek szégyeltem,hogy kecskeméti vagyok.Félegyházán olyan helyet hoztak létre,ami egy igazi klub,nagyon jó koncertekkel,jó árakkal,jó arcokkal,mindeki mindenkinek haver.Kérdezték honnan vagyunk,mondtam,hogy a szomszéd városból,el voltak hülve,hogy onnan képesek voltunk átjönni. :) Hiába,ott nincs maffia,aki helypénzt szedne az egész miatt,így megéri csinálni. Maga a koncert pedig iszonya jól sikerült. Gyuszi barátom átesett a tűzkeresztségen,picit behányt a hondába,de a két rutinos róka megoldotta.Soha nem gondoltam volna,hogy hajnal 2kör az ötös felüljáróján fogok sétáltatni valakit,hogy józanodjon. :D De a legdurvább az volt,amikor otthon leadtam a srácot. :D Anyuka kicsi fia talaj részeg volt és csupa csóré. :blush: A kis szent bárány fekete bárány lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Joee! http://www.vatera.hu/opel_astra_f_komplett..._131147897.html :blush: Be is raktam megfigyelésre. 15-éert jó lenne elhozni. Ehez kell még valami, vagy minden benne van ami kell nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts