warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tegnap hívtam Gepárdot Ma mehet a party! Akkor ki kellene találni, hogy hol és merre aztán hátha jönne még más ish...... Csak ne legyen későn időpontilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Akkor ki kellene találni, hogy hol és merre aztán hátha jönne még más ish...... Csak ne legyen későn időpontilag. 22 tesko estleg bosal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ezt én értem. DE ki ez a korza klub? Semmi hivatalos infót nem találok róla. Te ismered? Vagy valaki? Mert tárgyalnék vele. Egy baráti társaság,ami újra müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 22 tesko estleg bosal? Korábbi időpont?Mert akkor már nekem későn van sajnos.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Jöttök lacházára március 21! MOTE buli! gondolkodok rajta.... még úgysem gyorsultam ilyen versenyen... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem olyan biztos az még! :blush: na meg ezen is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ... estleg bosal? :) ott Te mit akarsz? :lol: nincs is olyan hely, ahol lehetne csapatni.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Korábbi időpont?Mert akkor már nekem későn van sajnos.... :blush: már olvad is.. szvl, lehet felejtős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 már olvad is.. szvl, lehet felejtős... Lehet igazad lesz...... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Biztos rossz volt a hangkürt...... :blush: Átírási költségek 2009.....elvileg.... Átírás költségei használt autó vásárlása esetén: Vagyonszerzési illeték (1890 ccm alatt) 18 Ft / ccm Vagyonszerzési illeték (1890 ccm felett) 24 Ft / ccm Forgalmi engedély + törzskönyv 12 000 Ft Eredetvizsga min. 17000ft Matrica (régi forgalmi eng. esetén) 450 Ft Tehát pl. egy 1998ccm-es autó átírása 78e.ft.S, ebben még nincs benne a kötelező megkötése, amiről ugye rögtön min. 3 hónapot szintén kihúznak a zsebedből...... Szal egy 300e.ft-os, nagyccm-es autó megvásárlásához legalább 500e.ft kell.Abba még belefér a vezérlés+olajcsere ill. néhány apróság ish.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Jöttök lacházára március 21! MOTE buli! Losi! Te nem jössz ide? ha gondolod, jobb 1ben elférsz nálam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Losi! Te nem jössz ide? ha gondolod, jobb 1ben elférsz nálam :D jah losinak ott a helye, hivatalból :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Losi! Te nem jössz ide? ha gondolod, jobb 1ben elférsz nálam :lol: Thx, de nem.Nekem idén megint csak Szelid van betervezve, mint autós tali. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Március 21.....remélem elkészül az Astra...hamarosan megy karosszériáshoz, áprilisban jön a műszaki vizsga, első lengéscsillapítók, fékek cserések benne. Klíma beszerelés sajna megint tovább húzódik. Szívesen kipróbálnám, hogy mennyi eltérés van egy C14SE F13CR és WR váltó között, etanol és benya között stb. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nemsemmi lüke pulyka.....(videóval) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nemsemmi lüke pulyka.....(videóval) "Okos kislány,cukrot neki!Süvegcukrot,hogy arra üljön!" by Hofi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 "Okos kislány,cukrot neki!Süvegcukrot,hogy arra üljön!" by Hofi Elég rutinosan kereset az elveszett világot, vlaszeg nem az első "eseten" van már túl..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Losi! Ezt nézd végig! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Losi! Ezt nézd végig! :blush: Elég durva! Ezt életben átélni-végignézni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Losi! Ezt nézd végig! :blush: A pilóta kiugrott.Gondolom volt következménye, akár műszaki hiba volt akár pilóta hiba...... Tényleg sokkoló...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Asszem 7végén meglesz a "szórakozásom".Kinyomócsapágyam beadta at unalmast.Szerencsére nemdrága dolog, és nem nehéz lebontani a váltót.Kérdeztem Garaci Gabit is, de picit sokallom szerelési díjnak a 10e.ft-ot mert tudom, hogy max. 2 óra alatt beszélgetéssel együtt meglenne a dolog.Ne értsetek félre, nem sajnálom tőlük, nyilván van aki nem ért hozzá, és boldogan rászánja ezt a pénzt. Én inkább megküzdök vele. Johnny is bejelentkezett a projektre. Hátígyhát. :blush: Ebként közben megjött a hátsó stabilizátor is.A dolog pikantériája, hogy az én gépemen nincs meg a felfogatási pont, ergo kreálni kell majd 1t.Én nem akarok nagyon heggesztgetni, valszeg v.mi csavaros/kihézagolós (Corsás :lol: ) megoldással fogom feltenni. Gyárilag így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Asszem mert nyomják neki mint az állat :blush: elkelt a korza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 elkelt a korza... Cseredarab? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Astra vagy Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Astra Meg fogja ölni az autómata ezt a motort, de te tudod.Legalább jólfelszerelt.Manuál váltóval a fogyija is elfogadható lenne sztem.Így nem valószínű, hogy 9L-nél kevesebbet fog enni. A piros VAN pedig nekem nem játszik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts