warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Azért csak hasznos dolog az a golyóálló mellény... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 csizma nincs, úgy tudtam vannak jelmezei :blush: :lol: :) Azok csak itthoni farsangozásra vannak hitelesítve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Azok csak itthoni farsangozásra vannak hitelesítve :lol: Akkor apácajelmezt se ajánljunk? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Akkor apácajelmezt se ajánljunk? :blush: Akkor egy Pingvin is benne van a dologban? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 TOMI BÁCSI ! Kellene nekem gyártani egy kb 40cm széles 20cm magasságú táblát IRODA felirattal mert kezdenek tönkretenni az idióták. Bejönnek a telepre ki van húzva az elválasztó lánc ki van téve ; idegeneknek belépni tilos tábla mindez úgy hogy iroda ajtóhoz tud jutni a "kedves" vásárló ettől függetlenül nem látja a feliratot az ajtón hanem törtet hátra mint az éhes vaddisznó. :blush: Szal egy ilyen táblát amit gyártanál felszerelnék az ajtóra az ajtóra oldal irányba azt már akkor talán észre veszik hogy hova kéne bemenni :lol: Ha lehet minél előbb kellene szinte most Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Miért nem hívod fel? Tomi nem olvas vissza. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 TOMI BÁCSI ! Kellene nekem Köszi oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Tomi nem olvas vissza. :blush: :D Úgy látszik, ezt még épp időben el tudta olvasni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Úgy látszik, ezt még épp időben el tudta olvasni :lol: :) Láttam ma egy márkatársadat a Tétényi útnál Bp.-n. Fekete 1.8 GSi C-Corsa Steimetz hűtőmaszkkal, szép volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Láttam ma egy márkatársadat a Tétényi útnál Bp.-n. Fekete 1.8 GSi C-Corsa Steimetz hűtőmaszkkal, szép volt :blush: Legyalázhattad volna.....Demó biztos nem hagyta volna ki! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Vannak még m@rhák..... Vesz egy ezres vagonert, aztán azt várja tőle, hogy szaggasson??Eh..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Legyalázhattad volna.....Demó biztos nem hagyta volna ki! :D :D Nem én vezettem a villamost :lol: Vannak még m@rhák..... Vesz egy ezres vagonert, aztán azt várja tőle, hogy szaggasson??Eh..... :blush: Ugye milyenek ezek a Mutyukisok?! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Vannak még m@rhák..... Vesz egy ezres vagonert, aztán azt várja tőle, hogy szaggasson??Eh..... :blush: Vagy lehet nem 1800-as fordulattól kellene várni a megváltást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Vagy lehet nem 1800-as fordulattól kellene várni a megváltást :blush: Nekem is 3000-től éled a gép.........és tart egészen tiltás előttig, ott elfogy.Ezek nem versenyautók, de 100-ig jók.Utána meg már minek/hova? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Hátt, nem vesztegették az időt.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Joee! C14SE moci: http://www.vatera.hu/opel_1_4se_82le_motor..._126909852.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Beépítettem az első keresztstabit a stift alá amit kaptam Valkaitól.kalsszisokkal jobb lett a kanyarstabilitása.A sutusfalui körforgóban mindenkit utolértem. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nailyetsemláttammég..... :blush: Mobile link...... Reg.adó+forg.ba helyezés kb. 130e. lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nézzétek meg, érdemes, bár minden roma így gondolkozna!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nézzétek meg, érdemes, bár minden roma így gondolkozna!!! :blush: Talán nem kellett volna bezárni/privatizálni sok olyan állami céget, ahol ezek az emberek munkához jutottak anno.Lásd, Miskolc környéki bányák, miegymás. Igaz a mondás, miszerint fejétől bűzlik a hal.Milyen jogállam az, ahol egyes újszülötteknek a születési anyakönyvi kivonatához rögtön csatolják a rokkantnyugdíjas igazolványt is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 - Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 - Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment... :blush: :lol: Morgó vs. pingvin..... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Joee! C14SE moci: http://www.vatera.hu/opel_1_4se_82le_motor..._126909852.html Elgondolkodtató!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Az időjárás eltévedt 2 hónapot. Karácsonykor kellett volna így esnie a hónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Az időjárás eltévedt 2 hónapot. Karácsonykor kellett volna így esnie a hónak. és ráadásul meg sem marad, úgyhogy még csapatni sem lehet... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts