warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Na ebből gyertek ki jól! :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Olyan lángosost találtam a fény utcai piacon....füstölt sajtos-tejfölös lángos rlz!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Olyan lángosost találtam a fény utcai piacon....füstölt sajtos-tejfölös lángos rlz!!! :D Norbi ápdét? :lol: :lol: Kis fokhangyával megbolondítva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Norbi ápdét? :D :lol: Kis fokhangyával megbolondítva? :lol: Bizony!Ahogy Tomi mondaná: hogy gyüjön ki belőled! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Olyan lángosost találtam a fény utcai piacon....füstölt sajtos-tejfölös lángos rlz!!! :lol: Kűűűűűűűdhetnééééééééé tesó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Kűűűűűűűdhetnééééééééé tesó. :D Nyisd az ablakot...küldöm fénypostával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Nyisd az ablakot...küldöm fénypostával! :D Kinyitottam...biztosan tudod, hogy kell úgy küldeni???? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Kinyitottam...biztosan tudod, hogy kell úgy küldeni???? :D :lol: :lol: Rányomtam a kapcsford gombra...nincs még ott? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Rányomtam a kapcsford gombra...nincs még ott? :lol: Vmit elrontottál, mert nincs. :lol: De most már becsukom az ablakot, mert hideg van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Vmit elrontottál, mert nincs. :D De most már becsukom az ablakot, mert hideg van. :D Hülyék ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Na ebből gyertek ki jól! :D Nekem ebből sehogy sem kell kijönnöm, mert a kocsik álltak egymáshoz közel nem mi. J0hnny oldalbordázott. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Lehet, hogy a tűzoltósági tóhoz mentek, horgászni ...:lol: Vagy túl sok a víz valahol... :D Akkor biztos kigyulladt v.mi! :lol: :lol: :D ;) Miss Marple hozzátok képest egy analfabéta mosónő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Rányomtam a kapcsford gombra...nincs még ott? :lol: Sztem blökin nem volt földelés....... :D :lol: :lol: :lol: Miss Marple hozzátok képest egy analfabéta mosónő :D Ebből is látszik, hogy nagyon ott vagyunk a szeren! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Losi! Told el gyorsan a szusit a háztól! Bezzeg,amikor én kerestem nem volt eladó ilyen egy sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Losi! Told el gyorsan a szusit a háztól! Bezzeg,amikor én kerestem nem volt eladó ilyen egy sem... Az enyém is eladó még! :lol: Bár nem ilyen olcsó, de garantáltan sérülés és probléma mentes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 és probléma mentes! :D a család szerint nem :D :lol: :lol: Persze amikor kell nincs... Vazze valami bekrta az ablakot, ja egy lángos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Erről a klipről Tomi jutott az eszembe talán a Trabi miatt. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Jövőhét szombaton hivatalosak vagyunk asszonykával egy farsangi buliba, Nincs valakinek valami fajin jelmeze kölcsön? Esetleg asszonykára való s érdekel. Elmentünk ma jelmezkölcsönzőbe, de elég borsos árakon mozog minden. Csinálni meg nem sok kedvem van, na meg nem is nagyon tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Losi! Valszeg jóáron lehetett, mert már nincs ilyen kódszámú hirdetés...... Jövőhét szombaton hivatalosak vagyunk asszonykával egy farsangi buliba, Nincs valakinek valami fajin jelmeze kölcsön? Esetleg asszonykára való s érdekel. Elmentünk ma jelmezkölcsönzőbe, de elég borsos árakon mozog minden. Csinálni meg nem sok kedvem van, na meg nem is nagyon tudok :D A Budai utcán van egy Angol turi, ott voltak anno jelmezek, Flóra is onnan kapta fillérekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Valszeg jóáron lehetett, mert már nincs ilyen kódszámú hirdetés...... A Budai utcán van egy Angol turi, ott voltak anno jelmezek, Flóra is onnan kapta fillérekért. Jó áron volt, és szép állapotban. Ha nem most vettem meg volna a fehéret lehet rá is mozdultam volna. Beugrom majd turkálni, hátha. Kisiskolás koromban öltöztem be utoljára valaminek. Orvosnak vagy műtősnek könnyű lenne, de azt nem akarják engedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 65 ns ideig elgondolkodtam rajta én is, mégis csak 1994/6-os C14SE volt, de az Fx zokon vette és hirtelen akorát gyorsult, hogy megijedtem utána kicsit durrogott is. :blush: Ennek az autónak tényleg lelke van...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Esetleg asszonykára való s érdekel. csizma nincs, úgy tudtam vannak jelmezei :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 65 ns ideig elgondolkodtam rajta én is, mégis csak 1994/6-os C14SE volt, de az Fx zokon vette és hirtelen akorát gyorsult, hogy megijedtem utána kicsit durrogott is. :blush: Ennek az autónak tényleg lelke van...:lol: Egyik kolléga rákérdezett ma, hogy mekkora motor van a stiftben, mert murvára gyorsan mentem el mellette, mikor ment a melóba. Mikor mondtam, hogy egy lelkes ezres, csak nézett nagykerek szemekkel. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts