Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Aki szombaton jön B. szemesre és szeretne konvojban vonulni azoktól kérdem. Mikor indulunk? 7:00 körül megfelelne? És javasolnám gyülekezőnek a Domus parkolóját. 6:00 órás találkozót beszéltünk meg a Pólus parkolójában... azokkal az opelesekkel, akik még jönnek. (ca 4-5 autó). Ők is konvojban tervezték... szóval akkor már mehetnénk együtt. Valamint azért is kéne indulni már 6kor, mert 9kor már program van... arra meg csak oda kéne már érni... nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 pentek este megyek melo utän, Peströl valami nem autopälyän (majd keresek) innen Körösröl Akali mindig legeläbb 4 ora volt, + käveszünet, reggeli szünet, kell egy üditö älljunk meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 eeees akkor most kiderül milyen az "uj" välto es kuplung, motor melegszik megyek egy kört ----- hääät van különbseg az egyest nehezebben veszi, nagyon felem fog a kuplung, egyebkent sokkal jobban adagolhato, most nem egy centi pedäluton fog a tüzfalon, ezt meg majd meg kell szokni, hogy nem kell a tüzfalat kirugnom minden vältäsnäl. ezeken meg talän ällithatok holnap este. ami viszont gäz, hogy a 2. fogaskerekeit lehet hallani üresben lehet, hogy meg kell ismetelni ezt a produkciot es meg mindig van hidrohang, bär kisssebb es mäsmilyen "hogy a 2. fogaskerekeit lehet hallani üresben" ezt nagyon elírtam, nem üresben, hanem kinyomott kuplungnál lehet hallani a sötétségnek tudom be a botlást Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 6:00 órás találkozót beszéltünk meg a Pólus parkolójában... azokkal az opelesekkel, akik még jönnek. (ca 4-5 autó). Ők is konvojban tervezték... szóval akkor már mehetnénk együtt. Valamint azért is kéne indulni már 6kor, mert 9kor már program van... arra meg csak oda kéne már érni... nem? :( Mi a Corsával majd a végén megyünk a sornak, és nem szükséges bevárni sehol!Majd csak odaérünk! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Mi is konvojoznánk...ha lehet.... ::oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Lehet, hogy mi is veletek megyünk. Milyen úton mentek? Az 52-esen, aztán meg a 61-esen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Lehet, hogy mi is veletek megyünk. Milyen úton mentek? Az 52-esen, aztán meg a 61-esen? Solton esetleg bevárhatjátok a "bandát"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Írjunk listát.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Solton esetleg bevárhatjátok a "bandát"! :lol: Én Paksról megyek. Solton szívesen csatlakoznék és ígérem pontos leszek. :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Szia KoPi bá'!!! :lol: E'tévetté??? :smt047 Fogaggyunk még sose nem jártál ebben a topikban!!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Szia KoPi bá'!!! :lol: E'tévetté??? :smt047 Fogaggyunk még sose nem jártál ebben a topikban!!? :) De bizony! Sőt a szekcióba való belépést is fontolgatom. Itt van élet és hát közelebb is vagytok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Hajrá!! Drukkolok! Rulezkéék is Kiskőrösről járnak át, Berlina is Nagykőrösről.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ujratöltve pedig Hartáról................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Hajrá!! Drukkolok! Rulezkéék is Kiskőrösről járnak át, Berlina is Nagykőrösről.... :wink: Mi meg Hetényből...Az majdnem olyan messze van,mint Paks... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Mi meg Hetényből...Az majdnem olyan messze van,mint Paks... :lol: :) Majd figyelem a talikat és megyek! Holnap fogok találkozni azokkal akik jönnek Paksra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Oké, szeritnem megbeszéllhetjük azt a solti talit! Tőlünk az csak 15 perc.... közelebb van, mint Kecsó (40 perc). A Plus parkolóban várakozhatunk a többiekre! Azé' asszem én is a sor végén megyek majd, legalább Wolfiék nem lesznek egyedül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Az én vagyok ! Aza Újratöltve! Ha hangosabban kiabálsz Pakson lehet meghallom a duna masik oldalan! Én most nem tartok veletek sajnos majd legközelebb! Jó utat mindenkinek! Have a good drive! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Én sem fogok rohanni,főleg akkor nem,ha szép idő lesz! Napfény,zene,kocsi! 8) 90-100-al nekem elég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 90-100-al nekem elég! Megy annyit egy olajkájha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Megy annyit egy olajkájha? Majd tolják a benyások :lol: Akkor induljunk 6:00-kor a Pólustól (nekem 8 csak eddig nem beszélt róla senki ezért vetettem fel az ötletet) Solton ott vagyunk kb: 40-50 perc alatt, de azért Kopi írhatnál egy számot , hogy csörögjünk, ha ott vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Megy annyit egy olajkájha? És az öreg csotrogány? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 És az öreg csotrogány? :twisted: nézz ide :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Wolf: lehet, hogy kesön ebredö a kerdes: mikor, honnan indultok holnap reggel Paksra, mehetnenk együtt jaj, de most olvasom, hogy valahogy del felöl mentek Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 nézz ide :wink: Hát a photoshop tényleg csodákra képes! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Irigykedj csak :lol: Sajnos a mi vasaink ennyi idősen már nem lesznek sehol sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts