paja Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nem is olyan sokára szerintem lesznek itt chip tuningolt villanymocik..... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nálam az új tagsági kártyád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ....szépidőnkvan.... :D Mikor fog végre esni a hó??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Új céges laptopra feldobtam egy xp-t és mellé a legújabb win7 beta-t. Tök faja az új winfos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Te nem bírsz éjjel aludni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Te nem bírsz éjjel aludni? biztos kiverte az álmot a szeméből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Te nem bírsz éjjel aludni? 3 hete éjjel dolgozom,meg nappal is,5 óra alvás mindenre elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 HY! Kacseró mester te honnan ismered ezt a picáááátttt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 HY! Kacseró mester te honnan ismered ezt a picáááátttt ? Nem rossz kis nagyblokkos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 HY! Kacseró mester te honnan ismered ezt a picáááátttt ? Azt a kibebuszott életbe.Mekkora kannák..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Volta Merkantilnál.Van ott neked egy MV6 Caravan, autómata, digitklíma, miegymás......560e.ft-ra volt kitolva az ára, de sztem lehet abból akudni.Ja igen.Bőr is volt benne..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 HY! Kacseró mester te honnan ismered ezt a picáááátttt ? Na ez tipikus zsiráf...jó jó,szép,de haza nem vinném! :lol: Aránytalanul nagy kannák ezek,másrészt látszik,hogy azt hiszi magáról,hogy emiatt jó nő...szó se róla,egy tittfuck bejátszana azé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Boldog Szülinapot Pjoc, ENDYKA!!! Kicsit megkésve, de csatlakozom én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 HY! Kacseró mester te honnan ismered ezt a picáááátttt ? Hy! Figyelgeted az ismerőseimet? :lol: amúgy meg a kérdésedre: titok :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Na ez tipikus zsiráf...jó jó,szép,de haza nem vinném! :lol: én sem hoztam haza... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 HY! Kacseró mester te honnan ismered ezt a picáááátttt ? Nagy szive van az pisztos :D ...tipikus műnő.. :lol: a fehérnemű business-ben van jövője meg a... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Azt a kibebuszott életbe.Mekkora kannák..... :D :lol: erre én sem tudok nagyon mit mondani :lol: az omit meg meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 nálam az új tagsági kártyád! Köszi, szerintem csak pénteken jutok hozzá......a meeten.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 erre én sem tudok nagyon mit mondani :D az omit meg meglátjuk... Volt egy B2 is, de arra rádőlt egy villanyoszlop......miután nekimentek.... :lol: Én egy Hondára adtam le licitet amit uccse fognak elfogadni! :lol: De legalább megnyugodott a lelkem. Volt egy posovány Astra F ami erősen bontóérett volt, egy Vectra A szintén, ill. volt még 2db Vectra B is, a lehajtott fajtából. Az Omit is csak kuriózumként említettem meg.De ha pl. v.ki Suzukit akarna venni, csak ajánlani tudom a telepet.A Splash kivételével, régi Swift, új Swift több féle színben és felszereltségben, (gondolom ilyen 0%-os autók lehettek) ill. SX4 szintén.....Szal lehet csemegézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nem is olyan sokára szerintem lesznek itt chip tuningolt villanymocik..... :lol: :lol: Kék prius.... Azt a kibebuszott életbe.Mekkora kannák..... :D :lol: Na de popsi sem semmi, ha a dekoltázs nem lenne ilyen dekoratív akkor is el tudná adni magát. Kár, hogy nem szőke......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Kár, hogy nem szőke......... Majd azt képzeled róla "menetközben", hogy az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 az omit meg meglátjuk... 1997-es, óra szerint 183234km van benne.260e.ft az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Volt egy B2 is, de arra rádőlt egy villanyoszlop......miután nekimentek.... :lol: Ez így 421e.ft-ért kelleti magát....3.2 Executive Kár érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sztem szoktak gyakorolni..... :lol: :D Ez a hang nagyon állat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Majd azt képzeled róla "menetközben", hogy az! :D Sötétben az is fekete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts