warwolf Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 A következő télre, én is nézek valami alternatív fűtési megoldást. Nem jó függeni a politikától. Lehetőségek tárháza adott.A vegyestüzelésű kazánon át a Jancsikályháig......Meg ugye ha nem szedted volna szét a cserépkályhát ugye.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Meg ugye ha nem szedted volna szét a cserépkályhát ugye.... B) Ha nem meséltem volna akkor most: Kihívtam egy cserépkályhást, hogy nézze meg mit tudunk kihozni belőle. A javaslata az volt, hogy ebből semmit. Fele csempe törött volt, ha szétszedi a másik fele is törik, illetve 5 féle csempéből volt összerakva. Az meg esztétikailag nem volt jó. Amikor elkezdtem kihordani akkor mesélték a szomszédok, hogy sajnos már fel is volt robbantva a kályha anno... szal ennek a sorsa már meg volt írva. Egyébként nézegettem kandallókat, de a lakásba nem viszek be semmit ami kormot termelne, és minden évben festeni kelljen utána. Inkább valami külső helyiségből fogom megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Egyébként nézegettem kandallókat, de a lakásba nem viszek be semmit ami kormot termelne, és minden évben festeni kelljen utána. Inkább valami külső helyiségből fogom megoldani. Hát igen, nem mesélted.Ez a külső betáp jó 5let. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Tapasztalatok a jancsiról: konyha hőmérséklet 31-33 fok nappali 20-21 fok, a meleg felfelé száll, lépcsőház 24 fok emeleti szobák 21 fok. A kazánt leállítottam mikor begyújtottam. Egy padlóventilátor keveri a konyha levegőjét így meg lehet maradni bent de a vacsora nem nagyon hült ki B) Ma kerestem fűtéskorszerűsítésre pályázatot de nem nagyon találtam... ha valakinek van ilyenje szóljon légyszi. THX ja és fogy a fa! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Szeretnéd mi? :D B) annyira azért nincs vész, csak a lefolytó szelep koszolódott el, ki kell takarítani és királyság... :blush: Inkább kis tuning : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=458994 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Inkább kis tuning : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=458994 :blush: Köszi, de most sajnos nincs rá keret.... válság van... ;) DbilasDynamic: - 262 fokos vezérmutengely (pár) Opel DOHC 1,4 - 1,8 16V Corsa/Tigra/Astra/Vectra hydro (Ecotec)motorokhoz 100.000 HUF - szívócso Z18XE motorhoz 160.000 HUF - szuroház K&N légszurovel 30.000HUF - légbeömlo 15.000HUF teljes csövezés Hibátlan tökéletes állapotban (szívórendszer eleve nem kopó alkatrész) Lexmaul: - 4-1 rozsdamentes leömlo sportkatalizátorral szükséges csövezéssel. kiváló újszeru állapotban. Z18XE motorhoz 150.000 HUF B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Tapasztalatok a jancsiról: konyha hőmérséklet 31-33 fok nappali 20-21 fok, a meleg felfelé száll, lépcsőház 24 fok emeleti szobák 21 fok. A kazánt leállítottam mikor begyújtottam. Egy padlóventilátor keveri a konyha levegőjét így meg lehet maradni bent de a vacsora nem nagyon hült ki B) Ma kerestem fűtéskorszerűsítésre pályázatot de nem nagyon találtam... ha valakinek van ilyenje szóljon légyszi. THX ja és fogy a fa! ;) Ajánlanám, hogy szerezz be egy szénmonoxid érzékelőt !!!!!!! Metróban 2-3-ezer Ft. kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Érdekes motorja van..... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Tapasztalatok a jancsiról: konyha hőmérséklet 31-33 fok nappali 20-21 fok, a meleg felfelé száll, lépcsőház 24 fok emeleti szobák 21 fok. A kazánt leállítottam mikor begyújtottam. Egy padlóventilátor keveri a konyha levegőjét így meg lehet maradni bent de a vacsora nem nagyon hült ki B) Ma kerestem fűtéskorszerűsítésre pályázatot de nem nagyon találtam... ha valakinek van ilyenje szóljon légyszi. THX ja és fogy a fa! ;) ezeket a pályázatokat március környékén szokták kiírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 ezeket a pályázatokat március környékén szokták kiírni. Valami hasonló jutott nekem is eszembe, mert én sem találtam még semmit sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 :blush: EZ KÉSZ!!!! Ezen, sírva röhögtem... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 :D EZ KÉSZ!!!! Ezen, írva röhögtem... B) ;) Írva?? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Írva?? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 :blush: Muszáj vóóóóóóóót. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Muszáj vóóóóóóóót. B) ;) Nehogy elírj valamit, mert véged :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nehogy elírj valamit, mert véged ;) :blush: :D :lol: Az tuti... árgus szemekkel fogom figyelni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nehogy elírj valamit, mert véged ;) :blush: :D :lol: El írj - helyesen, mert az igekötőket a szavak előtt külön, a szavak után pedig egybe írjuk. B) :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 El írj - helyesen, mert az igekötőket a szavak előtt külön, a szavak után pedig egybe írjuk. B) :D :blush: Szerintem neked is reszeltek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nehogy elírj valamit, mert véged :blush: :D :lol: :) :P Az tuti... árgus szemekkel fogom figyelni! ;) Nos.....khm....akkor majd rajtam is lehet röhögni. De addig is........ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Több ilyen "kisfilm" készült anno az egyik amatőr filmes fesztiválra. B) Csongrádiak nyerték a "Zaba-zaba, zuty-zuty" alkotással, valahol talán VHS-en megvan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Ma mindenki vigyázzon magára és a gépére, mert érdekes dolgok jönnek állítólag..... ;) B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Ma mindenki vigyázzon magára és a gépére, mert érdekes dolgok jönnek állítólag..... :blush: ;) :D Csatlakozom. :lol: Nálunk már itt is van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Csatlakozom. :blush: Nálunk már itt is van. B) XIII. kerület szintén zenész! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 El írj - helyesen, mert az igekötőket a szavak előtt külön, a szavak után pedig egybe írjuk. :D :D :P Tisztelettel, de meg kell jegyeznem, hogy elírni az helyes... B) Igekötőket szavak előtt külön??? Ilyen szabályról még nem hallottam... ;) elírni, eldobni, megcsinálni, kirúgni, berúgni... :lol: Mind egybe. Más az elválás. Pl. el kell mennem, ki kell rúgnom, be kell jönnöm.. Lehet, erre gondoltál :blush: Mostantól kezdve én is karakterenként átnézem a posztjaimat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 XIII. kerület szintén zenész! B) Mit keresel te ott tesó? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts