J0hnny Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ha nem volna olyan mocsok drága azonnal beülnék egy 82ló és így megy? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 A KOMA klubunkba, ma 1 újabb taggal gyarapodtunk :blush: kis ízelítő B) http://images.iwiw.net/0201/user/00/94/81/...30026358033_box Ez meg ki ez? ;) Telszám?Cím? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ez meg ki ez? :D Telszám?Cím? Kecskeméti csajszi.... :lol: Csillának hívják,19 éves, van 1 fehér corsája... B) jah, amúgy Hugod ismeri is ... :blush: Már leveleztem Vele, lehet, el fog jönni majd mini-meetre :) telszám, és cím folyamatban... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Kecskeméti csajszi.... :lol: Csillának hívják,19 éves, van 1 fehér corsája... B) jah, amúgy Hugod ismeri is ... :D Már leveleztem Vele, lehet, el fog jönni majd mini-meetre :) telszám, és cím folyamatban... ;) Oszt kiféle miféle keféle? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Oszt kiféle miféle keféle? B) Nomeg iwiw??? Többi kép? Ilyenkor mindenkinél beindul a nyáltermelés. ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Oszt kiféle miféle keféle? B) Nomeg iwiw??? Többi kép? Ilyenkor mindenkinél beindul a nyáltermelés. ;) :blush: :lol: Nézd meg, a KOMA klubba, a tagok közt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ez meg ki ez? B) Telszám?Cím? Kultúráltabban is lehetne pl, hogy: ő pedig ki? ;) Nézd meg, a KOMA klubba, a tagok közt... :blush: Rajta vagyok...mármint a keresésen, mielőtt bárki szólna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Kultúráltabban is lehetne pl, hogy: ő pedig ki? :blush: Ne szójjá be! B) Tomi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Tomi! http://kepfeltoltes.hu/090110/_image001_ww...ltoltes.hu_.gif B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Tomi! http://kepfeltoltes.hu/090110/_image001_ww...ltoltes.hu_.gif B) Ha lesz új kazán akkor megy a "brigád" fát vágni? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Rajta vagyok...mármint a keresésen, mielőtt bárki szólna. ;) Na sikerült megtalálni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ne szójjá be! B) Tomi! ;) köszi! A korzában bent a láncfűrész, úgy járok, ha látok valahol kidőlt fát, már darabolom is fel! :blush: Majd meglássátok milyen meleg lesz ha Pajáék beszerelik az új kazánt, mert addig nem nyugszom! Johnny, ne hari, nem tudtam menni a trafóért de holnap elugrom, majd csörrentek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Majd meglássátok milyen meleg lesz ha Pajáék beszerelik az új kazánt, mert addig nem nyugszom! Időpontod van már? :blush: Mert ha nincs, mire oda érnek, hogy beszereljék, már meleg lesz...nyár eleje.... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 köszi! A korzában bent a láncfűrész, úgy járok, ha látok valahol kidőlt fát, már darabolom is fel! B) Majd meglássátok milyen meleg lesz ha Pajáék beszerelik az új kazánt, mert addig nem nyugszom! Johnny, ne hari, nem tudtam menni a trafóért de holnap elugrom, majd csörrentek! Ismerős a Tisza mellett darabolta kidőlt, árral szállított fát.... Megb.szták érte, plusz a fűrészt is elvették. Szal' csak óvatosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Az előbb voltam Bazsinál kint, megint dobta a hibakódot a gépem... B) Még annyi fával teli, utánfutós autó, mint ami arra járt most... gyűjtik befelé a tüzelőt..;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Az előbb voltam Bazsinál kint, megint dobta a hibakódot a gépem... B) Itt az ideje venni v.mi problémamentesebb darabot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Stylingon árulódik egy Omi: 95 szeptemberi,száz nyolcvan pár ezer km van benne,olajcseréig van ötszáz kilométer,szíjakba vezérlésbe,gyertyákba van 9500km.Manuál klíma,4eablak,el ülés,automata váltó,e.ülés,e.roló,ülés fütés,e.tükör,xenon,projektoros lámpa,laser bolokolo.féléve lett kilakatolva telibe festve,friss műszaki-zöldkártya.így hirtelen ennyi.750e.ft+kerék, de ÉN úgy gondolom, belefér még kerekestől is ebbe az árba. http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/45..._1224407148.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/45..._1216486299.jpg Itt pedig a hirdetés, konkrétan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Itt az ideje venni v.mi problémamentesebb darabot! ;) Szeretnéd mi? :D B) annyira azért nincs vész, csak a lefolytó szelep koszolódott el, ki kell takarítani és királyság... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Berlinának, BOLDOG SZÜLINAPOT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Zolinak füle érjen bokáig! Stylingon árulódik egy Omi: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/45/95/1.jpg Szép autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 M2-őn az: Indul a bakterház van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Zsócika meg 22 éves lett....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 ment a kályha a konyhában. Nem nyughat a család, betették. Van kéménye nagy huzatja. Az eredmény: konyha hőmérséklete 30 fok izzasztó meleg van, az ebéd fatüzelésen fő mert simán felforr rajta a víz. A nappaliban a termosztát 20 fokon és így is bekapcsol a gáz. emelet éppen csak 20 fokos. Ez egy eléggé fél megoldás, vagy inkább negyed. Ma hoztam egy korzányi fát kuglizva, ami kazánméret az már a kazánházban szárad. A többi hasításra vár. Most már van annyi tüzelő, ami erre a szezonra tuti elég. Innen már a következő télre készülünk, remélem akkor már rendes kazánnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 ment a kályha a konyhában. Nem nyughat a család, betették. Van kéménye nagy huzatja. Az eredmény: konyha hőmérséklete 30 fok izzasztó meleg van, az ebéd fatüzelésen fő mert simán felforr rajta a víz. A nappaliban a termosztát 20 fokon és így is bekapcsol a gáz. emelet éppen csak 20 fokos. Ez egy eléggé fél megoldás, vagy inkább negyed. Ma hoztam egy korzányi fát kuglizva, ami kazánméret az már a kazánházban szárad. A többi hasításra vár. Most már van annyi tüzelő, ami erre a szezonra tuti elég. Innen már a következő télre készülünk, remélem akkor már rendes kazánnal. Akkor stilfűrészre fel! B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 A következő télre, én is nézek valami alternatív fűtési megoldást. Nem jó függeni a politikától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts