tomi023 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Persze! CP 19:30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Speedy! Nem voltál -é szombaton Tiszakécske mellett a halastónál??? Mer' láttam ott egy szakasztott olyan Astrát mint a tied!! Még a lámpái is olyasmik voltak!!Hát... ha szakasztott úgy nézett ki... :-k esélyes... :D Tesómmal voltunk horgászni... illetve ő horgászott én meg voltam... :D hogy lesz-e tali penteken azt akarom kerdezni Te nem ismersz még minket? :lol: :) Hát hogy a viharba ne lenne?! :wink: Amúgy Tomival beszégettünk néhány sráccal a CPben ma... és úgy tűnik, hogy jönnek szombaton páran Szemesre... :D (Tamás a [highlight=black:d1a3f790bc]gyöngy Corsával is, ha megtudja, hogy lesz valami... ;) már csak gumit füstölni is... :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 jofanna tutirabiztosra akartam kerdezni, esetleg lesz-e valami mäs program vagy közbejön-e valami valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 jofanna tutirabiztosra akartam kerdezni, esetleg lesz-e valami mäs program vagy közbejön-e valami valami Max egy bor utca... :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Max egy bor utca... :lol: :wink: Már jó lesz, ha lebontják azt a boruccát, mert teljesen beremősödsz így nyár végére! :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Már jó lesz, ha lebontják azt a boruccát, mert teljesen beremősödsz így nyár végére! :lol: :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Tudjátok mi a részegség? "A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik kettö pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki." :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Tudjátok mi a részegség? "A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik kettö pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki." Na akkor te sem rugtál még be igazán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 meg szerintem jön a Gerinc gyerek Kollega!! Olvasd el a műsortervezetet! A szlalom és a gumifüstölés Pénteken lesz :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Egy olyan embernek, akinek mindig ott van az étolaj a csomitartóban... annak nem számít, hogy van-e szervezett füstölés, vagy sem! :wink: Amúgy pedig szerintem ez hülyeség, hogy már pénteken lemennek ezek... és korainak érzem a 9 órás szépségversenyt is... de... ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Egy olyan embernek, akinek mindig ott van az étolaj a csomitartóban... annak nem számít, hogy van-e szervezett füstölés, vagy sem! :wink: Akkor mond neki,hogy le se jöjjön mert,ha programon kívül nekiáll gumitfüstölni akkor páros lábbal lesz pitshán rúgva. Ez bizztos,hogy így lesz. A házirendet mindenkinek el kell fogadnia. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Akkor mond neki,hogy le se jöjjön mert,ha programon kívül nekiáll gumitfüstölni akkor páros lábbal lesz pitshán rúgva. Ez bizztos,hogy így lesz. A házirendet mindenkinek el kell fogadnia. 8) Tudod épp tegnap beszéltem egy sráccal, aki mesélte a MOTE-s élményét. Elmondta, hogy elment a MOTE site-jára és teljesen beindult, hogy ######a, opelosok, jó arcok... "lépj be közénk" stb. szöveg... ok. Volt egy contact szám, hát felhívta, elmondta, hogy van egy ######a corsája, elég egyedi... és szeretne ő is belépni... Erre jött a válasz, hogy "hááát, nem tudom, találkoznunk kéne, látnom kéne az autód... stb." Csak kicsit szívta fel magát ezen a srác. Azóta nem akar MOTE-s lenni. :? Nem értem az ilyeneket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Ezt én sem értem,hogy konkrétan mire írtad. :oops: Én csak azt mondom,hogy nem szeretnénk rendbontást,hanem egy jó hangulatú bulit. nemtudom ki írta neki ezt. :roll: Biztos,hogy félreértett valamit. :roll: Csak tudod vannak szabályok amit illik betartani,ha legközelebb is odaakar menni a sok Opelos ember. Ha megvan adva mikor lehet gummát füstölni akkor ez azt jelenti,hogy máskor nem szabad. Sztem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Tudod épp tegnap beszéltem egy sráccal, aki mesélte a MOTE-s élményét. Elmondta, hogy elment a MOTE site-jára és teljesen beindult, hogy ######a, opelosok, jó arcok... "lépj be közénk" stb. szöveg... ok. Volt egy contact szám, hát felhívta, elmondta, hogy van egy ######a corsája, elég egyedi... és szeretne ő is belépni... Erre jött a válasz, hogy "hááát, nem tudom, találkoznunk kéne, látnom kéne az autód... stb." Csak kicsit szívta fel magát ezen a srác. Azóta nem akar MOTE-s lenni. :? Nem értem az ilyeneket... Pont ezt a problémát feszegettük Soltvadkerten és én ott értettem meg,hogy nem elég az,hogy Opel-od van és szereted az autód! Ez egy baráti közösség,úgy mint,ahogy a mi szexciónk is. Szerintem Márk te sem örülnél,ha valami tunigállat lenne köztünk! Nehéz ezt elmagyarázni,de a Vadkerti példa is mutatja("Mantás eset"),hogy miről van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Ezt én sem értem,hogy konkrétan mire írtad. :oops: Én csak azt mondom,hogy nem szeretnénk rendbontást,hanem egy jó hangulatú bulit. nemtudom ki írta neki ezt. :roll: Biztos,hogy félreértett valamit. :roll: Csak tudod vannak szabályok amit illik betartani,ha legközelebb is odaakar menni a sok Opelos ember. Ha megvan adva mikor lehet gummát füstölni akkor ez azt jelenti,hogy máskor nem szabad. Sztem. :wink: Természetesen aláírom, hogy a szabályokat be kell tartani és azt is természetesen elfogadom, hogy a rendbontókat elkülditek! :lol: Ez így van rendben és így korrekt. Én a sztorit csak elmeséltem... tegnap mesélte a srác... (ő telefonon beszélt valakivel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Pont ezt a problémát feszegettük Soltvadkerten és én ott értettem meg,hogy nem elég az,hogy Opel-od van és szereted az autód! Ez egy baráti közösség,úgy mint,ahogy a mi szexciónk is. Szerintem Márk te sem örülnél,ha valami tunigállat lenne köztünk! Nehéz ezt elmagyarázni,de a Vadkerti példa is mutatja("Mantás eset"),hogy miről van szó! Köszi Johhny!! Erre gondoltam én is :wink: Speedy remélem nincs harag? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Én a sztorit csak elmeséltem... tegnap mesélte a srác... (ő telefonon beszélt valakivel). Nagyon kíváncsi vok kivel is beszélt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Speedy remélem nincs harag? :roll: :wink: Ne viccelj már! :lol: Hogy a viharba lenne! :wink: Ám nekem akkor is fura, hogy kizárunk néhány embert egy taliról, ha érdeklődik csak azért mert nem tagja valaminek... :roll: Persze, ha bejön és bontja a rendet... ki kell dobni. (értsd Soltvadkert - sokan nehezményezik még mindig, hogy szombatra nem mehettek le szétnézni, de ez van.) Persze, értem azt is, hogy a Soltvadkerti elsősorban zártkörű volt... De hál'Istennek jön a Blitz, ahova jöhet boldog - boldogtalan! :( Legalábbis, amíg ki nem dobjuk valamiért! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Ne viccelj már! :) Hogy a viharba lenne! :wink: Ám nekem akkor is fura, hogy kizárunk néhány embert egy taliról, ha érdeklődik csak azért mert nem tagja valaminek... :roll: Persze, ha bejön és bontja a rendet... ki kell dobni. (értsd Soltvadkert - sokan nehezményezik még mindig, hogy szombatra nem mehettek le szétnézni, de ez van.) Persze, értem azt is, hogy a Soltvadkerti elsősorban zártkörű volt... De hál'Istennek jön a Blitz, ahova jöhet boldog - boldogtalan! :D Legalábbis, amíg ki nem dobjuk valamiért! :( Ott megfox minden érteni Márk miről is beszéltem,hidd el! Eléred az opelosok nirvánáját! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 mäs tema: el tudja nekem hozni valaki CD-n penteken az utolso Manta gyärtäsa c. kalandfilmet, haaa esetleg letötöltötte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Tudod épp tegnap beszéltem egy sráccal, aki mesélte a MOTE-s élményét. Elmondta, hogy elment a MOTE site-jára és teljesen beindult, hogy ######a, opelosok, jó arcok... "lépj be közénk" stb. szöveg... ok. Volt egy contact szám, hát felhívta, elmondta, hogy van egy ######a corsája, elég egyedi... és szeretne ő is belépni... Erre jött a válasz, hogy "hááát, nem tudom, találkoznunk kéne, látnom kéne az autód.... Kíváncsi lennék, hogy kit hívott fel, de sztem v.mit félreértett.Vagy nem volt jó a kontakt.Mind1.Ha mégis ide akarna tartozni, akkor eljön a CP-be, aztán lehawerkodik velünk, aztán joccakát.:wink: Gumifüstöltetés, és más egyebek: A szabály az szabály, és mindenkire vonatkozik.Sztem Gerinc sem akarja hazavágni a frissen generálozott gépét. Remélem..................... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Gumifüstöltetés, és más egyebek: A szabály az szabály, és mindenkire vonatkozik.Ez természetes... ezt megbeszéltük :D Sztem Gerinc sem akarja hazavágni a frissen generálozott gépét. Remélem..................... :roll: Te nem ismered... (igaz én sem! :wink: ) De már valamelyik este is verte neki a körúton! :( Bebeszélte magának, hogy 1000km után már elég férfinemiszerván összekoptak a cuccok... :) jaaaa... de olajat ráér 5000km-nél cserélni! :D :D Hosszú életű gép lesz ez is! Már látom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Hosszú életű gép lesz ez is! Már látom! :lol: Biztos van zsé sz@rásig! :) :( :D Vagy most generáloznak neki még 3 db mocit a Zsoltiék! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 mäs tema: el tudja nekem hozni valaki CD-n penteken az utolso Manta gyärtäsa c. kalandfilmet, haaa esetleg letötöltötte? Szia Berlinka! Ha nyomsz egy linket leszedem, és felírom neked egy másik filmmel együtt, az a másik film meg a toljadneki.hu -ról lett leszedve. Borulások vannak benne 1 órányi, de nem valami jó minőség! :? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Aki szombaton jön B. szemesre és szeretne konvojban vonulni azoktól kérdem. Mikor indulunk? 7:00 körül megfelelne? És javasolnám gyülekezőnek a Domus parkolóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts