Kacsero Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Klubos évzárón ott volt a cartárs. :) Lehet, de ha nem emlékeznél, azon én nem voltam :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 >Nem kipuff.hoz kell hanem levegőszűrőhöz! Direktszűrő projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Lehet, de ha nem emlékeznél, azon én nem voltam :) :rolleyes: Ez inkább célzás volt.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Ez inkább célzás volt.... :D :) Akkor mellé ment, nem talált :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Lassan asszem el fogom kezdeni árulgatni a stiftikét.Ha v.kinek v. bármely ismijének alacsony fentartási költségű városi autó kell ami küllemileg nem makulátlan de műszakilag rendbe lett rakva, kérem jelezze.Nem szeretnék kiszerelni belőle semmit, szal ezért az ár is magasabb lesz, mint hasonkorú használtautós társaié.A kb. 4e.km-t futott Firestone nyári gumit adom hozzá.jelenleg télin fut. A legutóbbi tankolásnál pl. 6.6L volt az átlagfogyi.Ebben szinte csak város volt, sűrű melegítésekkel.A legtöbb fogyija is 7L volt, kissé sietősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Dehogynem.....TELIBEEEEEEEEE...... B) ;) :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Lassan asszem el fogom kezdeni árulgatni a stiftikét.Ha v.kinek v. bármely ismijének alacsony fentartási költségű városi autó kell ami küllemileg nem makulátlan de műszakilag rendbe lett rakva, kérem jelezze.Nem szeretnék kiszerelni belőle semmit, szal ezért az ár is magasabb lesz, mint hasonkorú használtautós társaié.A kb. 4e.km-t futott Firestone nyári gumit adom hozzá.jelenleg télin fut. A legutóbbi tankolásnál pl. 6.6L volt az átlagfogyi.Ebben szinte csak város volt, sűrű melegítésekkel.A legtöbb fogyija is 7L volt, kissé sietősen. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 ? Átmeneti autónak kellett.Kb. kirajzolódott, hogy mi lesz az utód.Erről majd akkor szeretnék beszélni, ha már megvan.Azért kell elkezdeni időben árulni, mert elég sok van belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Celi Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Direktszűrő projekt? >Igen ahoz kéne,igaz most is fent van magán a házon,de igy nem nagyon tetszik! Egyébként a gyári helyett is alut akarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Lassan asszem el fogom kezdeni árulgatni a stiftikét..... Apaaaaaaaa keeeezdőőőődik.... B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Apaaaaaaaa keeeezdőőőődik.... B) ;) :blush: :lol: Én már le sem írom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Lassan asszem el fogom kezdeni árulgatni a stiftikét.Ha v.kinek v. bármely ismijének alacsony fentartási költségű városi autó kell ami küllemileg nem makulátlan de műszakilag rendbe lett rakva, kérem jelezze.Nem szeretnék kiszerelni belőle semmit, szal ezért az ár is magasabb lesz, mint hasonkorú használtautós társaié.A kb. 4e.km-t futott Firestone nyári gumit adom hozzá.jelenleg télin fut. A legutóbbi tankolásnál pl. 6.6L volt az átlagfogyi.Ebben szinte csak város volt, sűrű melegítésekkel.A legtöbb fogyija is 7L volt, kissé sietősen. Kukk!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Piszok jó zsigcsi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 A Toyota 4AGE motorsorozatának Black Top nevű változata, japán belpiacos, hengerenként 5 szelepes, 1,6 literes, japán normák szerint 165 lóerős. ;) :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ;) :blush: B) Japán normák szerinti lovak kisebbek és erőtlenebbek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ;) :blush: B) A 4A-FE blokkból lett kialakítva.Corolla GTi pl....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Átmeneti autónak kellett.Kb. kirajzolódott, hogy mi lesz az utód.Erről majd akkor szeretnék beszélni, ha már megvan.Azért kell elkezdeni időben árulni, mert elég sok van belőle. Csak nem az az EVO 3? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Lassan asszem el fogom kezdeni árulgatni a stiftikét. Az enyém is úgy fest eladósorba kerül! Márciusban derül ki 100%ra.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Csak nem az az EVO 3? B) Szerintem meg marad a német márkáknál. ;) :P Dehogynem.....TELIBEEEEEEEEE...... :blush: :D :lol: :) :P :D Hát igen, aki ott volt az még beszélhetett is a cartárssal. Amúgy én lebeszélném a direktszűrőről, ha nem hagyja magát akkor meg majd rájön, hogy nem kell az neki. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Csak nem az az EVO 3? B) Az EVO IX. jobban tecc.De azt majd később....... ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az EVO IX. jobban tecc.De azt majd később....... B) ;) :blush: Persze, persze... Először egy kis fogyasztású, kisautó kell, amivel lehet a városban mászkálni... :P :) Szerintem meg marad a német márkáknál. :D :D ... Majd rak ebbe is valami Opel motort... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Udi, írtam PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Válaszoltam a PÜ-re. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Válaszoltam a PÜ-re. ;) Én is. B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Persze, persze... Először egy kis fogyasztású, kisautó kell, amivel lehet a városban mászkálni... :P :) Így van, itt jön a képbe az EVO! B) ;) :blush: Majd teszünk bele rendes motort! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts