Kacsero Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 asszem piros volt a géjesi na mindegy, akkor legközelebb nem lógok ki az ablakon és nem kiabálok nekik :rolleyes: :) Jah, az lehet, hogy a piros, az géjesi.... Kibálhatsz nyugottan, másnem, h...jének néznek... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT TOMI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Azzal a sötétzöld DTi-vel Rumicice nickű emberke szokott kavarni. az nem cdti ? de akkor ezek szerint, Ő is klubtag? :rolleyes: amúgy mind1, már megvolt 1X... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Jah, az lehet, hogy a piros, az géjesi.... Kibálhatsz nyugottan, másnem, h...jének néznek... :rolleyes: :) Hagyad má,szegény fordos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 az nem cdti ? de akkor ezek szerint, Ő is klubtag? :rolleyes: amúgy mind1, már megvolt 1X... :) :D :) Asszem megmaradt érdeklődő státuszban.Érdekes jelenség.Berlinával kézenfogva járhatnának! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Hagyad má,szegény fordos! :rolleyes: leesett má a felni a verdáról? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 leesett má a felni a verdáról? :rolleyes: :) Eladtam kilóra vazee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Eladtam kilóra vazee! :) jó anyagbul van csinálva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nő: Mitt tennél ha meghalnék? Újra nősülnél? Férfi: Kizárt. Nő: Miért nem? Nem szereted a házaséletet? Férfi: Dehogynem. Nő: Hát akkor miért nem házasodnál meg újra? Férfi: Oké, ujraházasodnék. Nő: Szóval mégis...(fájdalmas kifejezéssel az arcán) Férfi: (hangosan felnyög) Nő: És a mi ágyunkban aludnál vele? Férfi: Hol máshol tudnánk aludni? Nő: Lecserélnéd az ő képeivel az enyéimet? Férfi: Hát ez tűnik a megfelelő dolognak. Nő: Használná a golfütőimet? Férfi: Nem, mert ő balkezes. Nő: (csend) Férfi: Basszameg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nő: (csend) Férfi: Basszameg. :rolleyes: :) :) :) :D Hát ez ciki........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT TOMI! ünnepdömping van. Köszönöm a jókívánságokat, az sms-eket is DE az én névnapom március 7. Ha most lenne hajlamos lenne a család összevonni a karácsonnyal és csak egy ajándékot kapnék :) okos mi? :rolleyes: Én is sok boldogságot kívánok a mostanában ünneplőknek!!! Ma jött hozzám a Jézuska, illetve én mentem el hozzá pestre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Losi!Játszós autó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Losi!Játszós autó? :rolleyes: Nálam a hangsúly már a családin van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nálam a hangsúly már a családin van! :) MV6 kombi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 MV6 kombi :rolleyes: A Merkantilnál éppen van egy MV6 Car. 302e.-ért..........Autómata, Digit klíma, miegymás.Meg elég sok Vectra B, vagy Honda Accord is..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 ááá nem veszek autót egy darabig... jó ez a korza, igénytelen és teszi a dolgát. persze kicsi, zajos és nem autómata :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Nálam a hangsúly már a családin van! :D Na jah!2.6 ódi kvatró! :D Apa kilincsel előre áll be még a garázsba is! :) Jó volt az éjszakai meló,jókat röhögtünk az új kollegákkal a sok részeg disznón,ahogy a mamut 2 diszkójából jönnek fel! :) A biztonsági őrt is beégettem kicsit! :D Hajnali 4-kor jött rá,hogy mi ott vagyunk és kérte tőlünk a munkavégzési engedélyt!Oda jött és kéregetni kezdte,de köszöni sem tudott.Aztán az álványról leszóltam,hogy egyrészt jó estét,másrészt a légyszives után megtalálod a mappában! :) Ahogy nézem jó kis csapatba csöppentem,de van mit alakítani rajtuk,mert csak tötymörögnek néha! A föni szerint úgy csináljam a telepítést,hogy az egész rendszer az én kezem alá fog tartozni! :rolleyes: Jah és januárban lesz tűzvédelmis vizsgám is,sikerül elintéznem szőr alatt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 ....sok részeg disznón,ahogy a mamut 2 diszkójából jönnek fel! :rolleyes:.... Ne szójjjjjá be, biztos az éjjel-nappali könytárból jöttek :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ne szójjjjjá be, biztos az éjjel-nappali könytárból jöttek :D :rolleyes: :) :) Aha! Gondlom te ellenőrzöd az olvasójegyeket!!! :) Volt ott pár ismerős arc is: Kovács András Péter a showder klubból,vagy pl BigBrother Bálint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ezen jót derültem...főleg avégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 ááá nem veszek autót egy darabig... jó ez, igénytelen és teszi a dolgát. persze kicsi, zajos Ilyesmivel szoktam én is nyugtatni magam.Több/kevesebb sikerrel..... :rolleyes: Na jah!2.6 ódi kvatró! :) Apa kilincsel előre áll be még a garázsba is! :) Nagykirályság lenne........úgy WRC-sen...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Stiftike nem bírta a túltöltést, aztán a főtengelyszimeringnél kiköpte a felesleget....Pedig reméltem, hogy még előtte megeszi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Boldog Új Évet Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Ejnye-bejnye.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts