paja Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 A péntek esti pizza...szerencséjük , hogy nem néztem meg ott... :rolleyes: A kék..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 A kéket megint azok csinálják akik a múltkor? Miért nem Zsoltiékkal csináltatod meg? Olcsóbb is és jobb is lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Most másik szerelőnél van......talán olcsóbb, de lassabb is..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Most másik szerelőnél van......talán olcsóbb, de lassabb is..... :rolleyes: Mijé kellett kibögölni a motort má' megest?Lesz rá nagyobb turbicsek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Ma felkerültek a garázsajtók is. Holnap villanyszerelés jön :rolleyes: kevés a fény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Mijé kellett kibögölni a motort má' megest?Lesz rá nagyobb turbicsek? :) nem XE kerül bele.... :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 nem XE kerül bele.... :) :rolleyes: LET v. V6? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Elég lenne egy 1.3 cdti is..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Elég lenne egy 1.3 cdti is..... :rolleyes: Felejtsd el.Akkor már inkább egy felújított isuzut bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 ma voltam prius-t teszt vezetni. meglepő volt. Nem megy nagyon, a korzám jobban gyorsul, de a nyomatéka nagyon ott van :rolleyes: 65 tempomat és csak villanymotor hajt. Semmi hangja nincs. Van rajta két fokozatú motorfék, a brutált ami az erősebb B betű jelöli a váltónak nevezett kallantyun, ami inkább csak egy karos micro kapcsoló. Ebben az állásban nincs is szükség az üzemi fékre. A méretei avensisesek, kényelmes, jól kilátni, anyagok szépek, nagy autó hatását kelti. Színes kamerás rajzolós tolatóradar van benne. inkább érdekes mint jó. ja és automata :) hamar megszoktam, kb 1 órán át kocsikáztam a városban ...azért a quartz óra megmaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 ma voltam prius-t teszt vezetni. meglepő volt. Nem megy nagyon, a korzám jobban gyorsul, de a nyomatéka nagyon ott van :D 65 tempomat és csak villanymotor hajt. Semmi hangja nincs. Van rajta két fokozatú motorfék, a brutált ami az erősebb B betű jelöli a váltónak nevezett kallantyun, ami inkább csak egy karos micro kapcsoló. Ebben az állásban nincs is szükség az üzemi fékre. A méretei avensisesek, kényelmes, jól kilátni, anyagok szépek, nagy autó hatását kelti. Színes kamerás rajzolós tolatóradar van benne. inkább érdekes mint jó. ja és automata :D hamar megszoktam, kb 1 órán át kocsikáztam a városban ...azért a quartz óra megmaradt... Blue Prius! 2:00-tól nézd és röhögj! :rolleyes: It's blue prius!Sparklyyyyyyyy! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Most hívott, Bazsi, hogy sajnos nem tud eljönni a szekciós vacsira... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Most hívott, Bazsi, hogy sajnos nem tud eljönni a szekciós vacsira... :) Aztán Ő meg miért nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Aztán Ő meg miért nem? :rolleyes: Ahogy Endikánál is, családi program lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Ahogy Endikánál is, családi program lesz... Értem. :rolleyes: Nálunk is.Mejünk veletek vacsizni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Wolfi unod a csét?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Blue Prius! 2:00-tól nézd és röhögj! :rolleyes: It's blue prius!Sparklyyyyyyyy! :) :) :) A folytatás sem rossz. 20 másodperctől érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Wolfi unod a csét?? :) Mijé'? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Tegnap este elkészült a KÉK......ma reggel elhoztam... :) Tojás a gázpedál alatt...járatós a gép.... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Tegnap este elkészült a KÉK......ma reggel elhoztam... :) Tojás a gázpedál alatt...járatós a gép.... :rolleyes: :) Mennyire nyúltak bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 A kuplung maradt.......odáig minden fúrva-faragva lett..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 A kuplung maradt.......odáig minden fúrva-faragva lett..... :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/081223/ABCD0003_www...ltoltes.hu_.jpg Mert széttapostad szegényt...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Pistinél is volt 1 hétvégén..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ady Endre: Karácsonyi rege című versével szeretnék áldott ünnepet kívánni Nektek és a családotoknak! Harang csendül, ének zendül, messze zsong a hálaének. Az én kedves kis falumban karácsonykor magába száll minden lélék. Minden ember szeretettel borul földre imádkozni. Az én kedves kis falumban a Messiás boldogságot szokott hozni. A templomban hosszú sorba indulnak el ifjak, vének. Mintha itt lenn a nagy Isten szent kegyelmes zúgna, szállna. Az én kedves kis falumban minden szívben csak szeretet lakik máma. Bántja lelkem a nagy város durva zaja, de jó volna ünnepelni odahaza. De jó volna tiszta szívből - úgy mint régen - fohászkodni...de jó volna megnyugodni...de jó volna mindent, mindent elfeledni. De jó volna játszadozni, gyerek lenni, igaz hittel gyerek, szívvel. A világgal kibékülni, szeretetben üdvözülni. Ha ez a szép rege igaz hitté válna, óh, de nagy boldogság szállna a világra. Ez a gyarló ember ember lenne újra, talizmánja lenne a szomorú útra. Golgota nem volna ez a földi élet. Egy erő hatná át a nagy mindenséget. Nem volna más vallás, nem volna csak ennyi: imádni az Istent és egymást szeretni... Karácsonyi rege, ha valóra válna, igazi boldogság szállna a világra!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Pistinél is volt 1 hétvégén..... :) Lehet, nem kellett volna neki hidegen gumit füstöltenti........ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts