warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Pénteken valami program? Pizza,domus,cp,egyéb? :lol: Mivel én délutánba vagyok, így vajmi kevés esélyt látok rá, hogy be tudjak menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Én nem hiszem, hogy megyek, mert a hétvégén nyaralunk.... hova mész nyaralni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Szóval P? [shadow=red:76f106bc64]CP[/shadow:76f106bc64] vagy [shadow=yellow:76f106bc64]DP[/shadow:76f106bc64]? :? :color: :-s :smt101 [schild=12 fontcolor=4B0082 shadowcolor=FFFFFF shieldshadow=1]Szerintem legyen MIND2NAP! :lol:[/schild] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Mi Tomival Péntekben egyeztünk telefonon, de persze ettől még eltérhetünk. Ja és ha kell valakinek van még 3 féktisztítóm, 600Ft/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Mi Tomival Péntekben egyeztünk telefonon, de persze ettől még eltérhetünk. Ja és ha kell valakinek van még 3 féktisztítóm, 600Ft/db. [schild=12 fontcolor=4B0082 shadowcolor=FFFF00 shieldshadow=1]Nekem a péntek tetszik! :lol:[/schild] Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Ja és ha kell valakinek van még 3 féktisztítóm, 600Ft/db. Vedd úgy hogy eladva,Zsoltinak tuti kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 nekem jó a péntek, de lehet szombat is. én kérek egy féktisztítót, ha marad még. És akkor már a jövőhétről is beszéljünk már kicsit, lehet, hogy lesz egy Manta vendégünk, ha sikerül előre időpontot meghatározni. ---- és még egy kérdés: A forradalom utcai szerszámboltnak van egy másik telepe/boltja is, hol is van ez pontosabban? (Pénteken szabin leszek, tudok járkálni a városban.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 hova mész nyaralni??? Tatára Skoda találkozó ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 :!: [glow=blue:1151ca077c]Hej-hej-hej![/glow:1151ca077c] :!: Most jött az info, hogy holnap, azaz pénteken este Cegléden gyorsulási lesz!!! :lol: Át kéne menni kicsit szétnézni... állítólag vannak elég jó kis vasak ott is! :wink: A törpiek este 9 körül indulnak elvileg... hm? Csatlakozzunk mi iiiis! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Legal v. illegal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 GEPARD!!!Kell+2fakon!!! össz 4flakon. fontos! köszi! pénteken talizunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 GEPARD!!!Kell+2fakon!!! össz 4flakon. fontos! köszi! pénteken talizunk Bakker már odaígértem J0hnnynak. De próbálok még szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Legal v. illegal? Hát persze, hogy legal... nem is értem, hogy hogy kérdezhetsz ilyet! :lol: :) :( :wink: Azt sem tudtam, hogy szoktak illegal versenyek is lenni!!!! :D Amúgy este 9kor indul a kecskeméti társaság át! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Azt tudnám, te honnét kapod ezeket az infókat..... :lol: Ha tudja valaki mi a behívójelem skype-on az legyen szíves írja már le, elfelejtettem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Azt tudnám, te honnét kapod ezeket az infókat..... :lol:Sajnos nem áll módomban megnevezni a forrásaim... :wink: (ha megtenném meg kellene, hogy öljelek! :smt071 :) ) Ha tudja valaki mi a behívójelem skype-on az legyen szíves írja már le, elfelejtettem...... = "pisti_as_gepard" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Na? Mi újság? [shadow=yellow:45d62ed00e]Este fél8 CP???[/shadow:45d62ed00e] :-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Na? Mi újság? [shadow=yellow:3e4bb7e331]Este fél8 CP???[/shadow:3e4bb7e331] :-s Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Igen! Nah ehhez képest Johnnyval ott voltunk kb. 20:00-ig, aztán senkinek se híre, sem hamva nem volt.Mondjuk Tomi023, és Speed maszekolt.De a többiek?Akik igazolatlanul voltak távol?Hm? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Én 19:58-kor gurultam be, de akkor már csak J0hnny volt ott, megvártuk Márkot és Tomit. Jól megnéztük, a vivaróban a 200 lufit, és elmentünk enni az El Bandiba, utána mindenki világnak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 most értünk vissza Ceglédről, Kőrösön csatlakoztam a Kecskeméti konvojhoz, kb 20 autó. Én még ilyen fegyelmezetten 85 km-mel haladó kocsioszlopot nem láttam!!! Élmény volt!!! Minden létező Kresz rendelkezést betartott mindenki!!! Ceglédig senki, de senki nem előzött... Cegléd táblánál a kocsioszlopból rögtön kivették az első két autót, (több rendőr nem volt), 50 méterrel később még egy autót egy másik csapat. Ceglédre közben és folyamatosan leértek a rendőrök, nem tudom, hogy csinálták, a 4-esen egymást érik a hatvanas táblák, teleportálták magukat? Végül az egészből beszélgetés lett a tesó parkolóban, mert ott cirkáltak bent a rendőrök kisbusszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 most értünk vissza Ceglédről, Kőrösön csatlakoztam a Kecskeméti konvojhoz, kb 20 autó. Én még ilyen fegyelmezetten 85 km-mel haladó kocsioszlopot nem láttam!!! Élmény volt!!! Minden létező Kresz rendelkezést betartott mindenki!!! Ceglédig senki, de senki nem előzött... Cegléd táblánál a kocsioszlopból rögtön kivették az első két autót, (több rendőr nem volt), 50 méterrel később még egy autót egy másik csapat. Ceglédre közben és folyamatosan leértek a rendőrök, nem tudom, hogy csinálták, a 4-esen egymást érik a hatvanas táblák, teleportálták magukat? Végül az egészből beszélgetés lett a tesó parkolóban, mert ott cirkáltak bent a rendőrök kisbusszal. Valóban elég vicces volt, hogy valami félelmetes mennyiségű autó jött össze a Ceglédi Tesconál... 4 sort megtöltöttünk a parkolóban!!! Közben pedig kb 3-4 rendőr autó keringet a Tesco parkoló körül és a sorok között! :lol: Állítólag Pestről jöttem rendőrök... na jó. Azért jó buli volt! Mi Tomival és Berlinával úgysem gyorsulni mentünk, hanem csak a feeling miatt... az pedig meg volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Újra itthon! Barnan mint allat mert nekeünk jobb időnk volt mint neketek itthon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Újra itthon! Barnan mint allat mert nekeünk jobb időnk volt mint neketek itthon! Az elveszett bárán! :lol: Géped elvitték? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Speedy! Nem voltál -é szombaton Tiszakécske mellett a halastónál??? Mer' láttam ott egy szakasztott olyan Astrát mint a tied!! Még a lámpái is olyasmik voltak!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 hogy lesz-e tali penteken azt akarom kerdezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts