warwolf Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Voltam ma dokinál, arcüregyulladásom van. Kaptam egy rakat gyógyszert. Nemmegmondtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Most nincs időm táppénzen lenni. Azt tudtad, hogy nem számít bele a nyugdíjba a táppénz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Azt tudtad, hogy nem számít bele a nyugdíjba a táppénz? :lol: Ezen valahogy már meg sem lepődöm ebben az országban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezen valahogy már meg sem lepődöm ebben az országban... :lol: Januártól meg fizetni kell havonta az autók után?Vagy ilyesmit hallottam.1500ccm alatt 2e.? felette meg 15e.?.......ilyesmi.V.mi adó vagy ilyesmi......asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Januártól meg fizetni kell havonta az autók után?Vagy ilyesmit hallottam.1500ccm alatt 2e.? felette meg 15e.?.......ilyesmi.V.mi adó vagy ilyesmi......asszem.... Szerencsére, csak a CÉGES autókra vonatkozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Szerencsére, csak a CÉGES autókra vonatkozik... Jaja.Ma engem is felhomályosítottak! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Hu...ez egy rendes csapatás volt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Hu...ez egy rendes csapatás volt.... :lol: Már az durva, ahogy keresztbe veri a felszállópálya végén..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Már az durva, ahogy keresztbe veri a felszállópálya végén..... :lol: Nem semmi tudása van a fickónak... :lol: Azért a guminyomokból látszik, hogy nem egyszer csinálta már ezt a "kocsikázást" ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 ..., a szekciós évzáró is lehetne ott.... (de ez nem csak rajtam múlik) Sztem,meg maradjon az a vonal, amit beszéltünk :lol: Amúgy, utánna kérdeztél már a Kalmár Csárdának? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Sztem,meg maradjon az a vonal, amit beszéltünk :lol: Én továbbra is támogatom a dolgot.Tehát ha lesz, mi biztosan mejünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Sztem,meg maradjon az a vonal, amit beszéltünk :) Amúgy, utánna kérdeztél már a Kalmár Csárdának? :lol: Történt közben 1 kis változás, az eddigi 1200 körüli árak "felkúsztak" 1800 magasságába.... :lol: Az 50% kedvezmény maradt dec. végéig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Üdv! :lol: :lol: :) Vinyóra mentéshez progi (ha valakinek nem lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Történt közben 1 kis változás, az eddigi 1200 körüli árak "felkúsztak" 1800 magasságába.... :lol: Az 50% kedvezmény maradt dec. végéig.... Akkor aztat javasolnám, hogy maradjunk az eredeti tervnél, és folytassuk a "hagyományt" :lol: Csak mondjátok meg, hogy jó-e, és megyek is intézni a "terepet"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Akkor aztat javasolnám, hogy maradjunk az eredeti tervnél, és folytassuk a "hagyományt" :lol: Csak mondjátok meg, hogy jó-e, és megyek is intézni a "terepet"! :) Részünkről oks. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 http://www.tutikepeslapok.hu/kepeslapok/0000110174.jpg szegény C corsa... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 szegény C corsa... :lol: Biztos oka volt, hogy idáig jutott a dolog.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Akkor aztat javasolnám, hogy maradjunk az eredeti tervnél, és folytassuk a "hagyományt" :lol: Csak mondjátok meg, hogy jó-e, és megyek is intézni a "terepet"! :lol: Részemről is okés a hely! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Nekem is megfelel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 szegény C corsa... :lol: Szerintem ez nem Corsa, talán új Tigra.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szerintem ez nem Corsa, talán új Tigra.... :lol: Valszeg, igazad van, mert most megnéztem jobban, és nincs keret az első ablak körül :) de akkor sem az autó tehet arról, ha a gazdája "marha" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de akkor sem az autó tehet arról, ha a gazdája "marha" :lol: Hátt, most így jáárt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 TOMI ! A 2500 x 2000 valójában 2610 x 2070 ez a teljes külső méret. Tehát jól gondoltuk a belső nyílás méretét adják meg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts