Gepard Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 leszünk szívesek :lol: ma este világító táblát szerelek a malomban... Van meghívóm elküldjem? Megcsinálod? Vagy inkább úgy kérdem, hogy ki vállalná a regisztrációt, és a heti 1-2 alkalommal történő figyelést? Persze ezt csinálhatnánk 2-3-an is akkor már nem lenne nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Van meghívóm elküldjem? Megcsinálod? Vagy inkább úgy kérdem, hogy ki vállalná a regisztrációt, és a heti 1-2 alkalommal történő figyelést? Persze ezt csinálhatnánk 2-3-an is akkor már nem lenne nehéz. Meghívót már én is ajánlottam, de nem jött eddig válasz rá.... :lol: ( lehet hogy Tomi most haragszik rám) :lol: Ha gondoljátok megcsinálhatom, úgyis minden nap felnézek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Kiműtöttem a stiftből a TV-t.Mosmá' nem fogtok röhögni rajtam eeee......!!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Komolyan mondom, két hisztis miatt megy a nyavajgás! Lehet, hogy időnként elmegy a kedvem mindentől, mert van pár gondom. Örülök, hogy a ti életetek felhötlen és csak azon kell lovagolnotok, hogy a Tomi azt mondta, nincs értelme így ennek az egésznek! DE! ..... és nem Johnny és Csabi miatt! Úgy gondolom, a hisztinek semmi értelme! Na figyelj ide Tomi! Először: Jó lenne, ha befejeznéd az önsajnálatot,és leszállnál a magas lóról, mert most kezd nagyon elegem lenni! :lol: Másodszor: Nincs itt semmiféle hiszti, meg nyavajgás, de ha már itt tartunk, gondolkodj el azon, mit mondtál pénteken,és ki nyavajgott!!! Nem azon lovagolunk, hogy mit mondtál,DE nem kellene meghazudtolnod emberek, és fel kellene vállalnod azt amit mondasz!!! Vagy ha nem akkor ezek szerint nem vagy szavahihető?? :) Azért, mert Te nem merted visszamondani az évadzárót, nehogymár mi legyünk a sz@r alakok... :lol: Részemről befejeztem,és nem fogok ezzel kapcsolatban többet írni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ha gondoljátok megcsinálhatom, úgyis minden nap felnézek... :lol: Az zsír lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Pénteken te jövöl Pajához?vagy melózol?Csak kíváncsiskodom...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Az zsír lenne. :lol: rendben, csinálom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Pénteken te jövöl Pajához?vagy melózol?Csak kíváncsiskodom...... :lol: :) Igen, mindenféle képp megyek, és majd utánna megyek melóba...éjszakás vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 :lol: rendben, csinálom! :lol: Köszönjük a KOMA nevében! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Igen, mindenféle képp megyek, és majd utánna megyek melóba...éjszakás vok :lol: Éccakaaa?? :lol: Nálunk is nemsokára bevezetődik.Baxákmeg.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Éccakaaa?? :lol: Nálunk is nemsokára bevezetődik.Baxákmeg.... :) Annyiból jó, hogy nincs bent annyi "főnök", meg a pótlék jóval több... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Annyiból jó, hogy nincs bent annyi "főnök", meg a pótlék jóval több... :lol: Főnök olyan sok nálunk sem lesz, de hangosbemondó igen.Meg valszeg a kövi napi termelésrefelkészülés is éjszaka lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Kiit megcifrázta a sréc! A rongyosf@ szú seggberakott öregördög lova verné belé a rézzelcifrázott kóchengeres ráncos faxát a földönfutó ingyenkurva világi öregannyának abba a kankós bús picsájába,hogy a hetvenlábú, büdöstalpú marsi pillangó zuhanna rá arra a kibaszott szőrös egér seggedre :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ilyen téren Nagy Bandó András az örök legjobb! :lol: Trabant vers Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ebként csak a kíváncsiság kedvéért bekukkantottam ma IDE. Jókain vannak.Az eladó hölgy igen szemrevaló teremtés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Ebként csak a kíváncsiság kedvéért bekukkantottam ma IDE. Jókain vannak.Az eladó hölgy igen szemrevaló teremtés. :lol: Őőő... még egy immobilizert kérek... és őőő... meg egy ultrahang érzékelőt... meg őő... egy kormányzárat is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Őőő... még egy immobilizert kérek... és őőő... meg egy ultrahang érzékelőt... meg őő... egy kormányzárat is :lol: Konkétan a xenon szettek kelteték fel az érdeklődésemet..... :lol: :) Az áruk egész jó.De pl. amit 11e.ft-ért árulnak, annak a tranyója noname.Udi pedig azt mondta, hogy a tranyó ennek a cuccnak a lelke, ezért ilyet nem szabd venni. A kövi lépcsőfok a 16800ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Konkétan a xenon szettek kelteték fel az érdeklődésemet..... :lol: :) Az áruk egész jó.De pl. amit 11e.ft-ért árulnak, annak a tranyója noname.Udi pedig azt mondta, hogy a tranyó ennek a cuccnak a lelke, ezért ilyet nem szabd venni. A kövi lépcsőfok a 16800ft. Nekem a Manta c. film jutott az eszembe, amikor a csaj miatt járt ahhoz a benzinkúthoz és vett még jégkaparót, meg rókafarkat, csak azért, hogy tovább ott lehessen a pénztároscsajjal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nekem a Manta c. film jutott az eszembe, amikor a csaj miatt járt ahhoz a benzinkúthoz és vett még jégkaparót, meg rókafarkat, csak azért, hogy tovább ott lehessen a pénztároscsajjal :lol: Hátt ez a hölgyemény is nagyon megnyerő volt.Kedves hangú.......meg minden....... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hátt ez a hölgyemény is nagyon megnyerő volt.Kedves hangú.......meg minden....... :lol: :lol: wiw opció nélkül hogy írhatsz be ilyesmiket ? :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 wiw opció nélkül hogy írhatsz be ilyesmiket ? :lol: :) :P :P Elbaltáztam a dolgot, nem kéreztem meg, hogy hílják! :lol: Néked megvan még, és eladó-e a polcon lévő xenon cuccod? :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Elbaltáztam a dolgot, nem kéreztem meg, hogy hílják! :) Néked megvan még, és eladó-e a polcon lévő xenon cuccod? :lol: :P János mondta, hogy kipróbálná a cuccot, nem tudom miként vélekedik mostanában erről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 János mondta, hogy kipróbálná a cuccot, nem tudom miként vélekedik mostanában erről :lol: János tövig szerelmes! :lol: De ha nyilatkozik érdemben a dologról, és nem kell neki, akkor jelenkeznéék rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 ...De ha nyilatkozik érdemben a dologról, és nem kell neki, akkor jelenkeznéék rá! :lol: Elindult a Mutyuki motyifájing? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Elindult a Mutyuki motyifájing? :lol: Olyasmi.De pl. ILYENKOR mindig elgondolkodom...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts