warwolf Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez biza turbós..... :P :D Ez biza' nem, mert VVTi mocija van.Korábban tudott 115 ill. VVTi vezérléssel 180LE-t a régi 1.8-as.Olyan elven műxik, mint az Integra Type R mocija.Az is 1.8-as? és 200LE. :D Cikk. Amúgy turbó Toyotáéknál a Suprán volt.Durván is lépett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ebként a zúgóbúgó izé belső menetes.Tehát bele van tekerve a csőn lévő menet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Van olcsóbban is,csak az automata,falábúaknak való! :D Inkább automta, minthogy jobb oldalon legyen a kormány ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 de érdekes hogy a KOMA elvileg mindent tud, erre mégse figyelt :D akkor most keressük meg azt az embert akin ezt számon kell kérni, azt aki szerint kamu user a KOMA! J: igen én akkor inkább falábú leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ez bizti nem túrós? 1.8 és majd 200 paci? Meg gondolom a TS sem a Telesportot jelenti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Meg gondolom a TS sem a Telesportot jelenti... Yarisból is van TS, akkor az is turbós ? ;) Toyota Sport túl kézenfekvő megoldás lenne ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Yarisból is van TS, akkor az is turbós ? :P Toyota Sport túl kézenfekvő megoldás lenne ? ;) Igen, túl egyszerű :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Yarisból is van TS S, igenvirgonc játékos, hozzáértő kezekben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 J: igen én akkor inkább falábú leszek Ez nem a jövő,hanem a jelen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez nem a jövő,hanem a jelen! :D Inkább, mint fatökű! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát ez.......érdekes..... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hát ez.......érdekes..... :) :lol: :lol: "nem igazán kellett foglalkoznom vele!" Ja végülis csak kb 1.000.000ft tolt bele mióta használja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 "nem igazán kellett foglalkoznom vele!" Ja végülis csak kb 1.000.000ft tolt bele mióta használja :P Dini te nem jössz évzáróra? Losi neked meg ott a helyed és kész! majd kapol visitor pass-t :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 "nem igazán kellett foglalkoznom vele!" Ja végülis csak kb 1.000.000ft tolt bele mióta használja :lol: Jaja.Én is ezen röhögtem egy sort..... :lol: Losi neked meg ott a helyed és kész! majd kapol visitor pass-t :lol: :) :P Thx, de nekem elég a sexciós évvégi kajázás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Thx, de nekem elég a sexciós évvégi kajázás. :lol: Pedig hugom is jön,meg Lilly is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Pedig hugom is jön,meg Lilly is! :lol: Mivel mind2 csajé foglalt, így marad a sexciós!Azért thx! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ma mentem volna tankolni a szokásos kutra, ahol kapni lehetett E85-öt. Meglepődtem, mert be volt zárva, technikai okok miatt... :lol: A belső pultrész is teljesen le volt ürítve...szvl valszeg most megint "új" tulaj és kúthálózat lesz... :lol: Most akkor nálunk megint nem lehet kapni boibenyát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Most akkor nálunk megint nem lehet kapni boibenyát :P A jelenlegi benyaár mellett szerintem nem vészes hogy nincs, jelenleg legalábbis. A volt esso kúton meg ugye van 3 forint minuszunk is a nafta árából klubkártyára. Én most ott fogok tankolni egy darabig. Én meg úgy döntöttem, hogy elbontás helyett rendbevágom a nagyon nagy őt. :) http://www.manager-magazin.de/img/0,1020,1137680,00.jpg Végre valaki Opellel is foglalkozik az opelfórumon! Az öreg ha vezet sehal selát Dömötör! :lol: Ahogy egy jó sofőrhöz illik. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 A jelenlegi benyaár mellett szerintem nem vészes hogy nincs, jelenleg legalábbis. A volt esso kúton meg ugye van 3 forint minuszunk is a nafta árából klubkártyára. Én most ott fogok tankolni egy darabig. Akkor már inkább a Shell kúton tankolok, az uszodánál, mert ott a legolcsóbb a Shell kutak közül a benya, meg Smart kártyára, -10 forintot kapok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Akkor már inkább a Shell kúton tankolok, az uszodánál, mert ott a legolcsóbb a Shell kutak közül a benya, meg Smart kártyára, -10 forintot kapok... :lol: Ilyet én is csináltam régebben. Az a 10 forint nem 8 pontért cserébe adódik? Mert akkor már csak 2...... Nomeg az akció sem örökké tart, persze ezzel nem azt mondom, hogy ne tankolj náluk. Én most mindenesetre kipróbálom az Agip kutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ilyet én is csináltam régebben. Az a 10 forint nem 8 pontért cserébe adódik? Mert akkor már csak 2...... Nomeg az akció sem örökké tart, persze ezzel nem azt mondom, hogy ne tankolj náluk. Én most mindenesetre kipróbálom az Agip kutat. Nekem elég sok pontom van, másra úgysem nagyon használom el... nekem nincsenek jó emlékeim a AGIP kúttal kapcsolatosan, és inkább egyenlőre ezt kihagyom...igaz, azóta eltelt pár év, de akkor is... :lol: Próbáld ki, aztán majd ha beválik, és elfogy az akció a Shellnél, majd lehet átpártolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Bp-en Tesconál 216 Ft az E85! :lol: Kinek hozzak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Bp-en Tesconál 216 Ft az E85! :lol: :lol: Tudom,szombaton ott tankoltam én is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Én most mindenesetre kipróbálom az Agip kutat. Ha nem akarsz kiszabni a szépótóddal, akkor nem tankolsz Agip kúton.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 nno ha te is ekkora leszel és ekkora jottt-od lesz meg meg meg szalmabálákba tömöd a pénzed, egy Tundrára lesz szükséged :lol: http://www.youtube.com/watch?v=nuXMlPdyD3Q...feature=related hja hogy van különbség is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts