corsarulez Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Jó reggelt! Nagyon szuper volt a tegnapi CP tali! :) Készültek képek, majd felrakom őket valahova. Köszönjük Udinak a gyönyörű 1000 MB-t! Tényleg kár lett volna kihagyni! Megnéztük Wolfi Vörös Corsagépét - naon szép lett! Jót beszélgettünk, vacsiztunk (köszönjük a kólát, Hagáék!), kutyáztunk meg baltáztunk. :lol: :wink: Való igaz, hogy a borutcába már nem jutottunk el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 valamint beszélgetés közben a "szomszédokkal" kiderült, hogy készül Kecskeméten egy Kadett B Coupe Rallye 1,1 (évek óta) Valami ilyesmi vagy ilyen elmondás szerint egy ritka verzió, mert hátul nem teljesen olyan, mint a "széria" Coupe, hanme kicsit emelkedik. Valamikor következő alkalommal a CP-ben kérek elérhetőséget is, mert megint elfelejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Jó reggelt! Nagyon szuper volt a tegnapi CP tali! :) Készültek képek, majd felrakom őket valahova. Köszönjük Udinak a gyönyörű 1000 MB-t! Tényleg kár lett volna kihagyni! Megnéztük Wolfi Vörös Corsagépét - naon szép lett! Jót beszélgettünk, vacsiztunk (köszönjük a kólát, Hagáék!), kutyáztunk meg baltáztunk. :lol: :wink: Való igaz, hogy a borutcába már nem jutottunk el..... Örülök, ha jó volt az este hátralevő része is... ::wink: Sajnálom azért, hogy én már nem tudtam ott lenni... de elígérkeztem már napokkal korábban... s gondoltam hátha Ti is velünk tartotok majd! ::wink: Az öreg skoda tényleg nagyon komoly járgány! (Azért megnézném, hogy egy alapos polír után mit mutatna!) Wolfinak pedig mindenképp gratulálok a szekérhez... azért szépen rendbe hozta! =D> Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Senkinek nincs kedve feljönni Hétfőn szigetre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Wolfinak pedig mindenképp gratulálok a szekérhez... azért szépen rendbe hozta! =D> S, hol van még a KÉSZ től?? :lol: Azért köszönöm! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Re: miért jó ez a nyíl itt? :) nem tudom Márk, a bor utcát én teljesen el is felejtettem. A baltázás elterelte a figyelmünket róla. :mrgreen: Johnny, a Korda koncert már lement :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Sziasztok! Tegnap tényleg naon jót taliztunk!! :wink: Szinte észre sem vettük,úgy elrepült az idő!!A gombás hamburger meg egyenesen felejthetetlen élmény volt!! :lol: Rulezke!A haga nevében köszönöm én is mégeccer az alkatrészeket,most éppen azt bűvöli..(és közben nagyokat káromkodik:: :wink: ) Berlinka!! Egy EGYÉNISÉG a kutyád!!Ez az "önsétáltatás" fantasztikus!!Ilyet még nem láttam!!Szerintem sok gazdi megirigyelne érte!! :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Johnny, a Korda koncert már lement :lol: De ő az [shadow=red:5cd94a8b12]Uhrin Benedek [/shadow:5cd94a8b12]koncertre pályázik! :) Amúgy nem úgy volt, hogy ma este is összefutunk valahol? :-k Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Amúgy nem úgy volt, hogy ma este is összefutunk valahol? :-k Mindíg ez a rohanás :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Sziasztok! Ma este retro koncert lesz... Marót Viki és a Nova Kultúr Klub! Mi bemegyünk Turnerrel, megnézzük! Jön valaki esetleg??? 20:30, de mi azért hamarabb ott leszünk, 20:00 körül leparkolunk a CP -ben! Oksa?? Aki gyün az gyün, aki meg nem az mehet!! .....vagy mi szössszz! :lol:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Üdv mindenki!!! Sajnos megint lemaradtunk a mini-meet-ről, de amíg süt a nap nem bírjuk ki, hogy ne menjünk Szelídre. Remélem azért még nem haragszik ránk senki, hogy hanyagoljuk már egy ideje a cp-t :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Sziasztok! Ma este retro koncert lesz... Marót Viki és a Nova Kultúr Klub! Mi bemegyünk Turnerrel, megnézzük! Jön valaki esetleg??? 20:30, de mi azért hamarabb ott leszünk, 20:00 körül leparkolunk a CP -ben! Oksa?? Aki gyün az gyün, aki meg nem az mehet!! .....vagy mi szössszz! :D/ Jó szórakozást!!! :wink: Mi fél kilencre megyünk az esztergomi várszínházba mert fellép a Besenyőcsalád :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Jó szórakozást!!! :wink: Mi fél kilencre megyünk az esztergomi várszínházba mert fellép a Besenyőcsalád :lol: :) :( Noooooooooooooormális? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Noooooooooooooormális? :lol: Nem voooolt az :) :( :D Best of Laár pour Lárt volt :D :D 2 óra folyamatos röhögés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Üdv mindenki!!! Sajnos megint lemaradtunk a mini-meet-ről, de amíg süt a nap nem bírjuk ki, hogy ne menjünk Szelídre. Remélem azért még nem haragszik ránk senki, hogy hanyagoljuk már egy ideje a cp-t :oops: Dehogy haragszunk! :lol: Használjátok ki a jó időt, amíg van. Idén még csak 2x voltam strandon.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Ezúton kérek elnézést minden érintettől,aki esetleg vasárnap bejött az esti mulattságra,mert MI NEM VOLTUNK OTT!! :oops: ...Az úgy történt.....,hogy délután el kezdtünk egy naon izgalmas filmet nézni,aminek nem akart vége lenni.. :wink: Amikor meg vége lett,már nyolc óra volt.. :lol: Pedig bennem meg volt az akarat!!De hát.... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Turner!Nagyon szépen köszönjük a "vásárfiát" amit a Flórának küldtél!Nagyon nagyon örült neki, bár ma reggel már fel akarta falni, de megbeszéltük, hogy majd egy kicsit később, mert a vásárfiát nem illik rögtön elpusztítani! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Turner!Nagyon szépen köszönjük a "vásárfiát" amit a Flórának küldtél!Nagyon nagyon örült neki, bár ma reggel már fel akarta falni, de megbeszéltük, hogy majd egy kicsit később, mert a vásárfiát nem illik rögtön elpusztítani! :lol: :) :( :smt058 :smt054 Flórának mond meg,hogy így ismeretlenül is puszilom!!És feltétlenül tájékoztasson,hogy millen ízű volt a cukorka!! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Flórának mond meg,hogy így ismeretlenül is puszilom!!És feltétlenül tájékoztasson,hogy millen ízű volt a cukorka!! :wink: :lol: Ez csak természetes! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Na most értem haza a szigetről! :lol: Iszonyú jó volt koncert,amire mentem,decemberben megint mennem kell mindenáron. Jó volt az út is hazafelé,siri csend volt a régi 5-ön,alig láttam autókat,zene be,fényszoró fel,és kényelmes 100-as tempóval hazajöttem! :wink: Amúgy igaza lett haveromnak,tényleg van egy jóleső hangulata annak,ha egyedül mész egy ilyen rendezvényre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Amúgy igaza lett haveromnak,tényleg van egy jóleső hangulata annak,ha egyedül mész egy ilyen rendezvényre! Jah! :D Én olyankor szoktam kib@szottul elveszetnek érezni magam!Aki nálam elveszettebb, az festi magát! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Jah! :D Én olyankor szoktam kib@szottul elveszetnek érezni magam!Aki nálam elveszettebb, az festi magát! :lol: :) :( Én is ettől féltem,de megváltozott a dolog,amikor a koncert elkezdődött! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Ezt a feelinget sajnos nem ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Pénteken valami program? Pizza,domus,cp,egyéb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Én nem hiszem, hogy megyek, mert a hétvégén nyaralunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts