J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Sportszerűtlen, kétségtelen.De ha ennyire sügér volt, oldja meg a házifeladatot.Persze figyeltem, hogy kell-e vészfékezni.De nem kellett.Ügyes volt a tag. :D Vitatkoznék veled szivesen ki a hülyébb kettőnk közül,te aki két gyerekkel teszel valakinek keresztbe vagy én,aki mellett a csaja ül és imádja a sebességet! Ha mellettem van egyfajta nyugtató kontrol,de amit az astrás művelt kiverte a biztosítékot,csak azért hagytam,mert rámszólt,hogy ne.Máskor meg ő szólt,hogy villogd már le és haladjunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tegnap mentünk Öcskössel a baumaxba, előttünk a külső sávban egy fekete B Corsa, amikor fékezett akkor mondom, hogy "Nézd már olyan a féklámpája mint J0hnnynak!". Kicsit közelebb érünk, törött a hátsó ajtó, közben meglátom a sport feliratot rajta, reakció: "Látszik a hátulján, hogy sportos". Ekkor már kezdtem ébredezni ez nem J0hnnyé? Elhaladunk mellete, és látom, hogy id. Putyora vezeti. Na ennyire nehezen sem jött még össze a felismerés. J0hnny fater nem hiszem, hogy megismert, mert a forddal voltunk. Kicsit később meg GsiCsabiéknak integettünk. Nem voltam a hétvégén fórumon, de a garázs alap már kész van. Apósommal szekcióztunk. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kicsit később meg GsiCsabiéknak integettünk. Így van, láttam én is Öcséd kocsiját, de azt már nem, hogy Te is ott voltál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Vitatkoznék veled szivesen ki a hülyébb kettőnk közül,te aki két gyerekkel teszel valakinek keresztbe vagy én,aki mellett a csaja ül és imádja a sebességet! Ha imádja, miért szólt rád? :D Amúgy a helyzet nem volt annyira vészes.Azé' hülje nem vagyok!! ;) szerk.: 60-70km/h-nál még elég sok korrekció belefér.Ennyi volt kb. akkor a tempo.Miután a boyracer megelőzte a buszt, utána én is "elhúztam" a busz mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hello! esetleg valaki nem látta még ez az autot? vagy ha valaki jár arrafelé rá pillantana nekem hogy mennyi van oda milyne állpaotban van stb.... http://www.hasznaltauto.hu/2516194_opel_astra_2002 előre is nagyon köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Johnny! Ha jó lenne a régi váltóm akkor simán lenyomnám Corsádat... :P :D ;) 1.4 8V Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hello! esetleg valaki nem látta még ez az autot? vagy ha valaki jár arrafelé rá pillantana nekem hogy mennyi van oda milyne állpaotban van stb.... Astra Coupe előre is nagyon köszi Régóta ott áll, értsd, legalább 2-3 hónapja.Amúgy meg ennyiért baró drága sztem.Főleg, hogy "csak" 1.8-as.Ennyiért rendes autót kapsz a pénzedért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Johnny! Ha jó lenne a régi váltóm akkor simán lenyomnám Corsádat... :D :D :D 1.4 8V Astra Az én régi váltómmal is megenném reggelire a srácot! :D Azzal, amihez a C20NE tartozott! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Régóta ott áll, értsd, legalább 2-3 hónapja.Amúgy meg ennyiért baró drága sztem.Főleg, hogy "csak" 1.8-as.Ennyiért rendes autót kapsz a pénzedért. Akkor már inkább egy ilyen: álom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 V.mi ilyesmire gondolnék, csak olcsóbban...... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Johnny! Ha jó lenne a régi váltóm akkor simán lenyomnám Corsádat... :D ;) :P 1.4 8V Astra Ha sikerül a kipuffot megcsináltatnom,akkor majd megejtünk egy DYNO-s mérést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Akkor már inkább egy ilyen: álom... :D Sztem erre még rájön a regelés..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Elhaladunk mellete, és látom, hogy id. Putyora vezeti. Na ennyire nehezen sem jött még össze a felismerés. J0hnny fater nem hiszem, hogy megismert, mert a forddal voltunk. Az öreg ha vezet sehal selát Dömötör! ;) Ha imádja, miért szólt rád? :D Mert baróra fájt a fejem és tudta,hogy iszonyat tompa vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Sztem erre még rájön a regelés..... :D Van olcsóbban is,csak az automata,falábúaknak való! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Régóta ott áll, értsd, legalább 2-3 hónapja.Amúgy meg ennyiért baró drága sztem.Főleg, hogy "csak" 1.8-as.Ennyiért rendes autót kapsz a pénzedért. nem olcso, de az a szép bennük hogy ezek mar 2 éve enyibe kerülenk majdnem alig alig esik az áruk. igazabol 2.0 turboba gondolkodom :D TURBO nélkül nem kell auto . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 nem olcso, de az a szép bennük hogy ezek mar 2 éve enyibe kerülenk majdnem alig alig esik az áruk. igazabol 2.0 S, ott mernéd hagyni bárhol is??Mer'énnem..... :D turboba gondolkodom :D TURBO nélkül nem kell auto . Biztos, hogy ezt akarod? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Azé' ez is baxná a fal alját.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 S, ott mernéd hagyni bárhol is??Mer'énnem..... :D Biztos, hogy ezt akarod? :P ;) Casco lenne rajta úgyhogy ott merném hagyni. Turbo nélkül nem élet az élet :D najó persze mindig van kivétel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Casco lenne rajta úgyhogy ott merném hagyni. Te kis naív! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 najó persze mindig van kivétel :D Ez pl. Turbó nélkül is igenerős...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez pl. Turbó nélkül is igenerős...... ez bizti nem túrós? 1.8 és majd 200 paci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Én meg úgy döntöttem, hogy elbontás helyett rendbevágom a nagyon nagy őt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 az iwiwen nemrég hetekig írták a főoldalon, hogy a kamu usereket változtassák át klubbá, mert már van ilyen funkció. adtak rá pár hét türelmi időt, és aki nem változtatja át, azt törlik. azért nincs már KOMA. de érdekes hogy a KOMA elvileg mindent tud, erre mégse figyelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 de érdekes hogy a KOMA elvileg mindent tud, erre mégse figyelt :D Lesz másik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez pl. Turbó nélkül is igenerős...... Ez biza turbós..... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts